Jump to content

Χρόνια Πολλά RootX

gpulio1416003173

Recommended Posts

Χρόνια Πολλά αδερφέ και ευτιχισμένα. Υγεία και πολλές κορόνες ειναι αυτά που εύχομαι να έχεις στη ζωούλα σου.

tf-145.gif

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

:D :D :D :D :D :D :D

Σας ευχαριστώ όλους, να είστε όλοι καλά :magic:

Μεγαλώνουμε ρε γμτ :upside:

Αν και αποφεύγω γενικώς τις ευχές (τις βαριέμαι αφόρητα) δεν μπορώ να μην κάνω μία εξαίρεση για την αδυναμία μου και να του ευχηθώ και εγώ Χρόνια Πολλά και Καλά!

Χρονια πολλα κυριε Ριζα , Ειθε να ζησεις τοσα χρονια οσα και τα ΜΒ της μνημης σου..( εαν δεν εχεις μπολικη ηδη πανω στο μηχανημα τσακισου και πανε παρε ) Με το καλο και γαμπρος.

Συμπαθεια μου Χρονια σου πολλα.........παρα πολλα!!!!:flower:

να σαι χαιρομαστε υγιη καλοδιαθετο και με λιγα μπανςςςςςςςςς...........:hehe:

να περιμενουμε συντομα κουφετα?????εμεις παντως δεν θα σου πεταμε ρυζια αλλα προφιτερολ γαρνιρισμενα με κεραμικ παστουλα.....

(ελεγα να σου πεταγαμε επεξεργαστες αλλα μαλλον θα τους κραταγαμε για την παρτυ μας):coax:

Αρχική απάντηση από DJD

’ντε και γαμπρός :p

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Με το καλο και γαμπρος.

Κάτι μου μυρίζει εδώ....

Λέτε να μας φορτωθεί καμία κα. Froot - Admin σύντομα και να επιβάλλει νέους κανόνες όπως πχ:

1. Απαγορεύεται η χρήση καλύτερης ορθογραφίας από αυτής του συζύγου μου

2. Όλα τα μέλη θα ζυγίζονται προ της εγγραφής - Πλαφόν εισόδου: Τρέχον βάρος RootX + 10 Kg

3. Όλα τα avatar θα έχουν ροζ backround

4. Απαγορεύεται ρητά να κοροϊδεύετε τον admin (πχ υπονοούμενα για το βάρος του)

5. Οι απόγονοί μας έχουν αυτοδίκαια δικαιώματα admin στο forum

:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.