sotiris Μάρτιος 18, 2005 #161 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από billaras1234τεσπα ακρη δεν βγαζουμε παιδακια ...να σας πω το ολο θεμα απο που ξεκινησε,και τα πηρα στο κρανος?μαλλον πρεπει να το εχω ξαναπει...ειχα ενα φιλαρακι μαθητης που με το ζορι περνουσε,εγω εβγαζα 16-17 αυτος 10-11...δωσαμε μαζι εξετασεις εγω περασα τει πληροφορικης αυτος τιποτα,εφυγε βουλγαρια,τελειωσε και ειναι αναγνωρισμενος γιατρος.και εγω ακομη να τελειωσω το κολοτει μου που μασ πηδ@νε κανονικοτατα..και δεν θα βρω και δουλεια οταν τελειωσω...και ο αλλος θα μπει γιατρος σε κανα νοσοκομειο με αρχικο μισθο...εγω δεν λεω καλα εκανε,μανγκας,μακαρι και εγω να ειχα φυγει εξω...αλλα να ρε φουστη σε πιανει το παραπονο...καθομαι μαθαινω ξενες γλωσσες και παλι αχρηστες θα μου βγουν...επρεπε να ειχα φυγει με την μια εξω,αγγλια,βουλγαρια,ρουμανια οπουδηποτε...ολα τα πτυχια τους ειναι αναγνωρισμενα ισοβαθμα με αει... το μόνο που αξίζει από όλα όσα έχεις πει. αυτό είναι όντως πρόβλημα. όπως πρόβλημα είναι και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που αναφέρεις. δηλαδή όποιος έχει λεφτά, κι ας μην μπορεί να γράψει πάνω από 10 μαθηματικά τα σκάει, ενώ ό άλλος που δεν έχει λεφτά τον π@ύλο. σε αυτό που λες με βουλγαρία, πρέπει να περάσει δικατσά, και το δικατσά (ευτυχώς) ξεσκίζει. αλλιώς θα πήγαινες νοσοκομείο με τον παπά. @και σοτιρι εσυ σε ποια φουρνια του συστηματος ησουνα?πρωτη η καλη? και βρε μικροτσουτσουνε ,την βιολογια τι μου την ειπες?100 σελιδες θεωρεια και ενα ειδος ασκηση μονο εκεινο με την κληρονομικοτητα...σιγα τα αυγα,ολοι 19-20 γραφατε σε αυτο...βρε ουσττττ... και γιατί δεν πήγαινες θετική γ@μιά των θετικών επιστημών?/me is listening Bougas - PARE MOU MIA PIPA (billara) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 18, 2005 #162 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 10:52] και το δικατσά (ευτυχώς) ξεσκίζει. αλλιώς θα πήγαινες νοσοκομείο με τον παπά. ναι οντως ξεσκιζει αν δεν εχεις λεφτα και γνωριμιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 18, 2005 #163 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ναι οντως ξεσκιζει αν δεν εχεις λεφτα και γνωριμιες. here is greece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Μάρτιος 18, 2005 #164 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka το 96-2000 στην αγγλια "ετρωγα" το μηνα 180.000 δραχμες κατα μεσο ορο. Η αδερφη μου στο βολο θελει 250.000-300.000. Βεβαια ημουν πολυ σφιγμενος σα φοιτητης επανω, να φανταστεις οτι οταν εφτιαξα PC εκανα 6 μηνες, το ενα μηνα επαιρνα επεξεργαστη τον αλλο μνημες κοκ μεχρι που τελικα εγενετο το πρωτο μου πισιι Θελει αυτοσυγκρασια Αγγλια γιατι αλλιως σου φευγουν τα λεφτα χωρις να το καταλαβεις. Οι εστιες παντως οπως θα ξερεις και εσυ ειναι καθαρα για θεμα προσαρμογης και για να μην τρεχεις πανικοβλητος σαν πρωτοετης πτυχιου ή σαν πρωτοεμφανιζομενος μαστερας να βρεις φθηνο και καλο σπιτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 18, 2005 #165 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 δε το συζηταω καν οτι πρωτοετης πρεπει να παει σε εστια. Οσοι πρωτοετης πηγαν σε σπιτι βρεθηκαν φεσωμενοι μεχρι το λαιμο ή τους κλεψανε οτι ειχαν (και δεν ειχαν) οι ντοπιοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 18, 2005 Author #166 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 ea6gka για εστια στα χαρτια τουλαχιστον(δεν εχω παει ακομη) θελουν 3500-4000 ευρω για 10 μηνες (ειναι μεσα ρευμα και νερο )οποτε καταλαβαινεισ οτι ειναι παρα παρα πολυ καλη τιμη(αν το συγκρινεις με τις μεγαλες πολεις αθηνα θεσσαλονικη),,,παντα εστια δεν πασ σε σπιτι εκτοσ αν εχεισ μπαμπα με πολλα λ7...τωρα για το δικατσα επιφυλασσομαι...η ρουμανια σε 2-3 χρονια (νομιζω το 2008)μπαινει στην ευρωπαικη ενωση οποτε ξεχαστε το δικατσα ...αυτοματη αναγνωριση ..για την βουλγαρια θελει μερικα χρονια ακομη(οχι ομως πανω απο 6-7 χρονια)...και σιγουρα με λιγο μεσον εναν βουλευτη βγαζεις την αναγνωριση σε 3 μηνες...@ αρε sotiris μεγαλε αρχηγε..ολοι της θετικης το παιζετε μια ζωη ξερολες ναι ναι ναι...πηγα τεχνολογικη βρε τσομπαναρεε γιατι απλα μου αρεσαν οι υπολογιστες απο την 6η δημοτικου και μου αρεσε η ιδεα να κανω μαθηματα υπολογιστων(εσυ καλα καλα δεν ξερεις τι μαθηματα καναμε ρε ,μου λες οτι καναμε cobol και διαγγραμματα ροης που τα ειδες αυτα?,πως καθεσε και μασ κρινεις χωρις να ξερεις απορω...)εσεις τι κανατε ρε βιολογια ενα ειδος ασκηση με τον νομο του μεντελ δεν ειχατε?αιντε ουστ ρε δεν ξερεις και μιλας... α ρε σοτιρι αρχηγε ακους και μπουγα...και οσο για το here is greece ...δεν ειναι ακριβως ετσι πιο σωστο ειναι το here we have 90% stupid greeks like sotiris Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 18, 2005 Author #167 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 παντως ea6gka γνωστη φιλη που εμενε σε σπιτι στο cambridge γκαρσονιερα ημιυπογειο πληρωνε 500 ευρω οποτε σιγουρα εστια αλλιως απλα δεν πασ@Shadow Hunter γουσταρω πολυ την ιδεα τησ συγκατικισης με αλλους 5-6 στην εστια ,θα εχει τρελη φαση...ασχετο εντελως φιλη που εμενε σε εστια μου περιεγραφε φασεις και πεθανα στο γελιο,εστηναν τα κοπροσκυλα αυτη και ακουγαν ενα ζευγαρι κινεζουν να γ@μιουντ@ι ..πολυ γελιο λεει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 18, 2005 #168 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Ρε παληκαρια.... Σε ποιο μεταπτυχιακο πληρωνετε 5000-6000 ευρω το χρονο???Εγω γιατι δεν το εχω ακουσει ποτε μου... μονο σε κατι μαστερ τυπου MBA (που ειναι "οπεν" σε ολες τις σχολες, ασχετως επιστημης, απο πληροφορικη, μεχρι κλωστοϋφαντουργιας, που και καλα ειναι για να γινεις διοικητικο στελεχος και ειναι για να τα κονομαει η ΑΣΟΕΕ. Αυτα ειναι τα μαστερ?? Δινεις 10-12 μαθηματα και παιρνεις μαστερ? Ουαου..... και γ@μω την εξειδικευση!!!Εδω εψαχνα να βρω μετ/κο που να με πληρωνει... το τζαμπε δεν το συζηταω καν (ηταν defacto), και μιλατε για να πληρωνω και 6000/χρονο?? Τι διαολο?? Τοσο προνομιουχος ειμαι (εγω και ολοι οι μετ/κοι που ξερω)????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Μάρτιος 18, 2005 #169 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 @ αρε sotiris μεγαλε αρχηγε..ολοι της θετικης το παιζετε μια ζωη ξερολες ναι ναι ναι...πηγα τεχνολογικη βρε τσομπαναρεε γιατι απλα μου αρεσαν οι υπολογιστες απο την 6η δημοτικου και μου αρεσε η ιδεα να κανω μαθηματα υπολογιστων(εσυ καλα καλα δεν ξερεις τι μαθηματα καναμε ρε ,μου λες οτι καναμε cobol και διαγγραμματα ροης που τα ειδες αυτα?,πως καθεσε και μασ κρινεις χωρις να ξερεις απορω...)εσεις τι κανατε ρε βιολογια ενα ειδος ασκηση με τον νομο του μεντελ δεν ειχατε?αιντε ουστ ρε δεν ξερεις και μιλας... α ρε σοτιρι αρχηγε ακους και μπουγα...και οσο για το here is greece ...δεν ειναι ακριβως ετσι πιο σωστο ειναι το here we have 90% stupid greeks like sotiris ρε μάστορα, αν είναι έτσι γιατί στη σχολή που τελείωσα (επιστήμης υλικών, πανεπιστήμιο πάτρας) όσοι ήταν από τεχνολογική δεν μπορούν να περάσουν ούτε τη φυσική πρώτου εξαμήνου? για να μην πω γιά χημεία/βιολογία γιατί τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι... α, επίσης οι περισσότεροι από τεχνολογική θέλουν 2 με 3 φορές να περάσουν τη fortran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 18, 2005 #170 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 billaras είσαι απίστευτος όμως. είσαι το είδος του ανθρώπου με διορατικότητα μουλαριού με παρωπίδες.δεν έχω να σου πω τίποτα. ότι και να σου πω, τα ίδια θα λες, δεν έχεις πάρει τίποτα από όλη αυτήν την κουβέντα εδώ, συνεχίζεις να λες τα ίδια και τα ίδια. το να κάνεις διάλογο σημαίνει ότι ακούς αυτά που σου λέει ο άλλος, αλλιώς ο άλλος βαριέται που μιλάει στον τοίχο και γράφει αυτά που σου έγραψα. τι άλλο να σου πω, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, πρέπει το ΤΕΙ πληροφορικής να γίνει ανώτατο και επίσης πρέπει να έχει κατωχυρωμένα δικαιώματα όπου μπαίνουν οι λέξεις: δίκτυο,πρόγραμμα,υπολογιστής, κομπιουτεράκι, casio και gnu/linux. οκ, ικανοποιήθηκες τώρα? κόψε κάτι από τον απίστευτο ψωνισμό που έχεις για το άτομό σου και προσπάθησε να δεις τη θέση σου ρεαλιστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 18, 2005 Author #171 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 SLN ολα τα μεταπτυχιακα πληροφορικης τα πληρωνεις στην ελλαδα,το αριστοτελειο για παραδειγμα αν θυμαμαι καλα θελει 5500 ευρω.ενα μεταπτυχιακο στην πατρα(δεν θυμαμαι το πληρεσ ονομα του)ζηταει 50 ευρω με την καταθεση της αιτησης ασχετως το αν δε παρουν η οχι...welcome to greece my frienddpresv καταρχας χημεια βιολογια δεν κανουν στην τεχνολογικη κατευθυνσης,δευτερον φορτραν κανετε?και σε εμας το 80%κοβετε στον οπτικο c++ builder τι σημαινει αυτο?το 90% των παιδιων απο θετικη χρωσταει μαθηματικα 1 που κανουμε απλα ολοκληρωματα ,τι σημαινει αυτο?παει να πει κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Μάρτιος 18, 2005 #172 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από billaras1234 [Σήμερα, στις 12:25] dpresv καταρχας χημεια βιολογια δεν κανουν στην τεχνολογικη κατευθυνσης,δευτερον φορτραν κανετε?και σε εμας το 80%κοβετε στον οπτικο c++ builder τι σημαινει αυτο?το 90% των παιδιων απο θετικη χρωσταει μαθηματικα 1 που κανουμε απλα ολοκληρωματα ,τι σημαινει αυτο?παει να πει κατι? ναι, αυτό ακριβώς λέω, αφού όλα είναι τα ίδια και το μόνο που διαφέρει είναι το 1 κεφάλαιο μαθηματικά και η βιολογία που έχει μόνο μία άσκηση, τότε γιατί κόβονται? επίσης αναφέρω τη φορτραν γιατί αφού στην τεχνολογική κάνετε τόσο προηγμένα πράγματα η φορτραν έπρεπε να είναι παιχνιδάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 18, 2005 #173 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Ολα τα μετ/κα στην πληροφορικη τα πληρωνεις?????????????????????????μαλιστα....να ειδοποιησω 5-6 φιλους μου τοτε που εχουν παρει το μαστερ τους εδω στην Πατρα οτι χρωστανε 5000-6000 ευρω εκαστος... Για τα 50 ευρω της αιτησης δεν το ξερω και δεν το σχολιαζω.Επισης να επιστρεψουνε και τα 600-700 ευρω που παιρνανε καθε μηνα....Για σφαλιαρες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 18, 2005 #174 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 lol dpresv, κι εμείς στο χημικό fortran κάναμε (και καλά γλώσσα για χημικούς ) πάντως για την εποχή της ήταν πολύ πρωτοποριακή (1970&1977...) (παρεπιπτόντως, από τα 50 άτομα που παρακολουθούσαμε, πέρασαν 5, όλοι με 5 πλην του υποφαινόμενου που πήρε 8 ). ναι, έμαθα ΚΑΙ fortran (καθοριστική γλώσσα στη σταδιοδρομία μου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Μάρτιος 18, 2005 #175 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 κοίτα, αν είναι κάτι να χρησιμοποιήσει ένας επιστήμονας/μηχανικός τότε αυτή είναι η φορτραν. και σήμερα είναι χρήσιμη, τόσος κόσμος που κάνει Molecular Dynamics με φορτραν δεν ειναι μλκς!εμένα μου χρησίμεψε και στη διπλωματική μου και τώρα στο μεταπτυχιακό (κάνω μοντελοποιήσεις σε fuel cells) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 18, 2005 Author #176 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 dpresv ρε ουτε εγω ξερω φορτραν τι σημαινει αυτο?τελευτεο εξαμηνο ειμαιSLN ρε πλακα κανουμε τωρα ?μιλαω για τα μαστερ πληροφορικης,φιλος στον βολο 5000 ευρω,απθ 5500 ευρω...ποιος πληρωνετε ρε?ρε πληρωνεσε ενω απλα παρακολουθεις μαθηματα?ρε μηπως μπερδεψες διδακτορικο και ερευνα?εκει πληρωνονται ...καλο αυτο ρε στο μαστερ κανεις 10-15 μαθηματα δινεισ και μια εργασια και τελος,1,5 χρονος ειναι..ποιος πληρωνετε ρε φιλε?αιντε αιντε....δεν παμε καλα...το ποιο πιθανο ειναι να δουλευουν σε κανενα ερευνητικο προγραμμα και να πληρωνονται απο εκει ...καλο και αυτο,αιντε ρε στην πατρα σε πληρωνουν για να παρακολουθεις μαθηματα?ουαουουουουυο θελω και εγω...θελω και εγω...σε πληρωνουν και για να τα περνασ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 18, 2005 #177 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 billaras1234 κέρδισες επάξια την πρώτη κίτρινη σου κάρτα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 18, 2005 Author #178 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 α ρε sln πω πω ρε γαμοτο δες ποσο κατωτεροι ειμαστε ..στην πατρα τους πληρωνουν 600 ευρω για να παρακολουθουν μαθηματα και εμας μασ γ@μ@νε εδω...μεγαλη αδικια....φαπεσ οχι σφαλιαρες...ΦΑΠΕΣ!χεχεστις ποσες κιτρινες περνω κοκκινη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 18, 2005 #179 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από dpresv κοίτα, αν είναι κάτι να χρησιμοποιήσει ένας επιστήμονας/μηχανικός τότε αυτή είναι η φορτραν. και σήμερα είναι χρήσιμη, τόσος κόσμος που κάνει Molecular Dynamics με φορτραν δεν ειναι μλκς!εμένα μου χρησίμεψε και στη διπλωματική μου και τώρα στο μεταπτυχιακό (κάνω μοντελοποιήσεις σε fuel cells) ωραια ολα αυτα αλλα εισαι σε λαθος χωρα κατα τη γνωμη μου. Αν εισαι ταλεντο σε τετοια θεματα μαλλον πρεπει να κοιτας προς τα εξω καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 18, 2005 #180 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 ενα χαρτι παιρνεις ρε ανθρωπε!!!! Διαλεξε πως θα το παρεισ!!!!!μαστερ θελεις???θελεις να δωσεις 10 μαθηματα και να παρεις ενα μαστερ??? Δωσε 5000 και μην κλαψομ...ζεις...Θελεις να δωσεις 6 μαθηματα να γραψεις και 5 προγραμματακια (αφου σου αρεσει τοσο πολυ η πληροφορικη δεν θα σου ειναι μεγαλο προβλημα, μαλλον ευχαριστηση θα ειναι) να κανεις και λιγο χαμαλικι, και να παρεις και μαστερ και να παιρνεις και 400-500 ευρω το μηνα????? Διαλεξε και παρε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.