Jump to content

Πρόβλημα με δικτυο

sosaid

Recommended Posts

Καλημέρα! Λοιπόν εχω ενα πρόβλημα που δεν μπορω καν να ψάξω στο web για να βρω τη λύση . Μετέφερα τα μηχανήματα μου σε έναν άλλο χώρο και βρέθηκα αντιμέτωπος με το ακόλουθο πρόβλημα. Ο υπολογιστής συνδέεται στο Ίντερνετ με ασύρματο στικάκι usb που συνδέεται στο wifi του modem router το οποίο βρίσκεται σε άλλο όροφο. Όμως εχω και δυο nasakia τα οποία πρεπει να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με εμένα οποτε πήρα ενα άλλο επιπλέον  router τα κούμπωσα πάνω και τον συνέδεσα στο lan του pc. Το θέμα μου ειναι πως τώρα τα νασακια δεν έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ για updates κτλ. Όταν ενεργοποιώ το sharing δεν τα βλέπω καν στο δίκτυο όταν το απενεργοποιώ ολα καλα αλλα δεν έχουν Ίντερνετ.. Τι λάθος κάνω;

Το ενα router ειναι το speed port entry 2i του ΟΤΕ.δεν εχω πειράξει καθόλου ρυθμίσεις σε αυτο.Το δεύτερο ειναι το TP-link ac750. Στις ρυθμίσεις του εχει ενα wds και αυτο πείραξα. Έκανα σκάν το ssid to be bridged μου βρήκε το άλλο ασύρματο δίκτυο απο τον ΟΤΕ αλλα τζίφος εξακολουθεί να μην εχει Ίντερνετ. Επίσης του ΟΤΕ ειναι 192.168.1.1 και το άλλο το εχω βάλει 192.168.1.5. Πέρα απο αυτο ολα τα αλλα τα εχω αφήσει default

Παιδιά ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σας . Το πρόβλημα λύθηκε αφού έγινε με συγκεκριμένη σειρά το restart των δυο router . Κανεις δεν ξέρει γιατι δεν δούλευε πριν ειναι απο αυτά τα μαγικά που απλά πρεπει να γίνουν ετσι