aloutos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2016 χαίρεται, όπως λέει και ο τίτλος ανάμεσα στα 2 αυτά τι προτείνετε; απλώς ρωτάω, επειδή αν βάλεις οποιοδήποτε antivirus μετά γίνεται off ο windows defender Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Απρίλιος 2, 2016 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2016 windows 10 defender + malwarebytes + addblock (και λιγο λογικη στο τι ανοιγουμε και κανουμε κλικ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Απρίλιος 2, 2016 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2016 kasperskylabs internet security suite.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 2, 2016 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2016 (edited) ναι, ένα antivirus άλλης εταιρίας κατά 99% θα πιάσει περισσότερα.. (ας είναι και free, είναι σχεδόν το ίδιο καλά) μα δεν είναι αρκετό, ούτε κατά διάνοια.. αν δεν έχεις άλλου είδους προγράμματα προστασίας, κινήσου προς μια σουίτα συνολικής προστασίας (με firewall στο πακέτο τουλάχιστον) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 2, 2016 από Delijohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 3, 2016 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2016 Comodo Internet Security. Free και με Firewall. Απλα σεταρε το sandbox να ειναι απενεργοποιημενο και εισαι good to go. Σεταρε το και manually , πηγαινε και ψαξε τις ρυθμισεις του , ειναι αρκετα πολυπλοκο , αλλα δεν εχω δει καλυτερο free κατα τη γνωμη μου. Αλλιως κατι απο τις προτασεις πιο πανω. Πραφανως και οχι Windows Defender. Το malwarebytes ακομη και το Free ειναι δυνατο εργαλειο, αλλα το αγορασμενο εχει και live προστασια απο υποπτα site (βλεπει και πολλα σαν malware , απο αυτα που εχουν διαφημισεις , πχ Links για ποδοσφαιρο και Sopcast, αλλα δε στα μπλοκαρει μονιμα αν δε του πεις εσυ- σου στελνει warning και μπλοκαρει το potentially harmful ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Απρίλιος 29, 2016 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2016 (edited) πάντως εμένα με NOD ESET32 και μαζί Windows Defender μου καρασάρει ή κολλάει το σύστημα . Ποιος είπε οτι απενεργοποιείται μόνος του εγώ στα win 10 pro μετά από αναβάθμιση στην έκδοση 1511 ηταν ζωντανός και μαλιστα όταν έκανε καποιες αλλαγές ενεργοποιείται ...κατι δεν πάει καλά οταν είναι μαζί με άλλο antivirus Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 29, 2016 από velipsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts