Δημήτρης Μπιστιόλης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2016 Μπορει καπιος να μου δωσει ρυθμισεις για την συγκεκριμενη καρτα γραφικων μεσω του προγραμματος saphire strixx? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 4, 2016 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2016 Αυτο που ζητας δεν γινεται , η καθε καρτα ειναι ξεχωριστη . Βαζεις το προγραμμα , ανεβαζεις λιγο την συχνοτητα (δωσε για αρχη +50/60μηζ και μετα πηδα 10-10 ) και κανεις bench οσπου να την δεις να crashαρει . Μετα ανεβαζεις λιγο το ρευμα και παλι απο την αρχη οσπου να φτασεις τα ορια της . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Μπιστιόλης Απρίλιος 4, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2016 ποση ωρα να κραταω το stress test? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 4, 2016 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2016 Το τεστ νομιζω διαρκει σχεδον ενα δεκαλεπτο - ισως και παραπανω γιατι περναει 2-3 σταδια - παρολαυτα αμα ειναι να crashαρει θα το κανει με το καλημερα σχεδον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Μπιστιόλης Απρίλιος 4, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2016 Επειδη βρηκα καποια settings και κερδιζω 10 fps δεν crashari αμεσως..Σαν stress test και σαν benchmark εχω το valley της heaven..προτεινης καπιο αλλο που να ειναι free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 4, 2016 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2016 Εγω firestrike χρησημοποιω , υπολογιζε καπου στο 10% παραπανω να παρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Μπιστιόλης Απρίλιος 4, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2016 την ιδια gpu εχουμε βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Μπιστιόλης Απρίλιος 4, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2016 γιατι το firestrike στο compined benchmarkes δεν παει πανω απο 15 fps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts