theo_chts Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Αποφάσισα να τρέξω ενα bench στον ssd να δω πως τα πάει, και μου έβγαλε τα αποτελέσματα πιο κάτω. Βασικά η όλη υπόθεση ξεκίνησε όταν κατάλαβα σήμερα οτι για καποιον λόγο λειτουργεί σε IDE και όχι σε ACHI. Επομένως μπήκα στο bios και τα ρύθμισα όλα να λειτουργουν σε achi Παρολαυτα δεν είδα διαφορά στα read/write (δεν ξέρω αν θα έπρεπε) Eίναι φυσιολογικά τα νούμερα? Γιατι κάτι μου λέει οτι δεν πάει καλα Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 7, 2016 από theo_chts Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Απρίλιος 8, 2016 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Ποιο είναι το σύστημά σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_chts Απρίλιος 8, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 (edited) Gigabyte GA 890 FXA UD5 AMD Phenom x4 955 Sapphire r380 4gb gskill 4gb @1666mhz Kingstone HyperX 120gb Seagate 1TB Corsair 750w Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 8, 2016 από theo_chts Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Απρίλιος 8, 2016 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Πέρνα amd sata drivers γιατί είσαι με τον default των win και κάνε και μια ρυθμισούλα, να επιλέξεις high performance στο control panel--->power options. Αν θυμάμαι καλά πάνω κάτω κάπου εκεί είναι οι επιδόσεις του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_chts Απρίλιος 8, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Τα εχω περασει ηδη τα amd.. Αυτο με το προφιλ θα τ δοκιμάσω. Εκανα πριν ενα τεστ με ΑΤΤΟ και μ εβγαλε 531/507 (read/write). Φανταζομαι ειναι ενταξει απλα με παραξενεψε το γεγονος οτι ειδα σε κατι benchmarks απο reviews να χτυπαει αντι γ 160 κατι 200-220mb/s και ψιλοσκαλωσα γτ δεν μπορουσα να καταλαβω αν παιζει κατι με drivers η αν εχω κανει καμια πατατα στο bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
techman Απρίλιος 8, 2016 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Το access time ειναι 10 φορες πιο αργο απο ενα Samsung 850!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_chts Απρίλιος 8, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Απρίλιος 9, 2016 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Γύρισε σε achi έτσι απλά ; χωρις τσιριτσαντζουλες; Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_chts Απρίλιος 9, 2016 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Το γύρισα σε ahci μέσω bios, ενω πιο πριν είχα δωσει με cmd εντολη να μπει σε safe mode sto reboot Μπαινει σε safe mode, ακυρώνω την εντολή και μπαίνει κανονικά στα win10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts