feanorian82 Μάρτιος 17, 2005 #141 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 δεν ειναι και μαθηματα που θα σε καταστρεψουν.Θρησκευτικα1ος βαθμολογητης 182οσ 113ος 12... -->χημικο θεσσαλονικης Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 17, 2005 Author #142 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 ναι ναι ναι ετσι ακριβος unstopable με ιστορια 9 πως θα περασω ρε φιλε αει μου λες?και ασ ειχα γραψει 17 μαθηματικα που μαζι με τον προφορικο ανεβαινε και αλλο...και ρε φιλε εγω εδωσα 14 μαθηματα τεχνολογικη κατευθυνση και εσυ 9-10...καταλαβαινεις την διαφορα?η υλη ητανε ιδια απλα εγω ειχα 4-5 μαθηματα περαπανω!δηλαδη 400-500 σελιδες περιπου παραπανω για διαβασμα...σιγα μωρε....πως κανω ετσι και εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 17, 2005 #143 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 αφου θελεις τοσο πολυ να περασεις σε ενα ΑΕΙ τοτε γιατι δεν ξαναδινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 17, 2005 #144 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:36] αφου θελεις τοσο πολυ να περασεις σε ενα ΑΕΙ τοτε γιατι δεν ξαναδινεις? Α εσυ δεν εχει καταλαβει ΤΙΠΟΤΑ απο ολο το thread!!!!!!!!!!!!! :fight: Δεν θελει να περασει σε ΑΕΙ!! Απλα θελει τα ιδια δικαιωματα με αυτους που περασαν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 17, 2005 #145 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από billaras1234....η υλη ητανε ιδια απλα εγω ειχα 4-5 μαθηματα περαπανω!δηλαδη 400-500 σελιδες περιπου παραπανω για διαβασμα...σιγα μωρε....πως κανω ετσι και εγω... 400-500 σελιδες δεν ειναι φοβερο μεγεθος, 1-2 μαθηματα στο πανεπιστημιο.Και αν διαβαζεις ολη την χρονια μιλαμε για πολυ μικρο μεγεθος ειδικα για πραγματα που δεν θελουνε ιδιαιτερη σκεψη.Τωρα οταν λες οτι εγραψες 9 απλα δεν ειχες διαβασει. Ατυχια 3-4 μοναδες το καταλαβαινω αλλα για πιο πανω απλα δεν ησουν καλα προετοιμασμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 17, 2005 #146 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 τοτε οπως στην ελλαντα δεν γινεται να μην πας φανταρος ετσι και δεν γινεται να εχει τα ιδια δικαιωματα ή προνομια or whatever.Next Thread please.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Μάρτιος 17, 2005 #147 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Δε λέω...και εγώ ΤΕΙτζής είμαι αλλά ρε παιδιά το καταλαβαίνω....οι δομικοί είναι φύση αδύνατον να εξισοθούν με τους πολιτικούς μηχανικούς κ.ο.κ για τις υπόλοιπες σχολές. Υπάρχουν όμως και σχολές (Κ/Υ) που δεν έχουμε ΑΕΙ πάνω απο το κεφάλι μας, είμαστε μοναδικοί στην Ελλάδα, κάνουμε έρευνα ψιλο-βαρβάτη για τα Ελληνικά δεδομένα και η αναβάθμισή μας δεν θα θίξει κανέναν......εμείς στο πηγάδι κατουρίσαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 17, 2005 Author #148 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 ρε ea6gka να ξαναδωσω για αει το εχψ πει οτι ειναι βλακωδες...4 χρονια τει+3χρονια αει=7χρονιακαι δεν παω 4χρονια τει+1χρονο μαστερ αγγλια =5χρονια?θα ειμαι και καλυτερα?απλα ρε γαμ@τ@ γιατι να δ@σ@ τα λ7 μου στον βρ@μ@αγγλο και οχι στον ελληνα?ευτο ειναι που με πειραζεικαι μιλαω για κατατακτηριες αν παμε πανελλαδικες αστο καλυτερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 17, 2005 Author #149 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 ρε unstoppable εισαι απαραδεκτος...λες "400-500 σελιδες δεν ειναι φοβερο μεγεθος, 1-2 μαθηματα στο πανεπιστημιο" συγκρινεις για παραδειγμα 400-500 σελιδεσ c++ η java που τις γουσταρω τρελα με 400-500 σελιδες ιστορια,ιστορια των επιστημων ,θρησκευτικα ,νεοεελληνικα κειμενα κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 17, 2005 Author #150 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 α ρε sln την φωτο που εχεις βαψε με εμενα μαυρο και βαλε με εκει πανω...στο τελος τους πηρανε τα μετταλλια ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 17, 2005 #151 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από billaras1234 ρε ea6gka να ξαναδωσω για αει το εχψ πει οτι ειναι βλακωδες...4 χρονια τει+3χρονια αει=7χρονιακαι δεν παω 4χρονια τει+1χρονο μαστερ αγγλια =5χρονια?θα ειμαι και καλυτερα?απλα ρε γαμ@τ@ γιατι να δ@σ@ τα λ7 μου στον βρ@μ@αγγλο και οχι στον ελληνα?ευτο ειναι που με πειραζει εχεις τελειωσει το ΤΕΙ η εισαι στη διαδικασια. αν εισαι στο 1, 2 χρονο δωσε τωρα και γλυτωνεις χρονο. Απλα μην περιμενεις ποτε εξισωση μαν , ουτε τυπικη ουτε θεωρητικη. Καποια πραματα δεν αλλαζουν εδω περα , πως να στο πω ειναι σαν τους Intel και την ορθοδοξια πχ, παντα θα ειναι πρωτοι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 17, 2005 #152 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από billaras1234 ρε unstoppable εισαι απαραδεκτος...λες "400-500 σελιδες δεν ειναι φοβερο μεγεθος, 1-2 μαθηματα στο πανεπιστημιο" συγκρινεις για παραδειγμα 400-500 σελιδεσ c++ η java που τις γουσταρω τρελα με 400-500 σελιδες ιστορια,ιστορια των επιστημων ,θρησκευτικα ,νεοεελληνικα κειμενα κτλ? Δεν ειναι ολα τα μαθηματα ετσι ξερεις, και στην τελικη αφου εγραψες 9 απλα δεν ησουν προετοιμασμενος σωστα, ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες. Πως να το κανουμε πρεπει να διαβασεις και λιγο για να περασεις καπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 17, 2005 #153 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από billaras1234 ρε ea6gka να ξαναδωσω για αει το εχψ πει οτι ειναι βλακωδες...4 χρονια τει+3χρονια αει=7χρονιακαι δεν παω 4χρονια τει+1χρονο μαστερ αγγλια =5χρονια?θα ειμαι και καλυτερα?απλα ρε γαμ@τ@ γιατι να δ@σ@ τα λ7 μου στον βρ@μ@αγγλο και οχι στον ελληνα?ευτο ειναι που με πειραζεικαι μιλαω για κατατακτηριες αν παμε πανελλαδικες αστο καλυτερα.. Ειναι σοβαρος λογος αυτο που λες?? Δλδ για να γινεις/εισαι κατι στη ζωη σου, πρεπει να τα δωσεις στον ελληνα?Δλδ αμα τα δωσεις στον Αγγλο τι εγινε? Το μελλον σου φτιαχνεις...Κ ποτε δεν καταλαβα γιατι τα λεφτα πρεπει να τα γραφει καποιος λ7....βαριεται να γραψει 2-3 γραμματα παραπανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 17, 2005 #154 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 billara, επειδή θυμάμαι τι θέματα βάλανε τεχνολογική την πρώτη χρονιά, κόψε κάτι και μη μιλάς, γιατί είχατε φτάσει μέχρι την αντίστροφη παράγωγο (ούτε ολοκλήρωμα δεν το λέγατε) και δεν είχατε ούτε εμβαδά ολοκληρωμάτων ούτε διαφορικές + οι ασκήσεις σας στις πανελλήνιες ήταν Ε Ν Τ Ε Λ Ω Σ ξεφτίλα. εγώ πήγα θετική επειδή το σχολείο μου δεν είχε τεχνολογική......... αστο καλύτερα, γιατί μερικοί από εδώ θυμούνται. τι παραπάνω μαθήματα ρε τσίρκο, προγραμματισμό σε cobol και διαγράμματα ροής? για δώσε χημεία - βιολογία, και μετά μίλα μου για μιλνερ. Σόρυ για το ύφος, αλλά από ένα σημείο και μετά καταντάς καραγκιόζης με αυτά που λες, είχατε περισσότερη ύλη, ΕΛΕΟΣ. COONa + COONa ---- Ti----> CHCHNa θα σου φτάσει στη μουτσούνα. Ο SLN με καταλαβαίνει πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Μάρτιος 17, 2005 #155 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 lol χαχαχα.πολυ διαβαστερους νεους σας βλεπω. αντε διαβαστε γιατι η Ελλαδα εχει αναγκη απο επιστημονες.εγω πιστευω οτι η επαγγελματικη διαπεδαγωγιση στα σχολεια ειναι αισχος. εχουν βαλει ολους τους νεους και τρεχουν με ενα βιβλιο στο χερι μαθαινοντας μλκιες. και περιμενουν να τελιωσουν τη σχολη να τους χαρισει το κρατος λεφτα και δουλεια στην οποια φυσικα ΔΕΝ θα εργαζονται...αφου τελειωσαν τη σχολη ...να δουλεψουν κιολας? παει πολυ.και οταν αργοτερα μινουν ανεργοι γιατι δυστυχως στις δουλειες που τους παιρνουν ...πρεπει να δουλεψουν για να τους πληρωσουν(τι..δε φτανει μια σφραγιδα,υπογραφη?ολοκληρη σχολη τελειωσα) ...τους φταιει το κρατος που δε τους κανει δημοσιους υπαλληλους.ασχετα που μερικοι θεωρουν φυσιολογικο να ψαχνουν για πρωτη δουλεια στα 30!εχω ακουσει και ατομα που δε πανε να δουλεψουν γιατι δε τους αρεσουν οι δουλειες που τους προσφερουν! και ας τους ταιζει η μαμα και ο μπαμπας μεχρι τα 28+καλα τα πτυχια...αλλα καποιος πρεπει να δουλεψει σε αυτη τη χωρα...νομιζω?και δυστυχως στις περισσοτερες σχολες σημερα αντι να μαθενεις πως να παραγεις εργο χρησιμο για την κοινωνια μαθαινεις ασχετα κατεβατα για αργοσχολους ψευτο-επιστημονες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 18, 2005 #156 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 lol@sotiris Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 18, 2005 Author #157 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 α ρε sotiris αρχηγε.ειχατε ενα κεγαλαιο παραπανω μαθηματικα κατευθυνσης και το βαλατε σημαια...εμεις ειχαμε 5 μαθηματα στην κατευθυνση αγορινα μου γλυκια και οχι 4,εσεις απλα ειχατε ενα κεφαλαιο παραπανω μαθηματικα,και ποια διαγραμματα ροης ρε τσομπανη,καναμε δεντρα στοιβες και τετοια που τα καναμε στο 5 εξαμηνο του τει.....μαθε πρωτα και μετα μιλα..και δεν καναμε προγραμματισμο σε cobol ποιος σου την ειπε αυτη την μ@λ@κι@?και οσο για την χημεια βρε γιαχαμπιμπι την εδωσα στην δευτερα λυκειου που ειμουνα θετικη γιατι στην τριτη αλλαξα..βρε εμεις δωσαμε ενα μαθημα παραπανω και ερχεσε και μου την λες?@unstoppable κοιτα εχεις απολυτο δικιο οτι σιγουρα αν διαβαζα και ειμουνα ξεφτερη σε ολα τα μαθηματα θα ειχα περασει σε καποιο καλυτερο πανεπιστημιο,και αν ειχα ασχοληθει περισσοτερο με τους υπολογιστες θα ειχα κερδισει και καμια υποτροφια σε κανα mit και αν η γιαγια μου ειχε subaru impreza μπορει να ειχε παρει και το rally dakar(ασχετο εντελως)...σημασια εχει να σε εξεταζουνε σε πραγματα του κυκλου σου που με αυτα θα ασχολεισαι....ε βρε πατε στη γερμανια να δειτε τι γινεται...@ fANiS_K φιλε μου εγω στανταρτ θα τα δωσω στον αγγλο,δεν το σκεφτομαι καν αυτο το θεμα ειναι δεδομενο,ηδη ψαχνομαι με τις αιτησεις,πηρα και τα πτυχια αγγλικα και ολα τα συναφη...απλα σου λεω οτι ειμαστε τοσο βλακες εμεις οι ελληνες που αντι να ιδρυσουμε ιδιωτικα πανεπιστημια για να μενει το χρημα εδω ..τα δινουμε στους αγγλους...το ξερεις οτι ενα μεταπτυχιακο στην ελλαδα στην πληροφορικη κοστιζει 5000-6000 ευρω το ΙΔΙΟ ακριβως με το ποσο που κοστιζει ενα μεταπτυχιακο στο 70-80% των συνολικων πανεπιστημιων της αγγλιας?και να με επαιρναν ελλαδα παλι αγγλια θα πηγαινα,αφου ειναι τα ιδια λ7(και μην πεις για την διαμονη,παω εστια) και το γραφουμε λ7 γιατι ειμαστε μανγκες(λ7 λ7 λ7 λ7 λ7 λ7 λ7 λ7 λ7)@φιλε ea6gka ειμαι τελευτεο εξαμηνο και τελειωνω την πρακτικη μου(9 και σημερα εμειναν)..το τι παιζει εγω δεν το ηξερα με τα τει..οι καθηγητες μασ ελεγαν μ@λ@κιες οτι ειμαστε περιζιτιτοι και θα μασς παρουν αμεσως στην δουλεια,και μπλα μπλα..απλα τωρα που αρχισα να ψαχνομαι και ψιλοοριμασα περισσοτερο καταλαβαινω τι παιζει πραγματικα...οταν μπηκα ημουνα πιο βλακας και πιστευα οτι μου πουλουσαν οι καθηγητες(αποφοιτοι αει μελη του τεχνικου επιμελητιριου)@και σοτιρι εσυ σε ποια φουρνια του συστηματος ησουνα?πρωτη η καλη?και βρε μικροτσουτσουνε ,την βιολογια τι μου την ειπες?100 σελιδες θεωρεια και ενα ειδος ασκηση μονο εκεινο με την κληρονομικοτητα...σιγα τα αυγα,ολοι 19-20 γραφατε σε αυτο...βρε ουσττττ...τεσπα ακρη δεν βγαζουμε παιδακια ...να σας πω το ολο θεμα απο που ξεκινησε,και τα πηρα στο κρανος?μαλλον πρεπει να το εχω ξαναπει...ειχα ενα φιλαρακι μαθητης που με το ζορι περνουσε,εγω εβγαζα 16-17 αυτος 10-11...δωσαμε μαζι εξετασεις εγω περασα τει πληροφορικης αυτος τιποτα,εφυγε βουλγαρια,τελειωσε και ειναι αναγνωρισμενος γιατρος.και εγω ακομη να τελειωσω το κολοτει μου που μασ πηδ@νε κανονικοτατα..και δεν θα βρω και δουλεια οταν τελειωσω...και ο αλλος θα μπει γιατρος σε κανα νοσοκομειο με αρχικο μισθο...εγω δεν λεω καλα εκανε,μανγκας,μακαρι και εγω να ειχα φυγει εξω...αλλα να ρε φουστη σε πιανει το παραπονο...καθομαι μαθαινω ξενες γλωσσες και παλι αχρηστες θα μου βγουν...επρεπε να ειχα φυγει με την μια εξω,αγγλια,βουλγαρια,ρουμανια οπουδηποτε...ολα τα πτυχια τους ειναι αναγνωρισμενα ισοβαθμα με αει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Μάρτιος 18, 2005 #158 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από billaras1234και να με επαιρναν ελλαδα παλι αγγλια θα πηγαινα,αφου ειναι τα ιδια λ7(και μην πεις για την διαμονη,παω εστια)Αμα πας σε εστια Αγγλια νομιζεις οτι θα πληρωνεις λιγοτερα απο το να μενεις εξω σε σπιτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 18, 2005 #159 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 @φιλε ea6gka ειμαι τελευτεο εξαμηνο και τελειωνω την πρακτικη μου(9 και σημερα εμειναν)..το τι παιζει εγω δεν το ηξερα με τα τει..οι καθηγητες μασ ελεγαν μ@λ@κιες οτι ειμαστε περιζιτιτοι και θα μασς παρουν αμεσως στην δουλεια,και μπλα μπλα..απλα τωρα που αρχισα να ψαχνομαι και ψιλοοριμασα περισσοτερο καταλαβαινω τι παιζει πραγματικα...οταν μπηκα ημουνα πιο βλακας και πιστευα οτι μου πουλουσαν οι καθηγητες(αποφοιτοι αει μελη του τεχνικου επιμελητιριου) ψεματα ειναι οτι θα ειστε περιζητητοι , κανενας δεν ειναι στην ελλαδα ετσι μιας και υπαρχει πλεονασμα εργαζομενων. Αλλα απο την αλλη δεν ειστε και του πεταματου. Σε εχει πιασει το αγχος τωρα που τελειωνεις για το τι θα γινει στο μελλον και δικαιολογημενα ολοι τα εχουμε περασει. Θα δεις ολα θα μπουνε στο ρυακι dont worry Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 18, 2005 #160 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Shadow Hunter Αμα πας σε εστια Αγγλια νομιζεις οτι θα πληρωνεις λιγοτερα απο το να μενεις εξω σε σπιτι? το 96-2000 στην αγγλια "ετρωγα" το μηνα 180.000 δραχμες κατα μεσο ορο. Η αδερφη μου στο βολο θελει 250.000-300.000. Βεβαια ημουν πολυ σφιγμενος σα φοιτητης επανω, να φανταστεις οτι οταν εφτιαξα PC εκανα 6 μηνες, το ενα μηνα επαιρνα επεξεργαστη τον αλλο μνημες κοκ μεχρι που τελικα εγενετο το πρωτο μου πισιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.