magic444 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2016 Ακομα πέφτω,βγάζω και φλόγες απ τα αυτιά http://www.protothema.gr/world/article/568207/erhetai-xana-to-telos-tou-kosmou-mustiriodis-planitis-kateuthunetai-sti-gi-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 7, 2016 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2016 Οτι πιο εγκυρο εχω διαβασει τα τελευταια 33 χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Απρίλιος 9, 2016 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Ψαχνω κανα καλο tutorial για το πως να κοψω τις φλεβες μου.... Στάλθηκε από το SM-T705 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Απρίλιος 9, 2016 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Αμα χτυπήσει τη γη απτη μεριά της αμερικής, επηρεάζεται και η Ελλαδίτσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 9, 2016 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 πριν 49 λεπτά, το μέλος artyom έγραψε: Αμα χτυπήσει τη γη απτη μεριά της αμερικής, επηρεάζεται και η Ελλαδίτσα? Ανήκομεν εις την δύσιν, οπότε σαφώς και θα μας μαμήσει τα ράματα και θα φάμε όλο το αφτερμαθ στα μουτρα. Εκτός και αν διαχωρίσουμε την θέση μας και βγούμε απο μνημόνια, ΕΕ, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ γιατί αυτά είναι το ίδιο συνδικάτο. Ο μόνος δρόμος πάλι είναι αντίσταση και πάλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Απρίλιος 9, 2016 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Το σκεφτόμουν να μπω σε κάποιο σωματείο . Θα το επιταχύνω μπας και γλυτωσω. Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 9, 2016 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Και εγω φακες εφαγα χτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Απρίλιος 10, 2016 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 "Με λίγα λόγια, η Γη διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, καθώς η κίνηση του ήλιου στέλνει βροχή κομητών προς τον πλανήτη μας, παρόμοια με αυτή που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους, " αντισταση στον Ηλιο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 10, 2016 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 πριν 11 ώρες, το μέλος bassplayer έγραψε: αντισταση στον Ηλιο!!!!! Μα το είπα, On 09/04/2016 at 11:06 ΠΜ, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Ο μόνος δρόμος πάλι είναι αντίσταση και πάλη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 11, 2016 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 (edited) Planet 9 from outer space Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 11, 2016 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Απρίλιος 11, 2016 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 20 hours ago, Rusty_Cookie said: Μα το είπα, Για να το εμπεδωσουμε καλύτερα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts