Jump to content

RHINO 3D κανείς???

voudas

Recommended Posts

εδώ και 2 μέρες έχω κάψει αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα στο Rhinoceros 3d 3.0, μου έκατσε η ιδέα να το ψάξω λόγω ελεύθερου χρόνου...

για όποιον δεν το ξέρει είναι πρόγραμμα δημιουργίας τρισδιάστατων μοντέλων (με χρήση nurbs) προσανατολισμένο ίσως στον τομέα του βιομηχανικού σχεδιασμού... είναι πολύπλοκο αλλά όχι και σαν το 3d studio max που επίσης ξεκίνησα να σκαλίζω...

έχω κάνει ήδη καμιά 10ριά πραματάκια, έχει πολύ ενδιαφέρον αλλά η ενασχόληση βλάπτει σοβαρά τον ύπνο...

o λόγος που έκανα το θρεντ είναι μπας και ασχολείται κανείς άλλος και μπορεί να με βοηθήσει με κανα καλό tutorial και κανα Plug in πέρα από αυτά που βρήκα...

ποστάρω μερικά σκρίνιες, παιδιά επιείκια όμως, είμαι εντελώς newbie...

knife.jpg

toilet-paper.jpg

rim.jpg

rim2.jpg

hand1.jpg

Brachio2.jpg

Brachio1.jpg

• 1 month later...

Καλα. Αναλογα με το τι θες να κανεις. Αν ψηνεσαι να ασχοληθεις σοβαρα θα μαθεις το max (η το maya τελος παντων) οσο "δυσχρηστο" κι αν ειναι. (Πως ομως μπορει μια σοβαρη επαγγελματικη εφαρμογη να ειναι "ευχρηστη";)

Που λές για να βρείς tutorials :

Google it !

Ψάξε στο Κέντρο να δεις αν κανένα μαγαζάκι έχει κάτι

3ον Μιας και τα άλλα δύο θα τα έχεις ψάξει, σου προτείνω το eDonkey (P2P νόμιμο αν δν κάνω λάθως) και βάλε search για "rhino 3d". Εγώ έκανα search και βρήκε διάφορα tutorials αλλά μερικά φτάνουν τα 50 Μb !

Off Topic, αλλά το eDonkey είναι από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ P2P !!!

Βρίσκεις ΠΟΛΛΑ που δεν βρίσκουν με τίποτα kazaa, Ares, LimeWire ....

* Το ε-γαϊδούρι βρήκε tutorials και αρκετά plug in

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.