serpico75 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2016 (edited) Καλησπέρα. Μία απορία περί refund. Εάν έχεις αγοράσει κάτι από eBay, και έχουν κόψει απόδειξη στο όνομά σου, εάν τελικά επιστρέψεις το προϊόν για να γίνει refund, επιστρέφεις καί την απόδειξη ή την κρατάς; Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 6, 2016 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Απρίλιος 6, 2016 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2016 και να την κρατησεις τι να την κανεις? Εσυ εχεις επιστρεψει το προϊόν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Απρίλιος 7, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2016 (edited) Όχι ακόμη. Σήμερα θα το στείλω με ACS. Απλά, μπορώ να τη βγάλω μία φωτοτυπία, να έχω κάτι στα χέρια μου σε περίπτωση που πέσω σε κανέναν απατεώνα με το refund. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 7, 2016 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Απρίλιος 7, 2016 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2016 Μην σε παρω στο λαιμο μου, εκανα μια αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι. Εγω θα προτεινα να την κρατησεις, καθως αυτος λογικα εφοσον στην εκτυπωσε μπορει να βγαλει και αλλη. Επισης εδω http://pages.ebay.com/help/buy/return-item.html δεν λεει κατι για απόδειξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 7, 2016 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2016 Εγω την δινω παντα γιατι ισως να την χρειαστει ο αγοραστης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Απρίλιος 7, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2016 Μάλλον ο πωλητής εννοείς. Ο αγοραστής είσαι εσύ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Απρίλιος 7, 2016 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2016 Ανάλογα.. έχει τύχει refund χωρίς καν να στείλω προϊόν πίσω.. η απόδειξη είναι ένα εκτυπωμένο χαρτί...νομίζω είτε την κρατήσεις είτε την δώσεις δεν αλλάζει κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroshenko Dmytro Απρίλιος 15, 2016 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2016 Σε όσα refound, έχω πετύχει πότε δεν εδεινα απόδειξη πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts