Ilias83 Μάρτιος 24, 2005 #41 Μάρτιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Braveheart1980 3 φορες ελαττωματικο???Μαλλον το συγκεκριμενο μοντελο ηταν φολαΚαι δε δυσφημω την εταιρεια.Στο κατω κατω οθονη LG εχω (1915S) και ειναι αψογη!Απλα ειχα ταλαιπωρηθει αφανταστα με το εν λογω μοντελο και το $#$%#%$# rma της LG!(Ουδεμια σχεση με το rma της LG για οθονες!) Έχω το ίδιο μοντέλο και προς το παρον έχει γράψει καμια 100αριά DVD (λίγο καιρό το έχω)και πολύ περισσότερα CD...Δεν έχει καεί κανένα και όλα δουλεύουν ακόμα...Γενικά είμαι ικανοποιημέος απ'όλες τις LG συσκευές μου (και το DVD-Rom μου εδώ και 5 χρόνια δουλεύει σα σκυλί + η οθόνη κανένα πρόβλημα)
lowin Μάρτιος 25, 2005 #42 Μάρτιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Τριτο drive δεν χρειαζεσαι, βγαζεις το cd-rw και βαζεις το dvdrw. δε ρώτησα αν το χρειάζομαι... βασικά υποθέτω οτι αφιυ εχω το cd-rw θα το χρησιμοποιώ αυτο για τα cd για να μην επιβαρύνω το dvd-rw....απο θόρυβο?
haris1984 Μάρτιος 26, 2005 #43 Μάρτιος 26, 2005 δεν νομιζω να επιβαρυνθει το dvd-rw γραφοντας μερικα παραπανω cd...ουτως ή αλλω; μεχρι να τελειωσει η εγγυηση του στανταρ θα εχει βγει κατι καινουριο που ολοι θα θελουμε να παρουμε...
Γιωργος_Μ Μάρτιος 26, 2005 #44 Μάρτιος 26, 2005 Το LG με εχει ικανοποιησει παρα πολυ + τον ελαχιστο θορυβο τον οποιο εχει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.