voudas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2005 εδώ και 2 μέρες έχω κάψει αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα στο Rhinoceros 3d 3.0, μου έκατσε η ιδέα να το ψάξω λόγω ελεύθερου χρόνου... για όποιον δεν το ξέρει είναι πρόγραμμα δημιουργίας τρισδιάστατων μοντέλων (με χρήση nurbs) προσανατολισμένο ίσως στον τομέα του βιομηχανικού σχεδιασμού... είναι πολύπλοκο αλλά όχι και σαν το 3d studio max που επίσης ξεκίνησα να σκαλίζω... έχω κάνει ήδη καμιά 10ριά πραματάκια, έχει πολύ ενδιαφέρον αλλά η ενασχόληση βλάπτει σοβαρά τον ύπνο... o λόγος που έκανα το θρεντ είναι μπας και ασχολείται κανείς άλλος και μπορεί να με βοηθήσει με κανα καλό tutorial και κανα Plug in πέρα από αυτά που βρήκα... ποστάρω μερικά σκρίνιες, παιδιά επιείκια όμως, είμαι εντελώς newbie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 πριν χρονια το σκαλισα. τοτε μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση, καθως μου φανηκε ευχρηστο και γρηγορο, σε σχεση με το max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos_30 Απρίλιος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Καλα. Αναλογα με το τι θες να κανεις. Αν ψηνεσαι να ασχοληθεις σοβαρα θα μαθεις το max (η το maya τελος παντων) οσο "δυσχρηστο" κι αν ειναι. (Πως ομως μπορει μια σοβαρη επαγγελματικη εφαρμογη να ειναι "ευχρηστη";) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Αυτ η εταιρια δημιουργησε την Rubi της ΑΤΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Που λές για να βρείς tutorials :Google it !Ψάξε στο Κέντρο να δεις αν κανένα μαγαζάκι έχει κάτι3ον Μιας και τα άλλα δύο θα τα έχεις ψάξει, σου προτείνω το eDonkey (P2P νόμιμο αν δν κάνω λάθως) και βάλε search για "rhino 3d". Εγώ έκανα search και βρήκε διάφορα tutorials αλλά μερικά φτάνουν τα 50 Μb ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Off Topic, αλλά το eDonkey είναι από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ P2P !!!Βρίσκεις ΠΟΛΛΑ που δεν βρίσκουν με τίποτα kazaa, Ares, LimeWire ....* Το ε-γαϊδούρι βρήκε tutorials και αρκετά plug in Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 3, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 θεεενκς, έχω βρει πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Μάϊος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Το Rhino ειναι πολυ καλο cad.Ολες οι δυσκολες κατασκευες της εναρξης των ολυμπιακων ηταν φτιαγμενες στο rhino Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 3, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Ωραιος ρε βουδα!!!για δυο μερες δουλειας εκανες ομορφα πραματακιατο μαχαιρακι κ ο dyno μου αρεσαν πολυ!!!οταν λες δυο μερες εννοεις καμια 40αρα ωρες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 3, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 θενκς... όχι βρε... από 4-5 ώρες τη μέρα...βασικά λόγω χρόνου δεν ξαναασχολήθηκα από τότε... ελπίζω να βρω στο μέλλον γιατί μου άρεσε πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.