Jump to content

Χρεοκοπία Ευρώπης - The Euroskepticism Thread - Ευρωσκεπτικισμός v0.1

sotiris

Η χειρότερη περίοδος διακυβέρνησης  

103 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Συγνώμη κιόλας που δεν έκατσα παραπάνω από 45 χρόνια σε μια χώρα που με κατέστρεφε μέρα με τη μέρα, με 10.000.000 άπραγους πολίτες, που τους νοιάζει περισσότερο ο κώλος της Τζούλιας, από τους κλέφτες που ψηφίζουν.

Πιό ξεφτίλα επιχείρημα δεν θα βρεις να πεις.

23 minutes ago, astrolabos said:

Αυτο που θέλει να πει είναι ότι τώρα που βγήκε ο συριζας, ξαφνικά σταμάτησαν οι καταλήψεις, οι απεργείες, τα παιδάκια σταμάτησαν να λιποθυμάνε. Όσο για την Ευρώπη με το που είδαν το ποιον της ΠΦΑ, στράφηκαν σε ποιο σοβαρές ασχολίες.

Τώρα που βγήκε ο συριζας, σταμάτησαν να τα δείχνουν τα ΜΜΕ. Μάλλον γιατί η προπαγάνδα τόσων ετών ότι πίσω απ'όλα αυτά κρύβεται ο σύριζας, δε θα μπορούσε να σταθεί τώρα, από τη στιγμή που συνεχίζονται όλα αυτά. Όταν με το καλό (???) βγει ο Κούλης, θα τα ξαναθυμηθούν κι αυτά, για να τονισθεί στη συνείδηση του γκόζμου ότι πίσω από τις καταλήψεις κρύβεται ο σύριζας.

Όσο για την Ευρώπη, τι διαφορά έχει το τι γίνεται τώρα με το τι γινόταν πριν 1,5 χρόνο που είχαμε τους άριστους στην κυβέρνηση; Εγώ βλέπω να συνεχίζεται ακριβώς το ίδιο στόρυ: σας λέμε τι να κάνετε. Απλώς τώρα δεν έχει και πλακίτσες στα Γιούρογκρουπ.

• Like 2

πριν 25 λεπτά, το μέλος Wizard! έγραψε:

Συγνώμη κιόλας που δεν έκατσα παραπάνω από 45 χρόνια σε μια χώρα που με κατέστρεφε μέρα με τη μέρα, με 10.000.000 άπραγους πολίτες, που τους νοιάζει περισσότερο ο κώλος της Τζούλιας, από τους κλέφτες που ψηφίζουν.

Ρε συ Γιωργο μιας και ειμαι μια απο τα 10 μυρια που με νοιαζει ο κωλος της Τζουλιας. Εσυ τι εκανες για να αλλαξεις τη κατασταση σε σχεση με εμενα; 

Ειναι στιγνες πραγματικα που τέτοιες γενικολογίες μου ανεβαζουν πιεση!

πριν 31 λεπτά, το μέλος Wizard! έγραψε:

Πιο ξεφτίλα είναι οι γενικολογίες σου και που μας βάζεις όλους σε ενα τσουβάλι. 

πριν 12 λεπτά, το μέλος deninho έγραψε:

Τώρα που βγήκε ο συριζας, σταμάτησαν να τα δείχνουν τα ΜΜΕ. Μάλλον γιατί η προπαγάνδα τόσων ετών ότι πίσω απ'όλα αυτά κρύβεται ο σύριζας, δε θα μπορούσε να σταθεί τώρα, από τη στιγμή που συνεχίζονται όλα αυτά. Όταν με το καλό (???) βγει ο Κούλης, θα τα ξαναθυμηθούν κι αυτά, για να τονισθεί στη συνείδηση του γκόζμου ότι πίσω από τις καταλήψεις κρύβεται ο σύριζας.

Όσο για την Ευρώπη, τι διαφορά έχει το τι γίνεται τώρα με το τι γινόταν πριν 1,5 χρόνο που είχαμε τους άριστους στην κυβέρνηση; Εγώ βλέπω να συνεχίζεται ακριβώς το ίδιο στόρυ: σας λέμε τι να κάνετε. Απλώς τώρα δεν έχει και πλακίτσες στα Γιούρογκρουπ.

Τα παιδάκια που πεινάνε και λιποθυμάγανε που πηγαν; Όσο για τις καταλήψεις βλέπω στο ΤΕΙ Πελοποννήσου και στο Πανεπιστήμιο στη Καλαμάτα έχουν κοπεί όλες μαχαίρι εδω και ενάμιση χρόνο.

• Like 2

12 minutes ago, karmen1983 said:

Ρε συ Γιωργο μιας και ειμαι μια απο τα 10 μυρια που με νοιαζει ο κωλος της Τζουλιας. Εσυ τι εκανες για να αλλαξεις τη κατασταση σε σχεση με εμενα; 

Ειναι στιγνες πραγματικα που τέτοιες γενικολογίες μου ανεβαζουν πιεση!

6 minutes ago, astrolabos said:

Πιο ξεφτίλα είναι οι γενικολογίες σου και που μας βάζεις όλους σε ενα τσουβάλι. 

Εγώ δεν έκανα τίποτα. Την κοπάνησα.

Εσείς τι κάνατε που δεν ήσασταν τον καναπέ με τους υπόλοιπους;

Τα παιδάκια που πεινάνε ακόμα εδώ είναι.

Για τις καταλήψεις, όσο δεν ακουμπάνε τα πανεπιστήμια, δε θα υπάρχουν στα πανεπιστήμια. Καταλήψεις υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, όμως. Ενίοτε, καίγονται από ακροδεξιούς, κιόλας.

• Like 1

πριν 2 λεπτά, το μέλος Wizard! έγραψε:

Εγώ δεν έκανα τίποτα. Την κοπάνησα.

Εσείς τι κάνατε που δεν ήσασταν τον καναπέ με τους υπόλοιπους;

Θα σου πω κοιτουσα το κωλο της Τζουλιας.

Αρα αφου δεν εκανες τιποτα ειμαστε στο ιδιο καζανι σωστα; Αρα δεν ειναι οι 10 μυρια με το κωλο και ο Γιωργος που τους κατακρινει μη κανοντας τπτ αλλα ειναι ο Γιωργος μαζι με 10 μυρια άχρηστους. 

Πως σου φανηκε η γενικολογια;

Και για να σου πω τι εκανα; Εχασα οτι ειχα χτισει. Πχ δουλειά λογω της κρισης. Τι κάνω τωρα; Προσπαθω να βρω δουλειά εδω και να μη φυγω εξω αλλα να το παλεψω. Αν αντεξω θα δειξει το μελλον ευκαιριες ειχα και εχω παντως. Προτιμαω ομως τη κ0λ0χωρα και τους κ0λ0υς...

• Like 3

1 minute ago, karmen1983 said:

Και για να σου πω τι εκανα; Εχασα οτι ειχα χτισει. Πχ δουλειά λογω της κρισης. Τι κάνω τωρα; Προσπαθω να βρω δουλειά εδω και να μη φυγω εξω αλλα να το παλεψω. Αν αντεξω θα δειξει το μελλον ευκαιριες ειχα και εχω παντως. Προτιμαω ομως τη κ0λ0χωρα και τους κ0λ0υς...

Αυτό το έπαθε η μεγάλη πλειοψηφία.΄Άλλοι έχασαν πατεράδες που αυτοκτόνησαν. Άλλοι, βρέθηκαν στην κυριολεξία άστεγοι στο δρόμο. Άλλοι αρώστησαν από τη στεναχώρια και το άγχος. Τι σε κάνει να ξεχωρίζεις;

Μήπως ήσουν σε διαδηλώσεις; Σε διαμαρτυρίες;

Μήπως δεν πλήρωσες φόρους και δάνεια, με ρίσκο να πας φυλακή ή να χάσεις το σπίτι σου, προκειμένου να δηλώσεις την απέχθειά σου στους κλέφτες;

Μήπως οργάνωσες κάποια ομάδα που διεκδίκησε το δίκιο της;

Αν ναι, τότε δεν έχεις να ενοχλείσαι, δεν κάθισες στον καναπέ, άρα δεν ανήκεις σε αυτούς που λέω.

Αν όχι, τότε με το δίκιο σου πειράχτηκες.

Άλλωσε, εγώ δεν αναφέρθηκα αρχικά, σε αυτό. Ο Αντώνης θέλησε να πάει την κουβέντα εκεί.

Εγώ αυτό που είπα, είναι πως είναι ανήθικο να γελάς χαιρέκακα με κάποιους που προέβαλαν έστω και μια μικρή αντίσταση σε αυτή τη φοροκαταιγίδα που μας πλήγει εδώ και 7 χρόνια.

Το ότι καταδικάστηκαν, δεν έχει να λέει, γνωρίζουμε όλοι πως λειτουργεί η "δικαιοσύνη" σε αυτή αλλά και σε άλλες χώρες.

Σήκωσε κάποιος κεφάλι κι επειδή του το έκοψαν, γελάμε. 

Συγχαρητήρια.

Ρε Γιωργο εισαι σοβαρος; Επρεπε να χασω το πατερα μου πχ για να θεωρουμε αγωνιστρια;

Δηλαδη ενας ανθρωπος που δουλεύει, πληρωνει τους λογαριασμους του, ειναι κυριος σε ολα του ειναι αχρηστος; Μπραβο ρε συ. Αν τοσο καιρο αυτοι που επρεπε πληρωναν οσα επρεπε δε θα ειμασταν εδω.

Οσο για τις διαδηλώσεις που ξερεις εσυ αν πηγα στο συνταγμα; Μηπως επρεπε ομως να πεταξω μολοτωφ να καψω το μαγαζι κανενος κακομοιρη να μπω φυλακη να με δειξουν οι ειδησεις για να θεωρουμε αγωνιστρια; 

Τεσπα δε θα το συνεχισω γιατι δε βλεπω καμια κοινη γραμμη για συννενοηση και δε θελω να χαλαω τη καρδια μου για τετοια. Απο τη γενικολογια παμε σε οτι να ναι

• Like 4

10 minutes ago, karmen1983 said:

Αν τοσο καιρο αυτοι που επρεπε πληρωναν οσα επρεπε δε θα ειμασταν εδω.

σόρρυ που χαλάω τη "χαζή" αντιπαράθεση, αλλά ποιοι είναι αυτοί;

πριν 3 λεπτά, το μέλος deninho έγραψε:

σόρρυ που χαλάω τη "χαζή" αντιπαράθεση, αλλά ποιοι είναι αυτοί;

Πες τους πολιτες που αγοραζαν μερσεντες αλλα δε πληρωναν πχ τρλη κυκλοφοριας. Πες τους πολιτες που περνουσαν διοδια με το σλογκαν οχι δε πληρωνω. Πες τους ΑΕ που ενω την επομενη μερα αγοραζουν εταιρια του εξωτερικου την προηγούμενη μπαινουν στο αρθρο 99 και δε πληρωνουν εργαζομενους και κρατος ΝΟΜΙΜΑ. Πες τους οπως θες και μπορω να σου πω απο τον πιο απλο πολιτη μεχρι και γνωστους προεδρους αλλα το ποιντ πιανεται νομιζω.

Αλλα δεν ειναι λαθος αυτος που προσπαθει να ειναι σωστος και στην ωρα του και ειναι σωστος ο δε πληρωνω, ο καιω οτι να ναι πουλαω οτι να ναι και ειμαι και αγωνιστης.

• Like 1

10 minutes ago, karmen1983 said:

Αλλα δεν ειναι λαθος αυτος που προσπαθει να ειναι σωστος και στην ωρα του και ειναι σωστος ο δε πληρωνω, ο καιω οτι να ναι πουλαω οτι να ναι και ειμαι και αγωνιστης.

Εδώ μαζί σου.

Σε όλα τα άλλα (μαζί τα φάγαμε) όχι. Ειδικά όταν μου βάζεις το θέμα των διοδίων μέσα στα προβλήματα που μας έφεραν εδώ.

1 hour ago, Wizard! said:

Δηλαδή νομίζεις ότι η χαιρεκακία απέναντι στη μη αντίσταση, είναι προτέρημα;

Μπράβο.

Στον καναπέ σου και τσιμουδιά.

Αντίσταση σε ποιόν ?? σε αυτον που πριν ήταν ''το λαμόγιο ο εργολάβος'' και τώρα του στάζουμε επιδοτήσεις για ολοκήρωση των έργων ??

Χρήσιμοι ηλίθιοι ήταν οι ''αντιστεκόμενοι''. Και αυτός που τους ''υποστήριζε'' υφάρπαξε την ψήφο τους, τάζοντάς τους πράγματα τα οποία ήταν ηλίου φαεινότερο ότι δεν επρόκειτω να συνεχίσει να τα υποστηρίζει μετά την εκλογή του, γιατί καλή η ψήφος, αλλά το χρήμα έρχεται απο αλλού. 

Φυσικά, δεν περιμένω απο αυτή τη συνομοταξία ούτε να αποδεχτεί ότι εξαπατήθηκε, αλλά ούτε και να βάλει μυαλό, αναγνωρίζοντας το καζίκι της. Γιαυτό βλέπεις τις τάξεις του επόμενου σωτήρα (aka Σωρρας) να πυκνώνουν με γεωμετρική πρόοδο.

Για κάτι τέτοιους ναι !! στον καναπέ μου, και με ένα κουβά ποπ κορν απο δίπλα να απολαμβάνω να τους παίρνουν τα σώβρακα τράπεζες και ταμεία, και να τους λιανίζουν τα ''καταργημένα'' ΜΑΤ.

ωστόσο, εγώ άλλο ρώτησα: Η μάχη στην ευρώπη έναντι των πλουτοκρατών και των τράστ (βλέπε HP, DELL, Microsoft) και λοιποί καρχαρίες, πως πάει ??? τους το έκλεισε κανένας το μαγαζάκι, ή μόνο με ''μη αντιστεκόμενους'' έχουν να κάνουν ?? όχι γιατί αν δεν έχετε, να στείλουμε μερικούς απο εδώ που έχουμε πλεόνασμα....

πριν 3 λεπτά, το μέλος deninho έγραψε:

Εδώ μαζί σου.

Σε όλα τα άλλα (μαζί τα φάγαμε) όχι. Ειδικά όταν μου βάζεις το θέμα των διοδίων μέσα στα προβλήματα που μας έφεραν εδώ.

Εμ δε με επιασες. Δεν ειναι το προβλημα το δε πληρωνω διοδια. Ειναι η λογικη το προβλημα. Σου δείχνω ενα ολόκληρο δασος και μενεις στο θαμνο.

Δεν έμεινα στο θάμνο. Αλλά εσύ λες ότι μαζί τα φάγαμε, αφού μου βάζεις στο ίδιο καζάνι τον πιο απλό πολίτη με τον μεγαλύτερο λαθρέμπορα. Το οποίο προφανώς και δεν ισχύει.

πριν 1 λεπτό, το μέλος deninho έγραψε:

Δεν έμεινα στο θάμνο. Αλλά εσύ λες ότι μαζί τα φάγαμε, αφού μου βάζεις στο ίδιο καζάνι τον πιο απλό πολίτη με τον μεγαλύτερο λαθρέμπορα. Το οποίο προφανώς και δεν ισχύει.

Διονυση οταν εγω ειμαι σωστη και εσυ αγοραζεις μερσεντες. Πας διακοπες χαβαι κλπ κλπ αλλα φοροδιαφευγεις να μη σε βαλω στο καζανι; 

Δεν ειπα οτι ΟΛΟΙ μαζι τα φαγαμε απλα οτι ΠΟΛΛΟΙ φαγανε με πολλους τρόπους. 

• Like 1

2 hours ago, Wizard! said:

Αυτό το έπαθε η μεγάλη πλειοψηφία.΄Άλλοι έχασαν πατεράδες που αυτοκτόνησαν. Άλλοι, βρέθηκαν στην κυριολεξία άστεγοι στο δρόμο. Άλλοι αρώστησαν από τη στεναχώρια και το άγχος. Τι σε κάνει να ξεχωρίζεις;

Μήπως ήσουν σε διαδηλώσεις; Σε διαμαρτυρίες;

Μήπως δεν πλήρωσες φόρους και δάνεια, με ρίσκο να πας φυλακή ή να χάσεις το σπίτι σου, προκειμένου να δηλώσεις την απέχθειά σου στους κλέφτες;

Μήπως οργάνωσες κάποια ομάδα που διεκδίκησε το δίκιο της;

Αν ναι, τότε δεν έχεις να ενοχλείσαι, δεν κάθισες στον καναπέ, άρα δεν ανήκεις σε αυτούς που λέω.

Αν όχι, τότε με το δίκιο σου πειράχτηκες.

Δεν χρειάζονται τόσο ράμπο καταστάσεις. Ακόμα και η ψήφος δείχνει το πόσο ενδιαφέρεσαι, που είναι το πιο απλό. Όταν ζεις με ανθρώπους που σε ποσοστό σχεδόν 50% απέχουν για να "τιμωρήσουν το σύστημα" ή γιατί "όλοι οι ίδιοι είναι", τότε καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο λαός και οφείλεις, αν βρεις ευκαιρία έξω, να φύγεις.

Να μείνεις στην Ελλάδα και να παλέψεις ατομικά για ποιό πράγμα; Αφού θα είσαι υπό την εποπτεία των δανειστών για 99 χρόνια. Αυτοί θα ρυθμίζουν τα εργασιακά, αυτοί θα αποφασίσουν αν θα έχεις περιουσία και πόση, αυτοί θα σου πουλάνε και το νερό ακόμα στην τιμή που θέλουν(να'ναι καλά η αριστέρα, γιατί ο σαμαράς τα'χε βρει λίγο σκούρα με την ΕΥΔΑΠ). 

Τί να περιμένεις από έναν λαό που εν μέσω εκβιασμών δίνει ένα βροντερό ΟΧΙ και μετά την απογοήτευση που εισπράττει, από κάποιον ταγμένο να μην έρθει σε σύγκρουση με τους "εταίρους", τα παρατάει όλα στη μέση. Άνθρωποι που πιστεύουν ότι μπορείς να έχεις κυριαρχία μέσα σε κάτι ξένο. Ή που ακόμα χειρότερα δεν καταλαβαίνουν ότι η κυριαρχία είναι βασικό για να υπάρχει δικαιοσύνη και ευκαιρίες για σένα και τους ομοίους σου. Σαν να σου λέει ο άλλος, θα το παλέψω μέσα στην οθωμανική αυτοκρατορία, θα βρω δουλειά να πληρώνω τον κεφαλικό φόρο να είμαι κύριος.

• Like 1

4 hours ago, Wizard! said:

Είναι γεγονός αυτό με τα 10μύρια άπραγους,θένξ που το κατέδειξες.Συμφωνώ κ επαυξάνω.Επίσης μπράβο γιατί φαίνεται να είσαι καλός γνώστης ιστορίας αφού αντιλαμβάνεσαι οτι οι κοινωνικές ζυμώσεις κρατούνε βαριά κανά 2μηνάκι,ομοίως κ για συλλογικές συμπεριφορές ήθη κ έθιμα που αλλάζουν στο άψε σβήσε -αλλά καλύτερα να μην γράφω πράγματα που ήδη ξέρεις-.

Επίσης έτσι για να μιλήσουμε στην ίδια συχνότητα,μήπως δεν ήσουν ικανός να μείνεις εδώ κ να αντιπαλέψεις την παράνοια/τραχύτητα ζωής?Γιατί έξω είναι μεν δύσκολα,αλλά ευκολότερα από την Ελλάδα.

Έχω κ άλλα να σου γράψω ρε μπαγάσα,αλλά θα το αφήσω εδώ.

έντιτ:μιλώ ως καναπεδομαχητής για να μην ξεχνιόμαστε μαχίμη...

Έγινε επεξεργασία από sosna