spyder Μάρτιος 30, 2016 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 Να κάνω μια χαζή ερώτηση, το ballast υπάρχει εκτός απ'τον αγώνα, και στο qualify και στο practice για τους 3 πρώτους του προηγούμενου αγώνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάρτιος 30, 2016 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 Ναι κανονικά, σε όλα τα session!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 30, 2016 Author #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 εκτος απο το 1ο race που ολοι τρεξαμε χωρις ballast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Μάρτιος 30, 2016 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 (edited) και πόσο κόβουν σε ms περίπου; Σκέφτομαι την ταχύτητα που είχε ο Τάσος χωρίς ballast και εσένα Ιάσονα που είχες 25kg και μάλλον αυτό σε έκοβε λίγο. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 30, 2016 από spyder Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 30, 2016 Author #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 τα 40KG πρεπει να ειναι 0.500 - 0.600ms Αλλα εξαρταται την πιστα..Εδω στις στροφες σε εφτανα και μου εφευγες στις ανηφορες και ευθεια.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάρτιος 30, 2016 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 (edited) Πάλι κέρδισα θέσεις στα χαρτιά. Αν κέρδιζα και το cup πιστεύω θα έπρεπε να αλλάξει το σήμα στο αυτοκίνητο μου.. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 30, 2016 από Oxide Burnedbrain 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Μάρτιος 30, 2016 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 (edited) Εμένα και το Γιώργο να ευχαριστήσεις Απο τις πάρα πολλές φορές που έχω παίξει παλαιότερα αυτή τη πίστα με F1 δεν μπορεί να μου φύγει η συνήθεια των kerbs, είναι η μόνη πίστα που αμάρτησα στο cup edit: είπα ψέματα, στη Nurgburgring είχα περισσότερα Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 30, 2016 από spyder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάρτιος 30, 2016 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 3 minutes ago, spyder said: Εμένα και το Γιώργο να ευχαριστήσεις Απο τις πάρα πολλές φορές που έχω παίξει παλαιότερα αυτή τη πίστα με F1 δεν μπορεί να μου φύγει η συνήθεια των kerbs, είναι η μόνη πίστα που αμάρτησα στο cup Εσένα στο ξαναείπα,κάνεις πάρα πολλά cuts εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Μάρτιος 30, 2016 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 Τις περισσότερες φορές καταλαβαίνω οτι πατάνε 2 ρόδες στο kerb αλλά δεν νιώθω στο τιμόνι τις άλλες 2 πάνω στο kerb, το FFB δεν με βοηθάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάρτιος 30, 2016 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 Το μάτι δε βοηθάει να δεις που είναι το αυτοκίνητο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Μάρτιος 30, 2016 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 Κοιτάω πιο μακρυά συνήθως και όχι μπροστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 30, 2016 Author #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 Τελος. PHOTOS : https://www.dropbox.com/sh/872kghxggrj272o/AAB0xZjwicNuY9Hb-grGTPzXa?dl=0 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάρτιος 31, 2016 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2016 Καλημερα. Ευχαριστω παιδες, τελικα μετα κ απο ακτινογραφια ισχυει οτι μου ειπε ο γιατρος εχθες....εξαρθρωση ωμου Τα συγχαρητήρια μου για την ολη διοργανωση, ενα μεγαλο μπραβο στον Ιασονα @GoMaR για τα skins και τελος ενα μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες για την ολη συμπεριφορα τους...κ ας στραβωσα στον πρωτο αγωνα Ελπιζω την επομενη season με ενα αυτοκινητο της προκοπης 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 31, 2016 Author #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2016 (edited) Θα το σημειωσω στα ατυχηματα αυτο. "Αποσυρθηκε οδηγος στον 4ο αγωνα για λογους αναρωτικης αδειας.Καλεσαμε ασθενοφορο λογω ακινητοποιησης και εξαρθρωσης ωμου απο αστοχια καθισματος , σχεδον ολικης αποσυρσης τιμονιερας και παραλιγο κοψιμο της γλωσσας του στα δυο.Οι αιτιες ερευνωνται" Και ολα αυτα απο το σπιτι του!! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 31, 2016 από GoMaR 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Μάρτιος 31, 2016 #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2016 Περαστικα Lazy!!! Επρεπε να εγγραφε η καμερα οταν εγινε αυτο Εγω χθες μπηκα οριακα σπιτι στις 9+20..Και οταν μπηκα εισασταν ολοι στην γραμμη εκκινησης..Απο τον πανικο να προλαβω πατησα drive χωρις να βαλω καυσιμο Ξεκινησα,λοιπον ξεροντας τι θα γινει..DNF...Οποτε απλα οδηγησα για τον χαβαλε...Λιγο ελειψε να χαλασω τον αγωνα του Anthemius αλλα ολα καλα. Στον 5ο γυρο ηρθε το μπουμπουκι φωναζοντας Σιννα Σιννα ( εβλεπε το Double S στο καπω ) Οποτε την πηρα αγκαλια και <οδηγουσαμε παρεα> με οτι συνεπαγεται αυτο Ε οποτε παρκαραμε στα πιτς και βαλαμε καμερα απο τον Λιακτζιμ που κυνηγουσε τον Ακη, και απο τον Ιασωνα που κυνηγουσε τον Spyder. υγ Την αλλη Τεταρτη στις 5 εχω εξαγωγη δοντιου !!!!Μαμηθηκαν οι τεταρτες ρε φιλε!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 31, 2016 Author #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2016 6 minutes ago, GeoF1 said: Οποτε την πηρα αγκαλια και <οδηγουσαμε παρεα> με οτι συνεπαγεται αυτο Τα περισσοτερα cuts στα 10laps που ετρεξες! Γελαγαμε με τον Αρκουδα γιατι ειχε μπει και εβλεπε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάρτιος 31, 2016 #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2016 @GoMaR αποσυρση ποτέ...ολιγοημερη αδειουλα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάρτιος 31, 2016 #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2016 Να κάνω ένα σχόλιο - πρόταση για μελλοντικό cup: Τα cuts στους πρώτους 5 γύρους θα πρέπει να μετράν από 2 sec για κάθε ένα από το 1ο! Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεφεύγεις από την κίνηση... κάνοντας 5-6 cuts στους 1-2 γύρους για παράδειγμα. Θα εξαιρούνται οι περιπτώσεις που κάποιοι είναι δίπλα-δίπλα όπου θα μετράει σαν απλό cut. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Μάρτιος 31, 2016 #59 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2016 Εγώ λέω μετά από κάθε αγώνα να μαζευόμαστε όσοι μπορούμε και όσοι είναι cutάκηδες να κερνάνε τα σουβλάκια και τις μπύρες και στο τέλος της βραδιάς να πέφτει ομαδικό φατούρο μπάς και βάλουνε μυαλό . 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Μάρτιος 31, 2016 #60 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2016 (edited) πριν 9 ώρες, το μέλος Lazy Dog έγραψε: Καλημερα. Ευχαριστω παιδες, τελικα μετα κ απο ακτινογραφια ισχυει οτι μου ειπε ο γιατρος εχθες....εξαρθρωση ωμου Τα συγχαρητήρια μου για την ολη διοργανωση, ενα μεγαλο μπραβο στον Ιασονα @GoMaR για τα skins και τελος ενα μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες για την ολη συμπεριφορα τους...κ ας στραβωσα στον πρωτο αγωνα Ελπιζω την επομενη season με ενα αυτοκινητο της προκοπης και μετα σου λεει οτι δεν ειναι ρεαλιστικο το game....μεχρι και ατυχηματα real time με ασθενη εχουμε ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!! Μπραβο σε ολα τα παιδια για την συμμετοχη τους την συμπεριφορα και φυσικα στους πρωτους sry εκ μερους μου που δεν μπορεσα να παραβρεθω σε ολους τους αγωνες Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 31, 2016 από kyr.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts