Jump to content

ATEI VS TEI..AND THE WINNER IS...

billaras1234

Recommended Posts

ναι ρε σταμάτας, κι εγώ τει οινολογίας πέρασα την πρώτη χρονιά, αλλά κάθισα και ξανάδωσα. και τώρα είναι 1 μάθημα επιλογής η οινολογία και 1 αμπελουργία, και με κάποια άλλα παίρνεις άδεια οινολόγου.

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από billaras1234 [Σήμερα, στις 13:23] σου το ειπα 200 φορες δεν περνουνε τειτζηδες(στο βολο το παιδι που πηγε τον πηρανε και παρολο που ειχε βγαλει με 9 το τει τον εβαλαν αλλα 5 μαθηματα επιπλεον επειδη δεν κατειχε το αντικειμενο),ρωτα τα κολληταρια σου να στα πουνε καλυτερα..

από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω ότι τον πήρανε τελικά, αλλά κάνει παραπάνω μαθήματα. ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ!!! και μένα που είμαι από σχολή πανεπιστημίου θετικών επιστημών και κάνω μεταπτυχιακό σε πολυτεχνική σχολή ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΞΤΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!!! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΕΣ!!!! τρεχάτε ποδαράκια μου!!!!

βέβαια το ότι αυτοί έχουν κάνει ένα σωρό πράγματα που δεν έχω κάνει εγώ δεν θα έπρεπε να με πτοεί, το θέμα είναι ότι είμαι κατώτερος!

Αρχική απάντηση από SLN

Να σβησεις αμεσως ολα τα ποστ σου Σωτηρη!!!!

Αλλιως να τα κανεις edit ΟΛΑ και να ξεκινανε με την φραση

"Παιδια σορρυ που χωνομαι σε κουβεντα για πτυχιο. Χημικος ειμαι, αλλα...."

και μετα να ακολουθει το υπολοιπο ποστ με τις εκαστοτε βλακεις που γραφεις!!!

σκεφτόμουνα να τα διορθώσω όλα, αλλά πολύ δουλειά :p

ρε συ sln, coolαρε λίγο, τι νομίζεις ότι είσαι, ηλεκτρολόγος του ΤΕΙ ηλεκτρολογίας (like stamatas)? Την έχετε ψωνίσει τελείως μου φαίνεται εκεί στην Πάτρα :hehe:

@greekfragma σορρυ ρε φιλε αν σε πειραξαν τοσο πολυ αυτες οι λεξεις.

παντως μακαρι και ευχομαι τα 2χρονια που "σου εφυγε ο κωλος στο διαβασμα" οπως λες, να ανταμηφθουν καποτε.

αν σε ενδιαφερει η γνωμη μου, για να σου βγει σε καλο το διαβασμα, μη γινεις χημικος :D

(σορρυ σωτηρη)

Ρωτα καποιον admin μηπως μπορει να τα διορθωσει ολα... προσθετοντας αυτην την φραση.

Ειναι παραπλανητικο και προσβλητικο να συμμετεχεις σε αυτη την κουβεντα ενω οι οινολογοι βγαζουν πιο πολλα λεφτα απο σενα...

Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 14:02]

@sln. ελα μαν κοψε,το παχυνες. ενταξει ειπαμε λαθος εκφραση.

μη καταστρεψουμε τη κουβεντα

λαθος εκφραση μια φορα 2-3-4-5-6..............πρεπει καπου να σταματησεις αδερφε.εγω προσωπικα τα πηρα ασχημα γιατι μιλας χωρις να περνανε τα λογια σου πρωτα απο το μυαλο.....

τελικα συμπερασμα βγηκε για τα αει και τει?

εγω παντως εβγαλα συμπερασμα πως αν θελεις να σπουδασεις κατι ψαχτο καλα γιατι η βαση της σχολης στις εξετασεις δεν αποτελει κρητηριο.

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 14:06]

λαθος εκφραση μια φορα 2-3-4-5-6..............πρεπει καπου να σταματησεις αδερφε.εγω προσωπικα τα πηρα ασχημα γιατι μιλας χωρις να περνανε τα λογια σου πρωτα απο το μυαλο.....

ναι αλλα εχει δηλωσει οτι γραφει ετσι (τρολιστικα) επειδη εχει "περισοτερη πλακα" οποτε συγχωρουνται ολα....

Αμαρτια 'ξομολογημενη ουκ εστι....:D

Αρχική απάντηση από billaras1234

SLN ολα τα μεταπτυχιακα πληροφορικης τα πληρωνεις στην ελλαδα,το αριστοτελειο για παραδειγμα αν θυμαμαι καλα θελει 5500 ευρω.ενα μεταπτυχιακο στην πατρα(δεν θυμαμαι το πληρεσ ονομα του)ζηταει 50 ευρω με την καταθεση της αιτησης ασχετως το αν δε παρουν η οχι...welcome to greece my friend...?

Μεταπτυχιακο στην σχολη μου - Μηχ. Η/Υ και Πληρ. πολυτεχνειο Πατρων- free, Πολιτικων Μηχ. Πατρα παλι free, δεν ξερω αν στα αλλα τμηματα πληρωνεις. (και μην αρχισουμε να λεμε οτι θελει μεσο και τετοια για να μπεις γιατι απλα δεν θελει αφου το ξερω απο πρωτο χερι).

λαθος θελει πολυ μεσον και αφηστε τα σαπια υποκριτες του κ@@#@#

@dpresv τον πηρανε μονο αυτον γιατι ειναι απο βολο εβαλε μεσον και ειχε βγαλει 9 ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ.ναι πραγματι ανηκει στο 10-20% που σου ανεφερα που περνουνε απο τα τει..

το forum εχει γεμισει με καθυστερημενουσ

Αρχική απάντηση από billaras1234

λαθος θελει πολυ μεσον και αφηστε τα σαπια υποκριτες του κ@@#@#....

Ελεος ρε συ, ξερω δεκαδες ατομα που μπηκαν χωρις μεσον. Ενταξει αν εισαι απο ΤΕΙ απλα δεν σε περνουν για μεταπτυχιακο στο Πολυτεχνειο (τουλαχιστον στην σχολη μας).

Αρχική απάντηση από billaras1234 [Σήμερα, στις 14:18]

@dpresv τον πηρανε μονο αυτον γιατι ειναι απο βολο εβαλε μεσον και ειχε βγαλει 9 ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ.ναι πραγματι ανηκει στο 10-20% που σου ανεφερα που περνουνε απο τα τει..

Ρε μεγαλε τα εννοεις αυτα που γραφεις???

Δηλαδη ολοι εμεις που κανουμε μετ/κο χωρις μεσο ειμαστε υποκριτες του κ@λου??? Γιατι πρεπει σωνει και καλα να εχει ΜΟΝΟ εσυ δικιο????? Γιατι δεν ανοιγει λιγο τα αυτακια σου να ακουσεις τι λεγεται γυρω σου αλλα ζεις μονο στο δικο σου μικροκοσμο κλαψας, γκρινιας και μιζεριας?????

Αραξε λιγο!!!! Τι να σου πω....???

Αρχική απάντηση από billaras1234 [Σήμερα, στις 14:18]

Και είναι προτιμότερο το να κάθεσαι να κλέγεσαι;Δε μπορώ να σε καταλάβω.Δεν είσαι και ο μόνος που έχεις περάσει ΤΕΙ.Τι να πουν και οι άλλοι που δεν είχαν τη τύχη να περάσουν ΤΕΙ Πληροφορικής και πέρασαν σε κανα ΤΕΙ Ιχθυοκαλλιέργειας...

Χαλάρωσε λίγο και αποφάσισε τι θες να κάνεις γιατί ο χρόνος δε γυρίζει πίσω...

Αρχική απάντηση από unstoppable

Εννοειται οτι καποιο θα μπουν με μεσο αφου μιλαμε για ελλαδα, αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο μπαινει αξιοκρατικα.

τωρα τα λες καλυτερα , καπου στο 60/40 ειναι το ποσοστο με 60 οι νομιμοι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.