La_MoRt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2016 Παιδιά καλημέρα, Έχετε να προτείνετε κάτι για 1000w platinum full modular; Εγώ έλεγα για το evga supernova 1000 p2 έχετε στα υπόψιν κάτι καλύτερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Physiciant Απρίλιος 11, 2016 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 Έχεις αρκετά αξιόλογες επιλογές γενικά. Όλα άριστα τροφοδοτικά τα παρακάτω. Εγώ ίσως θα πήγαινα σε Plus Gold πάντως https://www.skroutz.gr/s/410096/Enermax-Platimax-1000W.html https://www.skroutz.gr/s/5240127/Corsair-HXi-Series-1000W.html https://www.skroutz.gr/s/5130233/Super-Flower-Leadex-Platinum-1000W.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιούνιος 13, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2016 Για να μην ανοιγω τοπικ,και ταυτοχρονα να προτεινω. Αγορασα αυτο http://www.bequiet.com/en/powersupply/301 και θελω να ρωτησω το εξεις. Εχει αυτη την ιδιοτητα Overclocking key allows switchover between quadruple independent +12V rail mode and high-performance single-rail operation Εγω πως να το εχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Ιούνιος 13, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2016 Τα περισσότερα high quality PSUs είναι single rail. Μια καλή ανάλυση μεταξύ single vs multi rail Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Ιούνιος 13, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2016 1 hour ago, artyom said: Overclocking key allows switchover between quadruple independent +12V rail mode and high-performance single-rail operation Εγω πως να το εχω? Με το hardware που έχεις επάνω, άσ'το στο multi. Έχει 4 rails των 12V από 30 έως 45Α από ό,τι είδα. Σου φτάνουν και με το παραπάνω, για την κάρτα ειδικά που θέλει το περισσότερο. Αν τυχόν βάλεις και 2η 280Χ επάνω τότε γύρνα το στο single. Το multi θεωρητικά παρέχει περισσότερη ασφάλεια από over-current. Στην πράξη καμία διαφορά πάντως. On 4/8/2016 at 0:06 PM, La_MoRt said: Παιδιά καλημέρα, Έχετε να προτείνετε κάτι για 1000w platinum full modular; Εγώ έλεγα για το evga supernova 1000 p2 έχετε στα υπόψιν κάτι καλύτερο; Γιατί θέλεις 1000άρι; Θα κάνεις κανένα sli/X'fire; Ανεξάρτητα από αυτό πάντως, είναι από τα καλύτερα τροφοδοτικά αυτή την στιγμή στην αγορά. Αν έχεις τα χρήματα πάρ'το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
La_MoRt Ιούνιος 16, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2016 On 08/04/2016 at 0:06 ΜΜ, το μέλος La_MoRt έγραψε: On 13/06/2016 at 2:54 ΜΜ, το μέλος pnick έγραψε: Με το hardware που έχεις επάνω, άσ'το στο multi. Έχει 4 rails των 12V από 30 έως 45Α από ό,τι είδα. Σου φτάνουν και με το παραπάνω, για την κάρτα ειδικά που θέλει το περισσότερο. Αν τυχόν βάλεις και 2η 280Χ επάνω τότε γύρνα το στο single. Το multi θεωρητικά παρέχει περισσότερη ασφάλεια από over-current. Στην πράξη καμία διαφορά πάντως. Γιατί θέλεις 1000άρι; Θα κάνεις κανένα sli/X'fire; Ανεξάρτητα από αυτό πάντως, είναι από τα καλύτερα τροφοδοτικά αυτή την στιγμή στην αγορά. Αν έχεις τα χρήματα πάρ'το. Ίσως αργότερα να κάνω sli με 2 gtx980Ti και τελικά το έχω αγοράσει. Είχα καταλήξει στην αγορά του 850 να σου πω την αλήθεια αλλά τελικά άλλαξα γνώμη γιατί σκέφτηκα το sli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Ιούνιος 16, 2016 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2016 1 hour ago, La_MoRt said: Ίσως αργότερα να κάνω sli με 2 gtx980Ti και τελικά το έχω αγοράσει. Είχα καταλήξει στην αγορά του 850 να σου πω την αλήθεια αλλά τελικά άλλαξα γνώμη γιατί σκέφτηκα το sli. Πολύ καλή αγορά έκανες. Πόσο το βρήκες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
La_MoRt Ιούνιος 16, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2016 262€ πήγε από το PCone. Είναι τούμπανο είναι η αλήθεια και καλώς εχόντων των πραγμάτων ξεχνάω την αλλαγή τροφοδοτικού για τουλάχιστον 5-6 χρονιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Ιούνιος 16, 2016 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2016 40 minutes ago, La_MoRt said: 262€ πήγε από το PCone. Είναι τούμπανο είναι η αλήθεια και καλώς εχόντων των πραγμάτων ξεχνάω την αλλαγή τροφοδοτικού για τουλάχιστον 5-6 χρονιά. Είναι τσιμπημένο. Είχε πέσει λιγάκι προ καιρού. Βλέπω ότι και τα καλά golden είναι γύρω στο 200άρι ±, άρα δεν είναι παράλογη η τιμή για την στιγμή που μιλάμε. Καλοδούλευτο. Πες εντυπώσεις αν δεν βαριέσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
La_MoRt Ιούνιος 16, 2016 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2016 Σε γενικές γραμμές δεν ακούγεται τίποτα, η λειτουργία του eco mode είναι πολύ καλή, Εγώ πριν δεν είχα τροφοδοτικό που να την έχει για να ξέρω. Έχω παρακολουθήσει τις θερμοκρασίες του και δε ζεσταίνεται καθόλου βέβαια είναι η αλήθεια πως στο σύστημα μου δε πολύ ζορίζεται κιόλας. Ότι έχει να κάνει με το Modular δεν έχει κάποια διαφορά σε αυτό το σημείο σε σχέση με τα άλλα. Μέσα στο κουτί είχε μέχρι και αντάπτορα 24pin για να το δοκιμάσεις και να το μετρήσεις αν θέλεις. Το έκανα και register EVGA για την εγγύηση και όλα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Ιούνιος 16, 2016 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2016 Όσο είσαι με το παρόν σύστημα δεν νομίζω να το ακούσεις ποτέ ή να ζεσταθεί. Τραβάς ένα 20-30% από αυτό που μπορεί να σου δώσει, οπότε δεν νιώθει τίποτα. Αργότερα, αν κάνεις sli ίσως το καταλάβεις να δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts