Jump to content

ATEI VS TEI..AND THE WINNER IS...

billaras1234

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 14:33]

τωρα τα λες καλυτερα , καπου στο 60/40 ειναι το ποσοστο με 60 οι νομιμοι

Εγω παλι ξερω οτι (αν δεν μιλαμε για μαστερ με "15 μαθηματα, 30σελιδες αναφορα και πηρα χαρτι", γιατι εκει ειμαι Δξ/ΔΑ) θεσεις υπαρχουν "απειρες..." Λεφτα για να πληρωνεσαι δεν υπαρχουν απειρα. Αν αυριο παω εγω στους Η/Υ (δεν εχω ιδεα απο προγραμματισμο) και πω οτι θελω να κανω μαστερ χωρις να πληρωνομαι, θα με παιρνανε εστω και μονο για να τους φορμαρω τους υπολογιστες 2 χρονακια, να εκανα μια εργασιουλα για το θεαθηναι και να επαιρνα ενα χαρτι το οποιο δεν θα "μετρουσε" πουθενα περαν του δημοσιου. Δεν υπαρχει καθηγητης που να μην θελει ενα μετ/κο να κανει την χαμαλοδουλεια στο τζαμπε.

οταν εψαχνα... δεν ειχα γνωρισει καθηγητη σε Δημοκριτο, Πανεπιστημιο Πατρας/Αθηνας που να μη μου ειπε, "ελα για μετ/κο αλλα απο λεφτα δεν ξερω τι θα παιρνεις" Τοσο καλα βυσματα εχω ρε παιδια πανελλαδικα???

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN

..... Τοσο καλα βυσματα εχω ρε παιδια πανελλαδικα???

Ε, ναι, χημικε της πλακας:p :P ακομα περιμενουμε το υγρο που να αλλαζει χρωμα με την θερμοκρασια.

ποιος ειπε οτι κλαιγομαι ?απορω που το καταλαβες αυτο....εγω σου ειπα οτι την εχω βρει την ακρη για αγγλια και οτι θεωρω βλακεια να τα δωσω στον αγγλοα αλλα θα τα δωσω...ποιος ειπε οτι κλαιγομαι?το πανεπιστημιο της πατρας στο μεταπτυχιακο που σου ειπα με τα 50 ευρω θα παρει 20 ατομα...ειμαι σιγουρος οτι ολοι θα μπουνε αξιοκρατικα αυτο μου λες εσυ τωρα,χωρις μεσον...ποσοι τελειωνουν μονο το πανεπιστημιο της πατρας καθε χρονο?και ποσοι απο αυτους θα μπουνε στο μαστερ,και ποσοι θα ερθουν απο αλλα πανεπιστημια?και ποσοι θα ερθουνε απο τει?και ποσοι θα ερθουνε απο το εξωτερικο με bachelor να μπουνε? ειπαμε χωρις μεσον στανταρτ πραγμα...ποσο ειπαμε?60-40?κανε το 99-1 καλυτερα

Έχει πολύ ενδιαφέρων το θέαμα ... εεε ... θέμα ήθελα να πω. :rolleyes: Καλά ρε παιδιά γιατι σφαζόσαστε ακριβώς? Γιατι τα ΤΕΙ θα έπρεπε να είναι ίσα με τα ΑΕΙ? Γιατι τα masters είναι χρήσιμα / άχρηστα? Ειλικρινά το επίπεδο εχει χτυπίσει ρεκόρ ανωριμότητας εδω πέρα. Είναι σε φάση "εισαι βλάκας" "οχι εσυ εισαι βλακας" "οχι εσυ εισαι πιο βλακας" "εμενα ο μπαμπας μου ειναι ... μπλα μπλα " κλπ. Νηπιαγωγείο μιλάμε... :hehe:

Μια που δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις ούτε για τα ΤΕΙ ούτε για τα ΑΕΙ δεν θα εκφράσω άποψη πάνω στο θέμα. Απλά πολυ flaming ρε παίδες. Οχι πως με χαλάει, εχει γέλιο. Το μόνο για το οποίο έχω μια σχετική άποψη είναι οι κατευθύνσεις (στην 2000 + εποχή). Δεν νομίζω οτι υπάρχει άνθρωπος ο οποίος στα σοβαρά του μπορεί να πεί οτι η Τεχνολογική κατεύθυνση είναι πιο δύσκολη απο την Θετική. Ίσως μόνο κανένας με έμφυτο ταλέντο στην Βιολογία και σοβαρό πρόβλημα στους Η/Υ. Αλλά δεν νομίζω οτι υπάρχουν και πολλοί τέτοιοι... :whistling

Αρχική απάντηση από billaras1234 [Σήμερα, στις 14:49]

ποιος ειπε οτι κλαιγομαι ?απορω που το καταλαβες αυτο....εγω σου ειπα οτι την εχω βρει την ακρη για αγγλια και οτι θεωρω βλακεια να τα δωσω στον αγγλοα αλλα θα τα δωσω...ποιος ειπε οτι κλαιγομαι?το πανεπιστημιο της πατρας στο μεταπτυχιακο που σου ειπα με τα 50 ευρω θα παρει 20 ατομα...ειμαι σιγουρος οτι ολοι θα μπουνε αξιοκρατικα αυτο μου λες εσυ τωρα,χωρις μεσον...ποσοι τελειωνουν μονο το πανεπιστημιο της πατρας καθε χρονο?και ποσοι απο αυτους θα μπουνε στο μαστερ,και ποσοι θα ερθουν απο αλλα πανεπιστημια?και ποσοι θα ερθουνε απο τει?και ποσοι θα ερθουνε απο το εξωτερικο με bachelor να μπουνε? ειπαμε χωρις μεσον στανταρτ πραγμα...ποσο ειπαμε?60-40?κανε το 99-1 καλυτερα

Ετσι ειναι, αν ετσι πιστευετε.....

Ειναι η πιο βολικα εξηγηση που μπορεις να δωσεις στον εαυτο σου για να δικαιολογησεις τις επιλογες σου....

Θεμιτο....

μουαχαχαχαχαχαχαχ εχεισ απολυτο δικιο..τωρα θα σας δειξω θα φωναξω παρεα!

ειπα απλα οτι το να δινεισ ενα μαθημα περισσοτερο στην τεχνολογικη ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

παω πασο παιδες γιατι δεν ειμαι τωρα στα πανεπιστημια. Πριν το μαζικο κυμα προς αγγλια για μαστερ ηταν μεγαλη η ζητηση και μου λεγανε συμμαθητες μου απο το λυκειο οτι θλειε σπρωξιμο. Αν τωρα ειναι ετσι τοτε οκ εσεις ξερετε καλυτερα

Αρχική απάντηση από billaras1234 [Σήμερα, στις 14:52]

μουαχαχαχαχαχαχαχ εχεισ απολυτο δικιο..τωρα θα σας δειξω θα φωναξω παρεα!

ειπα απλα οτι το να δινεισ ενα μαθημα περισσοτερο στην τεχνολογικη ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

Διαφωνώ. Δεν έχει να κάνει με την ποσότητα τον μαθημάτων, αλλά με την δυσκολία. Θα μπορούσα και εγώ να δώσω αγγλικά στα οποία ήμουν πολύ καλός (το μονο μάθημα μαζι με την γυμναστική btw) ή και οικονομικά τα οποία είναι τις πλάκας μάθημα, 2 μαθήματα παραπάνω δηλαδή και ο μέσος όρος μου θα ανέβαινε. Μ@λ@κια μου που δεν το έκανα.

Λοιπόν το ότι έχεις 1 μάθημα παραπάνω προσωπικά δεν μου λεει απολύτως τίποτα απο μόνο του, τη στιγμή που για να μάθεις 10 σελίδες Βιολογία ήθελες 10 ώρες... Δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο που ξέρω να λέει οτι η Τεχνολογική δεν ήταν πιο εύκολη απο τη Θετική.

Αρχική απάντηση από billaras1234

και να με επαιρναν ελλαδα παλι αγγλια θα πηγαινα,αφου ειναι τα ιδια λ7(και μην πεις για την διαμονη,παω εστια) και το γραφουμε λ7 γιατι ειμαστε μανγκες(λ7 λ7 λ7 λ7 λ7 λ7 λ7 λ7 λ7)

μαΝγκα κατουρα κ λιγο...

Δλδ βαριεσαι να γραψεις λεφτα κ γραφεις λ7 ε? μπρρρρρρρ...

λοιπον επειδη μου την δινουν οι βλακες.. εχουμε και λεμε?μαστερ τσαμπα και να με πληρωνουν ..ναι ρε φυσικα..

πανεπιστημιο μακεδονιασ Πληροφοριακά Συστήματα

http://www.uom.gr/modules.php?op=modload&name=Statikes&file=index&stid=27&categorymenu=3

(τα θελουν σε 2 δοσεις κιολας)

παμε εθνικο καποδιστρειο πανεπιστημιο αθηνων τμημα πληροφορικησ και επικοινωνιων

τμημα οικονομικων και διοικησης των τηλεπικοινωνιακων δικτυων

http://www.odt.uoa.gr/spoudes.html

1500 ανά εξάμηνο

παμε τωρα ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ(οχι το ιδιο με το πανω,αυτο εχει καλυτερα μαθηματα)

http://www.di.uoa.gr/share/postg/html/fek.htm

δες κατω κατω 2μυρια δραχμες για 4 εξαμηνα

τωρα μην καθομαι να τα ψαχνω ολα,σε πολλα δεν το λενε στα site μπορειτε να μαθετε απο παιδια η με ενα απλο τηλεφωνημα

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 13:08]

μαΝγκα κατουρα κ λιγο...

Δλδ βαριεσαι να γραψεις λεφτα κ γραφεις λ7 ε? μπρρρρρρρ...

μουαχαχαχαχαχα λ7λ7λ7λ7λ7...το βρισκω πιο τρεντυ το λ7 παρα το λεφτα

ea6gka@ τωρα μασ παρακαλανε ρε συ για να παμε στα μαστερ στην ελλαδα...

(ασχετο εκεινο που ειπε καποιος για τα ορθογραφικα λαθη ηταν τρομερο,απο κεκτημενη ταχυτητα φιλε μου,,κάτσε να το γράψω και σωστά με τόνους....χαχαχα)

Αρχική απάντηση από ea6gka

:p:D

Λολ μου εχει μεινει κουσουρι...και στο σχολειο το ''και'' το γραφω "κ' " τωρα τελευταια..

Αλλα ποτε δεν καταλαβα αυτη τη μοδα του λ7...μαλλον το Maxpower φταιει..

Μπραβο εκτος απο τον τρεντυ υπαρχει κ ο βλαχοτρεντυ...λολ:p

Μεταπτυχιακο επι πληρομή, τουλάχιστον σε εμάς, γίνεται αλλά δεν θα το βρείς επίσημα αφού ο "μισθός" σου κόβεται οσάν ερευνητικού βοηθού σε κάποιο πρόγραμμα που τρέχει. ’μα έχεις πάρει και απ το ΙΚΥ κάποια υποτροφία, τα χρήματα υπερκαλύπτουν και αυτά των εξόδων σπουδών, άρα βρίσκεσαι και κερδισμένος :)

Αρχική απάντηση από billaras1234 [Σήμερα, στις 15:15]

ea6gka@ τωρα μασ παρακαλανε ρε συ για να παμε στα μαστερ στην ελλαδα...

(

Καλη επιτυχια στην Αγγλια σου φιλε....

Τιποτα αλλο...

Αρχική απάντηση από billaras1234

φυσικα ρε απο το maxpower ειναι, απο που αλλου.

fiat punto gt baby...

είσαι εσύ που δεν πας πάνω από 190 με το gt γιατί φοβάσαι?

τώρα θυμάμαι...

που χες κάνει ένα τελειωμένο ποστ στο πείτε ότι θέλετε...

μάλιστα, κατάλαβα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.