GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2005 Phase Change Αsetek Vapochill Lightspeed Vapochill Premium Edition Asetek Vapochill XE II VGA Cooling Jetart JACSH1 Universal VGA Cooler Review Thermaltake CL-G0003 Fanless VGA Cooler WaterCooling Kits-Parts-Liquid Cooling Evercool WC-202 Danger Den TDX Watercooling Kit Asetek Vapochill Antartica Socket T Swiftech RadBox Corsair COOL Watercooling Kit Revoltec Liquid-Icer Rev. 2 Water Cooling Kit Bianca from Titan Air Cooling - Heatsinks - Fans - Chipset Fans-Fan Controllers Arctic Cooling Freezer 4 heatsink/fan Titan Vanessa S-Type Aero Cool 1000 GT-Heatsink Logisys Pyramid Smart Fan Controller SelectCool JFK-1 HeatSink Spire KestrelKing VI Socket A cooler Round up....! 21 heatsinks Gigabyte G-Power Pro Speeze ChilLMAX for LGA775 P4 SilverStone Variable-Speed Fans XP-90C with LGA775 RM Logisys Computer Stove Fan Review CoolJag JAC16EC (OAK-D) Cooling For Laptops Speeze Pacific Breeze Laptop Cooler Λοιπον,ποσταρα μερικα reviews απο διαφορα συστηματα ψυξης και τα εβαλα ολα μαζι για να μην ανοιγω το πολλα διαφορετικα θεματα...! Enjoy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάϊος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Βασιλη στα μαζεψα ολα στην πρωτη καταχωρηση . Ειναι καλυτερα ολα μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Βασιλη στα μαζεψα ολα στην πρωτη καταχωρηση . Ειναι καλυτερα ολα μαζι ok....nic......απλα οποτε εχω πολυ ωρα καθομαι και μαζευω review απο διαφορα σαιτ και κανω Update....οποτε για να ανεβαινει κιολας στα νεα θεματα και να το βλεπουν, τα βαζω σε αλλο ποστ ......να τα βαζω στο πρωτο ποστ ολα απο δω και περα η κανονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Βάζε τα όλα στο 1ο post να είναι μαζεμένα και θα γίνει sticky, no prob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 14, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Βάζε τα όλα στο 1ο post να είναι μαζεμένα και θα γίνει sticky, no prob. :red: :jump1: :flower: ....οκ....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 16, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Sorry για το spam....απλα εκανα μια καταταξη ανα ειδος.....!Απο δω και περα μονο updates...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούνιος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 Eγώ για να πενέψω και το σπίτι μου προτείνω το TWC-A04 της ΤΙΤΑΝ http://www.a1-electronics.net/Heatsinks/2004/2nd/Titan_TWC-A04_Aug.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 23, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2006 επισης πολυ καλη και μαλιστα φανλες ειναι αυτη ΕΔΩεγω την εβαλα και κυριολεκτικα βρηκα την υγεια μου. εχει φοβερες επιδοσεις !!!! Μπορειτε να την αγορασετε αν ενδιαφερεστε απο το E-shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
antreas9 Ιούνιος 23, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από hayabusa [23-03-2006 16:08] επισης πολυ καλη και μαλιστα φανλες ειναι αυτη ΕΔΩεγω την εβαλα και κυριολεκτικα βρηκα την υγεια μου. εχει φοβερες επιδοσεις !!!! Μπορειτε να την αγορασετε αν ενδιαφερεστε απο το E-shop συγγνωμη που πεταγομαι,αλλα πως τοποθετειται η συγκεκριμενη? ειμαι τελειως ασχετος (καλα,κ να μην στο ελεγα θα το καταλαβαινες)!!!!χωραει σε midi case? μπαινει εξωτερικα?λογω dsl,κ επεξεργασιας βιντεο σε dvd, ο υπολογιστης μου (ενας ταπεινοτατος σελερον 2,66), ζοριζεται πολυ,κ ανεβασει θερμοκρασιες στους 55 βαθμους περιπου,παρολο την ζαλμαν που εχω επανω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurboX Ιούλιος 8, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2006 Πολύ εξυπνο και πανω απο ολα καλο αυτο που εκανες πιο πανω Gorillako,το οτι τα μαζεψες δηλαδη ολα σε ενα.Μπορει ο καθενας να επιλεξει αυτο που χρειαζεται:clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenoros Ιούνιος 21, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 Γεια σας !Για ένα Laptop Sony Vaio τι προτείνετε;Αγόρασα ένα TurboX με αυτά τα χαρακτηριστικά --> Μοντέλο Notebook Cooler (Black) 15 inches+ Ταχύτητα Ανεμιστήρα (RPM) 1800 rpm Επίπεδο Θορύβου 18.0 ~ 27.5 dB Συσκευασία Retail Διαστάσεις (mm) 300x300x45 mm Βάρος 950,0 g αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο..Κατά προτίμηση θα ήθελα κάτι που υπάρχει στα καταστήματα στην Ελλάδα χωρίς παραγγελία μεσώ internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Ιούνιος 21, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 Μερικές αερόψυκτρες ακόμα:flower:Glacialtech Cooler 5062 Light Coolermaster Cooler Hyper TX 2 - Scythe Cooler Samurai Z Rev.B Scythe Cooler Kama Cross review 1 Scythe Cooler Kama Cross review 2 Scythe Cooler Shuriken review Xigmatek XP reviewThermaltake Cooler Sonic Tower review 1 Thermaltake Cooler Sonic Tower review 2 Scythe Cooler Ninja mini review 1 Scythe Cooler Ninja mini review 2Coolermaster Cooler Gemini II review 1 Coolermaster Cooler Gemini II review 2 Xigmatek HDT review 1 Xigmatek HDT review 2 Scythe Cooler Ninja Plus Rev.B review 1 Scythe Cooler Ninja Plus Rev.B review 2 Scythe Cooler Mugen review 1 Scythe Cooler Mugen review 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.