deninho Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2016 Ψάχνομαι για laptop αυτήν την περίοδο, και είδα εδώ πέρα αυτό εδώ http://www.digitec.ch/de/s1/product/asus-x555ua-dm156t-1560-full-hd-intel-core-i7-6500u-8gb-hdd-win-10-notebook-5664938?tagIds=614 ερωτηση πρώτη. Από εγγύηση τι λέει η asus; ερώτηση δεύτερη. Πέρα από τη dell, ποιες άλλες εταιρείες έχουν αξιόλογη εγγύηση; Lenovo hp toshiba κλπ; ερώτηση τριτη. Άποψη για το συγκεκριμένο έχουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Απρίλιος 5, 2016 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2016 πριν 5 ώρες, το μέλος deninho έγραψε: ερωτηση πρώτη. Από εγγύηση τι λέει η asus; εάν είναι να το αγοράσεις ελβετία με σκοπό να το έχεις ελλάδα, ίσως να κοίταζες τι ακριβώς παίζει με την εγγύηση, γιατί από όσο βλεπω σε παραπέμπουν σε asus ελβετίας. προσωπικά αν αγόραζα από εξωτερικό θα έπαιρνα dell με paneuropean. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 6, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2016 Ναι το ψάχνω,αλλά επειδή το μαγαζί αυτό είναι στο στυλ του eshop δεν είναι ότι πιο εύκολο να πετύχω άνθρωπο να συνεννοηθώ (είναι και τα αγγλικά στη μέση), για αυτό ρώτησα εδώ, μήπως κάποιος ήξερε τι παίζει με τις εγγυήσεις. Πάντως,όσο το έχω δει,δεν αξίζει να αγοράσεις πλέον laptop από Ελλάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 23, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2016 bump, γιατί δεν έχω αγοράσει ακόμα κάτι (δε βιαζόμουν και ιδιαίτερα, εκτός αν πετύχαινα κάτι πολύ καλό σε πολύ καλή τιμή) Βρήκα το Dell Latitude E5550 (με core i5 5300U, 8GB RAM, 128GB SSD & FHD οθόνη) στα 699chf (περίπου 650€), με 36 μήνες εγγύηση. Αξίζει τα λεφτά του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 23, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2016 Δες το από κοντά. Είμαι σίγουρος πως ακουλουθεί τη σειρά E7x70 σε design οπότε κάποια πράγματα ίσως να μην σου αρέσουν (πληκτρολόγιο π.χ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 24, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2016 δυστυχώς εδώ που είμαι είναι ψιλοαδύνατο να το βρω να το κοιτάξω από κοντά... Αν ξέρει κάποιος αν το έχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα σε demo, ας μου πει Βρήκα πάντως αυτό το review, όπου αναφέρει για το keyboard Quote The keyboard has also been significantly revamped. The simpler design with rounded corners and slightly concave keys appealed to us more than that of its precursor. We immediately noticed that the keys have a very agreeable pressure point. It is neither too soft, as the keys' pressure provide good feedback, nor is it too hard, resulting in a very pleasant typing experience. The layout, with a full-size number pad and a few function keys largely corresponds to the keyboard in its precursor. However, the "Pos1" key is now the "Print" key, and the "End" key has been removed completely. Therefore, there is more room for the "F1"-"F12" keys, and hardly anyone will really miss these rarely used keys. The size of the keys has not been changed. The standard keys have a size of 15 square millimeters (~0.6 inches), the enter key is still slightly small, but the layout is logical and even touch typists will cope well right away. Η μπαταρία δεν αλλάζει εξωτερικά... Από την άλλη, εμένα δε μου χρειάζεται να αλλάζω μπαταρία. Για όταν χαλάσει, οκ, αλλάζει (υποτίθεται εύκολα) Ουσιαστικά, το μόνο "μείον" που βρίσκω είναι η μη ύπαρξη m.2 slot για ssd (θα βόλευε να έχω και ssd και hdd για αποθήκη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts