sotiris Μάρτιος 18, 2005 #181 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 πάμε πάλι:Αρχική απάντηση από sotiris billaras είσαι απίστευτος όμως. είσαι το είδος του ανθρώπου με διορατικότητα μουλαριού με παρωπίδες.δεν έχω να σου πω τίποτα. ότι και να σου πω, τα ίδια θα λες, δεν έχεις πάρει τίποτα από όλη αυτήν την κουβέντα εδώ, συνεχίζεις να λες τα ίδια και τα ίδια. το να κάνεις διάλογο σημαίνει ότι ακούς αυτά που σου λέει ο άλλος, αλλιώς ο άλλος βαριέται που μιλάει στον τοίχο και γράφει αυτά που σου έγραψα. τι άλλο να σου πω, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, πρέπει το ΤΕΙ πληροφορικής να γίνει ανώτατο και επίσης πρέπει να έχει κατωχυρωμένα δικαιώματα όπου μπαίνουν οι λέξεις: δίκτυο,πρόγραμμα,υπολογιστής, κομπιουτεράκι, casio και gnu/linux. οκ, ικανοποιήθηκες τώρα? κόψε κάτι από τον απίστευτο ψωνισμό που έχεις για το άτομό σου και προσπάθησε να δεις τη θέση σου ρεαλιστικά. που θα πάει, θα το διαβάσεις. μετά έχεις 1-2% πιθανότητα να το καταλάβεις κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 18, 2005 #182 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 και ολη αυτη η φασαρια γινεται για το αν οι μεν μπαινουν στο δημοσιο και παινρουν καλυτερα λεφτα και γιονονται διευθυντες και οι αλλοι οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 18, 2005 #183 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 δεν το νομιζω... εκτος κι αν χανω κατι απο την ολη κουβεντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 18, 2005 #184 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 αν δεν ηταν για τα λεφτα σολωνα δεν θα μαλωνανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Μάρτιος 18, 2005 #185 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 ρε τα πανεπιστημια δεν ειναι της μοδας.πηγαινετε στο ΤΕΙ να τελειωσετε γρηγορα και να γνωρισετε και τις καλυτερες γκομενες και γενικα την καλυτερη φοιτητικη ζωη.οι ξενερωτοι και οι φλωροι πανε στο πανεπιστημιο.εξαλλου ειτε πτυχιο ΑΕΙ παρεις ειτε πτυχιο ΤΕΙ το ιδιο πραγμα ειναι, ανωτατη εκπαιδευση και τα δυο. και ας εφαγε ο αλλος τα χρονια του στα βιβλια. ασε που ποιο πολλες πιθανοτητες εχεις να βρεις δουλεια αν εισαι απο ΤΕΙ.και κατα δευτερον ειναι γελοιο να τσακωνεστε ποιος ξερει τα περισσοτερα. εγω δε ξερω τιποτα και αντε γεια.εσω εξυπνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 18, 2005 Author #186 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 SLN δεν ξερω τι μου λες για τα προγραμματακια,εγω σου λεω τι λενε οι προκυριξεις που ανακοινωνουνε τα τμηματα και ποσο πληρωνουν ατομα που ξερω...τωρα αν τα φιλαρακια σου χωθηκανε πουθενα και πληρωνονται καμια σχεση δεν εχει...μην τα μπερδευουμε..σοτιρι σε ευχαριστω κυριε μικρουτσικε για την αναλυση που μου εκανεσ....1-2%?τοσο πολυ ρε φιλε?με κολακευεις...μου προτεινεισ να παω και στην μενσα?ψωνισμο εχω για το ατομο μου ετσι?και στο κομπιουτερακι,casio στανταρτ πρεπει να διεκδικισουμε δικαιωματα...δεν θα μπλεχτω αλλο με προσωπικες επιθεσεις γιατι θα φαω και την κοκκινη καρτα και δεν λεει...συνεχισε τη δουλιτσα σου στο χημικο κανε οτι νομιζεις καλυτερο εσυ για τον εαυτο σου,ουτε ψωνιο ειμαι ουτε τιποτα...(ημαρτον αν εγω που θελω τα δικαιωματα μου ,και ολων των τειτζιδων ,ειμαι μουλαρι με παροπιδες....μηπως οι υπολοιποι ειναι μουλαρια με παροπιδες ..δεν πειραζει δεν πειραζει...δεν θα αργησει να πεσει η ευρωπαικη καμπανα και θα δειτε πουλακια που μετα,εμεις οι τειτζηδες βλεπουμε μεσα απο τις"παροπιδες"μασ τι γινετε αλλου και θελουμε τα ιδια...)και πιστεψε με βλεπω την θεση μου απολυτως ρεαλιστικα...ξερω οτι δεν υπαρχει και πολυ μελλον στον οριζοντα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 18, 2005 Author #187 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 παιδια δεν ξαναμιλαω αλλο σε αυτο το θεμα γιατι ειναι ανουσιο,προφανως δεν ξερω τιποτα απο το τι παιζει και εχω εντελως αδικο....και ολοι αυτοι οι τειτζηδες που κανουν κατα καιρους απεργιες και διαδηλωσεις και κλεινουν τα ιδρυματα και λενε τα ιδια πραγματα με εμενα εχουν εντελως αδικο....ειπαμε καθε χρονο περνανε 50000τειτζηδες και 30000(και λιγοτερο)αειτζηδες...και ολοι οι τειτζηδες εχουν αδικο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 18, 2005 #188 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από billaras1234 παιδια δεν ξαναμιλαω αλλο σε αυτο το θεμα γιατι ειναι ανουσιο,προφανως δεν ξερω τιποτα απο το τι παιζει και εχω εντελως αδικο.... σοβαρά δεν ξέρεις. δεν πληρώνεις σε όλα τα μεταπτυχιακά. είναι αυτό που σου είπε ο sln, αν είσαι σε κάποιο πρόγραμμα επιδοτούμενο δεν πληρώνεις, και παίζει και να πληρώνεσαι. αν είσαι σε κάποιο όπως αυτά που λές εσύ (με πολλά μαθήματα) τότε τα σκας. είναι και ανάλογα τους τομείς, πληροφορική επειδή έχει ζήτηση μπορεί να παίζουν πολλά επί πληρωμή μεταπτυχιακά, δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα πολύ (ακόμη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 18, 2005 #189 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 13:07] ρε τα πανεπιστημια δεν ειναι της μοδας. πηγαινετε στο ΤΕΙ να τελειωσετε γρηγορα και να γνωρισετε και τις καλυτερες γκομενες και γενικα την καλυτερη φοιτητικη ζωη. οι ξενερωτοι και οι φλωροι πανε στο πανεπιστημιο. εξαλλου ειτε πτυχιο ΑΕΙ παρεις ειτε πτυχιο ΤΕΙ το ιδιο πραγμα ειναι, ανωτατη εκπαιδευση και τα δυο. και ας εφαγε ο αλλος τα χρονια του στα βιβλια. ασε που ποιο πολλες πιθανοτητες εχεις να βρεις δουλεια αν εισαι απο ΤΕΙ. και κατα δευτερον ειναι γελοιο να τσακωνεστε ποιος ξερει τα περισσοτερα. εγω δε ξερω τιποτα και αντε γεια. εσω εξυπνος. το οτι ειχα καποια ονειρα εγω και αλλοι συναδελφοι μου και σκιστηκαμε να μπουμε στο ΑΕΙ και οχι στο ΤΕΙ μιας και οπως εχουν τα πραγματα(καλως ή κακως) το χαρτι απο ΑΕΙ ειναι ανωτερο απο ΤΕΙ δεν σου δινει το διακιωμα να μας αποκαλεις φλωρους και ξενερωτους. εγω δεν γυρισα να σε χαρακτηρισω και απο τις τελευταιες γραμμες σου διαπιστωνω οτι Μαλλον εισαι κουτοπονηρος και φυγοπονος(τραβα στο λεξικο για την ερμηνεια τους) κατι τελευταιο.........εισαι βαθια νυχτωμενος με ολη την εννοια της λεξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 18, 2005 #190 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:05] αν δεν ηταν για τα λεφτα σολωνα δεν θα μαλωνανε Ναι εσυ μιλησες για το δημοσιο..... οχι απλα για τα λεφτα....Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 13:07] ρε τα πανεπιστημια δεν ειναι της μοδας.πηγαινετε στο ΤΕΙ να τελειωσετε γρηγορα και να γνωρισετε και τις καλυτερες γκομενες και γενικα την καλυτερη φοιτητικη ζωη.οι ξενερωτοι και οι φλωροι πανε στο πανεπιστημιο.εξαλλου ειτε πτυχιο ΑΕΙ παρεις ειτε πτυχιο ΤΕΙ το ιδιο πραγμα ειναι, ανωτατη εκπαιδευση και τα δυο. και ας εφαγε ο αλλος τα χρονια του στα βιβλια. ασε που ποιο πολλες πιθανοτητες εχεις να βρεις δουλεια αν εισαι απο ΤΕΙ.και κατα δευτερον ειναι γελοιο να τσακωνεστε ποιος ξερει τα περισσοτερα. εγω δε ξερω τιποτα και αντε γεια.εσω εξυπνος. Να και μια νηφαλια αποψη. Ευχαριστω. Πλεον επαναπροσδιοριστηκα σαν ανθρωπος μετα απο αυτο το σχολιο... Αρχική απάντηση από billaras1234 [Σήμερα, στις 13:07] SLN δεν ξερω τι μου λες για τα προγραμματακια,εγω σου λεω τι λενε οι προκυριξεις που ανακοινωνουνε τα τμηματα και ποσο πληρωνουν ατομα που ξερω...τωρα αν τα φιλαρακια σου χωθηκανε πουθενα και πληρωνονται καμια σχεση δεν εχει...μην τα μπερδευουμε.. Τα φιλαρακια μου δεν "χωθηκανε" πουθενα. Αυτα τα πραγματα υπαρχουν παντου... Απλα εσυ ή δεν τα ξερεις ή δεν τα βλεπεις ή απλα τα ξερεις, τα βλεπεις αλλα δεν σε αφορουνε.... Προτιμας να καθεσαι να φωναζεις για τα (μη) δικαιωματα των ΤΕΙ, ενω οι δυνατοτητες να κανεις ενα μαστερακι και να πληρωνεσαι ειναι μπροστα σου... Αλλα βεβαια ποιος καθηγητης θα σου δωσει 600 ευρω+μαστερ το μηνα αμα του πετας ατακες "Ρε μεγαλε, τι προγραμματα και μλκ μου λες... εγω ηρθα να δωσω 10 μαθηματα, να κανω μια εργασια και να φυγω. Τα προγραμματα να στα γραψουνε οι "κομματικοι" μετ/κοι που εχεις και κοπροσκυλιαζουνε" Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 18, 2005 Author #191 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 ε ναι ρε σοτιρι για πληροφορικη μιλουσα το ειπα αλλωστε ,το ξερω οτι φιλλολογια δεν πληρωνεις(οικονομικο ομως ξερω φιλο που πληρωνει)..οσο για τα επιδοτουμενα αν μιλας για ευρωπαικη ενωση τερμα οι επιδοτησεις,αυτα που ξερω και εχω διαβασει ειναι ολα επι πληρωμη.ρε sln πραγματικα δεν καταλαβες τιποτα λες "ενω οι δυνατοτητες να κανεις ενα μαστερακι και να πληρωνεσαι ειναι μπροστα σου... " ρε τελευτεα φορα μονο ενα 10-20%απο τειτζηδες μπαινει σε μεταπτυχιακα στην ελλαδα(βγαλε το ποσοστο με μεσον και δες τι μενει)και εσυ μου λες να πληρωνομαι κιολας?γι αυτο φωναζουνε οι τειτζηδες οτι θελουνε να κανουνε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΤΑ ΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ποιος εχει μυαλο μουλαριου δεν μπορω να καταλαβω σου το ειπα 200 φορες δεν περνουνε τειτζηδες(στο βολο το παιδι που πηγε τον πηρανε και παρολο που ειχε βγαλει με 9 το τει τον εβαλαν αλλα 5 μαθηματα επιπλεον επειδη δεν κατειχε το αντικειμενο),ρωτα τα κολληταρια σου να στα πουνε καλυτερα... ρε μεγαλε χημικε να σε ρωτισω κατι στα χημειο του κρατους(εχει σχεδον σε καθε πολη,εχει και στην δικη μου διπλα στο τελωνειο)περνουνε χωρις πτυχιο χημικου?οχι,ε τοτε ρε γιατι να περνουνε καθηγητες πληροφορικης με πτυχια μαθηματικων γυμναστων με 40 ωρες επιμορφωση?εγω ειμαι το μουλαρι ετσι?βρε ουσττελευτεο reply Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Μάρτιος 18, 2005 #192 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Σωτηρη χημικος σπουδαζεις απο οτι καταλαβα. εγω αν σπουδαζα χημικος δε θα επαιρνα μερος σε συζητηση περι πτυχιων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 18, 2005 #193 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Να σβησεις αμεσως ολα τα ποστ σου Σωτηρη!!!!Αλλιως να τα κανεις edit ΟΛΑ και να ξεκινανε με την φραση "Παιδια σορρυ που χωνομαι σε κουβεντα για πτυχιο. Χημικος ειμαι, αλλα...." και μετα να ακολουθει το υπολοιπο ποστ με τις εκαστοτε βλακεις που γραφεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Μάρτιος 18, 2005 #194 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 @greekfragma σορρυ για το φλωροι και ξενερωτοι. ομως δεν υπαρχουν αλλα συνωνυμα στην ελληνικη γλωσσα. αναγκαστικά χρησημοποιησα αυτες τις λεξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 18, 2005 Author #195 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 ριξτε και καμια κιτρινη καρτα αλλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 18, 2005 #196 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ναι εσυ μιλησες για το δημοσιο..... οχι απλα για τα λεφτα.... στο δημοσιο ειναι τα πολλα λεφτα με λιγη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 18, 2005 #197 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas Σωτηρη χημικος σπουδαζεις απο οτι καταλαβα. εγω αν σπουδαζα χημικος δε θα επαιρνα μερος σε συζητηση περι πτυχιων. έλα ρε stamatas, σκαμπάζω και από γκομπιούτερ 2 πράγματα και είμαι και μουσικός () οπότε δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα, γι' αυτό μιλάω ντάξει, δεν έχουμε όλοι την επαγγελματική κατάσταση των ηλεκτρολόγων ( ) αλλά θα ζήσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Μάρτιος 18, 2005 #198 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 @SLN το ειπα επειδη ειναι γνωστο οτι το ΤΕΙ οινολογιας ειναι ποιο χρησιμο απο το χημικο στο πανεπιστημιο. δεν υπαρχει ανεργος οινολογος.ακομα και σε εταιριες τροφιμων προσλαμβανουν απο ΤΕΙ ελεγχου τροφιμων(καπως ετσι λεγεται αν θυμαμε καλα) οι οποιοι ειναι ποιο ειδικοι με το θεμα απο εναν χημικο.και @sln δεν το ειπα οπως το ενωεις εσυ στο ποστ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 18, 2005 #199 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 13:40] @SLN το ειπα επειδη ειναι γνωστο οτι το ΤΕΙ οινολογιας ειναι ποιο χρησιμο απο το χημικο στο πανεπιστημιο. δεν υπαρχει ανεργος οινολογος.και δεν το ειπα οπως το ενωεις εσυ. Ε σορρυ τοτενες...Δεν το ενωεισα οπως το ενωεισες εσυ....παραενωεισα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 18, 2005 #200 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 13:34] @greekfragma σορρυ για το φλωροι και ξενερωτοι. ομως δεν υπαρχουν αλλα συνωνυμα στην ελληνικη γλωσσα. αναγκαστικά χρησημοποιησα αυτες τις λεξεις. ................................................................................@Stamatas υποτιμας την νοημοσυνη μου με αυτο τον τροπομε τον τροπο που τα λες προσβαλλεις εμενα και τον κοπο ολων οσων για 2χρονια τους εφυγε ο κωλος στο διαβασμα για να μπορεσουν να εξασφαλισουν ενα καλυτερο μελλον και να πετυχουν καποιους στοχους.τωρα αν δεν σεβεσαι ουτε αυτο κοιτα να ψαχτεις για το τροπο εκφρασης σου γιατι μαλλον δεν ξερεις σωστα ελληνικα.μια χαρα χιλιαδες λεξεις εχει η ελληνικη γλωσσα να χρησιμοποιησιες.αναγκαστικα εγραψες ομως αυτες γιατι πολυ απλα δεν εχεις επιχειρημα να στηριξεις σοβαρα τους παραπανω χαρακτηρισμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.