Vasot Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2005 Aλλο ενα παιχνιδι που θυμιζει αμερικανικη προπαγανδα Οι καλοι Αμερικανοι εναντιον των τρομακρατων ολου του κοσμου Μπλιαχχχ :sick: Tελοσπαντων παρα το σεναριο το παιχνιδι φαινεται πολλη καλο Ειναι οτι και το Command & Conquer Generals αλλα με πολλα καλυτερα χαρακτηριστικα Εχετε στην διαθεση σας ολα τα συγχρονα οπλα(Commanche, B12 Spirit Stealth bomber κλπ) και οχι μονο Με Ομορφα γραφικα και τοπια οπου μπορειτε να καταστρεψετε τα ΠΑΝΤΑ καθως και Cutscenes με πραγματικους ηθοποιους (οπως ηταν στο Red Alert) -30 αποστολες στο Single player με αποστολες που λαμβανουν χωρα σε Αμερικη, Αγγλια, Ρωσια, Αιγυπτο, Λιβυη -Skirmish -Και Μultiplayer φυσικα Στο παιχνιδι υπαρχουν τρεις ομαδες -USA (οι καλοι Ηρωες της υποθεσης με την τεχνολογια στο μερο τους ) -Consortium (oi κακοι τρομοκρατες με τις πιο cool Stealth μοναδες....) -Aγνωστοι (οι ασχημοι του παιχνιδιου που δεν υπαρχουν πολλες πληροφοριες για την ωρα...πιθανοτατα η Ρωσια) Ειναι και απο τα λιγα παιχνιδια που εχει την υπογραφη της ΑΤΙ get in the game και αναμενεται να τρεχει πιθανατα λιγο καλυτερα σε καρτες γραφικων ΑΤΙ Αναμενεται απο 18 αυτο το μηνα στα μαγαζια http://www.atari.com/actofwar/ http://www.atari.com/actofwar/uk/bigpack/pack/pack6/img_3.jpg http://www.atari.com/actofwar/uk/bigpack/pack/pack6/img_1.jpg http://www.atari.com/actofwar/uk/bigpack/pack/pack6/img_2.jpg http://www.atari.com/actofwar/uk/bigpack/pack/pack6/img_4.jpg *** Ωραία τα screenshot αλλά μας το ξεχείλωσες ***
ea6gka Μάρτιος 11, 2005 #3 Μάρτιος 11, 2005 δε ξερω δε μου αρεσουν αυτα με τις μοντερνες μαχες. προτιμω old stylie δευτερος παγκοσμιος , αρχαιοτητα κλπ.
sotiris Μάρτιος 11, 2005 #4 Μάρτιος 11, 2005 πάντως στα red alert και τα συναφή, πάντα τη ρωσία παίρνω, δεν ξέρω γιατί
Κοπρίτης Μάρτιος 11, 2005 #5 Μάρτιος 11, 2005 ειναι πολυ καλο ... εχουν βγει κανα δυο πιστες σε demo και μπορω να πω οτι ειναι ανωτερο του C&C.... περισσοτερες δυνατοτητες και παραμετροι στις μοναδες...και σαφως καλυτερα γραφικα...αναμενουμε λοιπον και το πληρες παιχνιδι για ολοκληρωμενη εικονα
Samael Μάρτιος 12, 2005 #6 Μάρτιος 12, 2005 Σα παλιος φανατικος του Generals(εφτασα B.General κ στο κανονικο κ στο Zero,πριν καταστραφουν για καποιο λογο τα stats μου...),πρεπει να πω οτι πορωθηκα ηδη
nobig Μάρτιος 13, 2005 #7 Μάρτιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris πάντως στα red alert και τα συναφή, πάντα τη ρωσία παίρνω, δεν ξέρω γιατί Ίσως λόγο MIG και ότι με 3-4 Tesla coils δεν παίρναγε τίποτα;;; A και τα mamoth tank φυσικά!!!
kender Μάρτιος 13, 2005 #8 Μάρτιος 13, 2005 Ε Ε Ερχεται :D πολύ ωραίο μου φάνηκε από τις φωτογραφίες.. Αντε να δούμε και από gameplay πως πάει...
Solid Snake Μάρτιος 13, 2005 #9 Μάρτιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 11:52] Ε Ε Ερχεται :D πολύ ωραίο μου φάνηκε από τις φωτογραφίες.. Αντε να δούμε και από gameplay πως πάει... Αντε να ξεκολλησουμε λιγο απο το battle for midlle earth....
dpresv Μάρτιος 13, 2005 #10 Μάρτιος 13, 2005 ίσα που προλαβαίνω να τελειώσω το far cry δηλαδή... !!! :worship:πάντως το σενάριο των C&C έχει καταντήσει αηδία, στο generals πήρα τους αμερικάνους μόνο όταν είχα τελειώσει και βαρεθεί όλα τα υπόλοιπα.κατά τη γνώμη μου καλύτερο σενάριο από όλη τη σειρά είχε το πρώτο-πρώτο (all time classic) και πιό πορωτικό ήταν μακράαααν το red alert 2 :worship: :worship: :worship:
JiMeS Μάρτιος 13, 2005 #11 Μάρτιος 13, 2005 Ελπίζω να έχει πλοία αυτή τη φορά γιατί νομίζω πως η μεγαλήτερη έλλειψη του generals ήταν τα πλοία!’ντε και καλή πόροση!!!
Vasot Μάρτιος 14, 2005 Author #12 Μάρτιος 14, 2005 Εχεις στην κατοχη σου μοναδες για στερια και αερα.... Για στολους δεν νομιζω Το παιχνιδι ειναι οτι και το Command and Conquer Generals αλλα με πολλη καλυτερα στοιχεια σε ολους τους τομεις.... Παντως οτι εχει σχεση με συγχρονη μαχη μου αρεσει Το παιχνιδι θα διαθετει πραγματικες και πειραματικες (μελλοντικες High tech) μονοδες χωρις βεβαια να υπερβαινουν εντελως την πραγματικοτητα οπως συμβαινει σε καποια αλλα παιχνιδια με Οπλα Laser, πλασματος, διαστημοπλοια κλπ Μαλιστα τα καταστηματα Παπασωτηριου ετοιμαζουν ειδικη παρουσιαση και αφιερωμα του παιχνιδιου στα μαγαζια τους στις 19 του μηνα
esdee Μάρτιος 14, 2005 #13 Μάρτιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris πάντως στα red alert και τα συναφή, πάντα τη ρωσία παίρνω, δεν ξέρω γιατί βλεπεις Λιακοπουλο μηπως?
knight_77 Μάρτιος 14, 2005 #14 Μάρτιος 14, 2005 Eπαιξα το demo και ειναι πολυ καλο.Απαιχτα γραφικα,πολυ καλος ηχος και το σημαντικοτεροφοβερο gameplay.Aντε να δουμε...
sotiris Μάρτιος 14, 2005 #15 Μάρτιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από esdee βλεπεις Λιακοπουλο μηπως? τι είναι αυτό, star news? δεν βλέπω τηλεόραση :tongue: ρωσία από άποψη. στο starcraft είχαμε ένα πρόβλημα αλλά μας το λύσαν οι protoss
esdee Μάρτιος 14, 2005 #16 Μάρτιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris τι είναι αυτό, star news? δεν βλέπω τηλεόραση :tongue: ρωσία από άποψη. στο starcraft είχαμε ένα πρόβλημα αλλά μας το λύσαν οι protoss οχι ειναι στο τηλεαστυ αν δεν κανω λαθος ενας τυπος που προοθει βιβλια ενδιαφεροντος περιεχομενου. απογευματινοβραδυνες ωρες παιζει αξιζει να τον παρακολουθησεις μια φορα
nobig Μάρτιος 15, 2005 #17 Μάρτιος 15, 2005 Όσοι έπαιξαν το demo, η μηχανή του είναι βαριά σαν του generals; Σε μεγάλες πίστες είχα πολύ συχνά κολλήματα. Μάλλον λόγο athlon xp 2400+ & 512 mb 2100 ram
tyxeros Μάρτιος 15, 2005 #18 Μάρτιος 15, 2005 Δυστηχος η μηχανη του generals ειναι ελεϊνη. Εβγαλαν και ενα patch καινουργιο πριν μερικες βδομαδες για to Zero Hour και αντι να το σουλουπωσουν λιγακι , κανανε τους αμερικανους ακομα ποιο ισχυρους , τους κινεζους ποιο αδυναμους και τους Gla τους γραψαν στα φουλαρια τους.
nobig Μάρτιος 16, 2005 #19 Μάρτιος 16, 2005 Καλά αυτό με τους κινέζους να μην μπορείς να δεις κάτι που γουστάρεις στο ρανταρ όπως οι αμερικάνοι με τον δορυφόρο κάνει το παιχνίδι με αυτούς ανυπόφορο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.