Jump to content

ATEI VS TEI..AND THE WINNER IS...

billaras1234

Recommended Posts

ρε σι σοτιρι τι λες τωρα?επειδη ο αλλος εμαθε 10-15 χρονια...και τι εγινε?θα συνεχισουμε να ανακυκλωνουμε μια κατασταση που οδηγει στο αδιεξοδο?και ναι ρε σι σοτιρι...δηλαδη αν αυριο μεθαυριο αρχιουν (λεμε τωρα) να βαζουν lan δικτυα με οπτικες ινες τι θα κανουμε?θα απαγορεψουμε τους παλιους(ειπαμε με 10-15 χρονια) χωρια πτυχια να τα στηνουνε?η θα τους αφησουμε?με αυτην την λογικη και οταν ανακαλυφθουν οι (πως τους λενε,..) οπτικοι super duplex υπολογιστες παλι θα τους αφηνουμε?επειδη καποιος π@π@ρ@ς πολιτικος δεν προνοησε απο την αρχη γι αυτο το θεμα ολες οι επομενες γενεες θα εχουνε προβλημα?ναι θα τους κοψουμε ρε συ φιλε...επειδη εκλεβες το ψωμι μας μεχρι τωρα δεν σημαινει οτι θα το κλεβεις μια ζωη...και ναι ρε φιλε για να ληξει το θεμα επειδη κανεις τον κινεζο μου φαινετε ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 20-50 %(ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ) ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥς ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΛΑ Ο Λ Ο Ι (ΤΟ ΧΑΝΑΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ)ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΧΟΥΝ ΚΑΤΟΧΥΡΟΜΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 5,1..το τελευτεο για το bittorent αστο καλυτερα...αν ειναι να περιμενεισ εμενα γ@μισε τα μουαχαχαχαχαχαχαχααχ...

και ρε ea6gka συγνωμη ρε φιλε αλλα γιατι δεν την εκανες εναντι αμοιβης(euro euro!)?ειναι ενα ειδος επαγγελματος και αυτο ξερεις...

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΚ@ΒΛΩΝΕ...ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ,νομοθετουμε για να προσδιοριζουμε τα δικαιωματα του καθενος και δεν αφηνουμε να επικρατει το χαος....αυτος που ασχολειτε 10-15 χρονια ξεκινησε να στηνει δικτυα μια παλιοτερη εποχη.μετα εμαθε να στηνει και τα νεα δικτυα,τωρα επαθε και wireless δικτυα,θα μαθει και δικτυα με οπτικες ινες , θα μαθει το ενα θα μαθει το αλλο θα κανει το ενα θα κανει το αλλο...ε ρε συ τοτε να ξεκινησω και εγω...να μαθω να χτιζω μια παραγκα,μετα ενα τσαντιρι,μετα μια μονοκατοικια....καποια στιγμη θα χτισω και 10οροφη οικοδομη(θα παω σε ενα πολιτικο μηχανικο να μαθω) τι σημαινει αυτο?οτι θα εχω το δικαιωμα να σηκωνω οικοδομες?μου λες οτι επειδη καποιος ασχολειτε με κατι και το μαθαινει εχει και το δικαιωμα να το κανει εππαγγελματικα?ετσι λειτουργει το συστημα?ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ να εχεις πτυχιο για να παρεισ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ που ολα τα εππαγγελματα εχουνε εκτος την πληροφορικης.....

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply
και ρε ea6gka συγνωμη ρε φιλε αλλα γιατι δεν την εκανες εναντι αμοιβης(euro euro!)?ειναι ενα ειδος επαγγελματος και αυτο ξερεις...

μου προσφερε 3000 ευρω. Αλλα επειδη θυμαμαι ποσο με ενοχλησε που κατι "παιδακια" οταν ημουν εγω φοιτητης χωρις να κανουν τιποτα παρεδωσαν "γυαλιστερη" πτυχιακη ειπα οτι δεν θα το κανω . Και δεν το εκανα

Φαινεσαι οτι εισαι καμμενο παλληκαρι απο την σχολη σου.... Εγω δεν εχω καταλαβει, αφου γινονται τετοια πραγματα, σε τετοιο βαθμο στη σχολη σου γιατι πιστευεις οτι αξιζει να γινει ανωτατη???

Αρχική απάντηση από billaras1234 [Σήμερα, στις 09:39]

ο sln ειπε "Λεφτα απο το κρατος δεν παιρνουνε. Αρα τρεχουνε οι καθηγητες να γλυψουνε κανα μαντζαραιο δοιηκητικο στελεχος να δωσει κανα φραγκο" ρε φιλε απο αυτο και μονο καταλαβαινω απολυτα το οτι δεν εχεις μπλεχτει καθολου ουτε σε δουλειες στο ιδρυμα που βρισκεσε ουτε σε κομματικα για να μαθεις τι παιζει πραγματικα..τα λεφτα που αναφερεις ουτε το 50%φτανει στα χερεια των φοιτητων με την μορφη θεσεων η βιβλιων κτλ...

τι θελω να σου πω για να μην σε πρηζω..οτι το οτι δεν ξερεις και δεν εχεις δει ακομη την σαπιλα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει..αν θες να μαθεις την αληθεις για το ιδρυμα σου ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,μαθε απο αλλου,η απλα χωσου και εσυ και δες απο πρωτο χερι.

Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι πρεπει να φτανει περισσοτερο απο το 50% στα χερια των φοιτητων?? Εχεις πλακα ρε φιλε... Ετσι για το αστειο της υποθεσης λοιπον ας υποθεσουμε οτι εγω σαν καθηγητης παιρνω 100.000 ευρω/ενα χρονο απο προγραμμα (επειδη εγλειψα τον ταδε μανατζαραιο). Κατ'αρχην, αν εγω θελω να ξαναπαρω λεφτα οσο ειμαι καθηγητης ΔΕΝ πρεπει να παντελωνιασω τα 90.000!!! Αλλιως δεν ξαναεχει γκαφρα. Ας δουμε λοιπον που πανε αυτα τα λεφτα απο δικα μου παραδειγματα. Βεβαια μπορει να κανω και λαθος μια που δεν εχω ιδεα τι γινεται στα πανεπιστημια και ειμαι παντελως ασχετος με το ζητημα. 2 μεταπτυχικοι το χρονο θα φανε καπου στα 15.000 (600ευρω/μηνα). Αυτοι καπως πρεπει να δουλεψουνε οποτε σε αναλωσιμα, θα στο δικο μας εργαστηριο (αντιδραστηρια/διαλυτες) κλπ φευγουνε καπου 2000/μηνα. Συνολο 24000. Αν θελεις τρωγονται και σε υπολογιστες τα λεφτα αυτα, μελανια κλπ. Να παμε και σε κανα συνεδριο το χρονο μινιμουμ?? Απο 1000 ευρω ο μετ/κος αν ειναι εγχωριο και απο 2-3 αν ειναι εξω. Ο καθηγητης πρεπει να παει και σε περισσοτερα, αν θελει να γλυψει κι αλλους μανατζαραιους και να εχει λεφτα και του χρονου να πληρωσει, οποτε βαλε καμμια 4-5Κ το συνεδριο (δεν θα ταξιδευει και τουριστικη θεση). και βαλε απο 2-3 συνεδρια. Εστω οτι βγαζουμε και κανα paper. Γυρω στα 2-3 Κ εξοδα... Ε να μην παντελωνιασει και κανα 10ρικο ο τιτσερ??? Λογικο νουμερο. Σου βαζω 20 επειδη ειναι λαμογιο... Ολα αυτα ειναι καπου 70-85Κ και εχω υπολογισει μονο τα "χοντρα εξοδα...." Αν λοιπον ο καθηγητης εδινε το 50% στους (προπτυχιακους) φοιτητες για βιβλια, για μαντεψε τι εργο θα εβγαινε? Αν πιστευεις οτι ο καλος καθηγητης παιρνει 5 ευρω και δινει τα 3 στους προπτυχιακους φοιτητες εχεις ποοοοοολλλλλυυυυυ πλακα!!! Ουτε καν στους μετ/κους δεν φτανει αυτο το ποσον... Μαλλον πιστευεις οτι 40 μετ/κοι απο 1000ευρω το μηνα χωρις αντιδραστηρια(δηλαδη χωρις δουλεια να κανουν), χωρις συνεδρια, χωρις papers, ειναι το ιδανικο για σενα!!!Τα υπολοιπα 50Κ απο το προγραμμα ας τα δωσει να τυπωσει επιχρυσους τομους με σημειωσεις για να τα μοιρασει στους προπτυχιακους φοιτητες... Εχεις πλακα....

ελος sln το οτι εμαθες εσυ τις τοσες χημικες αντιδρασεις δεν σημαινει οτι μπορεις να κανεις την δουλεια του οινολογου,απλα σημαινει οτι εχεις μια πολυ καλη βαση για να μαθεις την δουλεια του οινολογου.

Χμμ ναι αλλα μαλλον αυτο σημαινει οτι ειμαστε ισοτιμοι.... Αλλωστε και ο οινολογος εχει μαθει να τα ιδια με μενα... Η ειδικευση της οινολογιας ειναι ενα εξαμηνο μαθηματα παραπανω στο Χημικο...και παιρνεις και χαρτι! Αλητες πανεπιστημιακοι πανε να φανε τις δουλειες των οινολογων.... Ειναι και δυσκολες ρε γμτ...αναλυεις κρασια 1-2 μηνες το χρονο και τους αλλους 10 καθεσαι.... Πρεπει να εχεις διδακτορικο...

Φωτια στα σπιτια της DFI!!!

και το για τελος το θεικο"Λεφτα απο το κρατος δεν παιρνουνε"..ρε φιλε πλακα μου κανεις?τα αει περνουνε τις διπλασιες απιχορηγησεις απο το κρατος..

και αν βγαλεις τον φαυλο κυκλο του πραγματος απο την κουβεντα (αφου δεν παιρνουνε λεφτα, πως θα γινει δουλεια) νομιζω οτι δικαιωματικα παιρνουνε διπλασιες επιχορηγησεις αφου κανουνε τουλαχιστον διπλασιο εργο.....

α ειπεσ και το αλλο "Ξεκολλα απο αυτη την καραμελλα. "ε ναι ρε φιλε μια καραμελα μαθαμε εμεις και την λεμε,εσεις τι,μια καραμελα δεν ξερετε?περνετε για παραδειγμα το τει κωλοπετινιτσας και το χρησιμοποιειτε για να πεισετε τον κοσμο,μια καραμελα εσεις μια καραμελα εμεις...τι κολλας?απειδη δεν ξερεις να απαντησεις?

Για πες μου πoια ειναι η καραμελα που εχω χρησιμοποιησει στα 5-6 ποστ να μην την ξαναπιπιλησω. προσπαθω να σου μιλησω με παραδειγματα και εσυ μου λες για ΑΕΙ θεολογιας. Προσπαθω να σου πω για επιπεδο σπουδων και μου λες για αγορα εργασιας. Μου μιλας για θετικες επιστημες και πετας μεσα κατι οικονομικα. Μιλας για απορροφηση προγραμματων και νομιζεις οτι οι μετ/κοι + προπτυχιακοι πρεπει να παιρνουν το 70%+ των χρηματων απο τα προγραμματα που παιρνει ο καθηγητης!!! Μαλλον αδικα ασχολουμαι...

Τελως οσον αφορα τα κατοχυρωμενα επαγγλεματικα δικαιωματα ενα εχω να σου πω. Και τα πανεπιστημια τον εχουνε πιει στεγνα απο τα Πολυτεχνεια. Το ΤΣΜΕΔΕ, ΤΕΕ, νταβατζιλικωνουνε τον καθε αποφοιτο πολυτεχνειου με >150ευρω το μηνα εχουνε γινει πανισχυροι και εχουν κατοχυρωσει ολα τα δικαιωματα στους πολυτεχνιτες ενω η ενωση ελληνων χημικων ζηταει 20 ευρω το χρονο και δεν μας κατοχυρωνει τιποτα-λογικο. Το ξερεις οτι ο τομεας "περιβαλλον" και οτι εχει να κανει με αναλυση ρυπων (μαθημα στο Χημικο μια που εχει αντιδρασεις, αναλυσεις κλπ) εχει κατοχυρωθει στους....Πολ/Μηχ!!! Γιατι??? Με την αιτιολογια οτι αυτοι χτιζουνε τις πολεις, αρα αυτοι πρεπει να ειναι υπευθυνοι για την ρυπανση-ετσι γενικα!!! Γιατι οταν "μοιραζανε" κατoχυρωσεις δεν κανανε τιποτα τα πανεπιστημια αλλα μονο το Τεχνικο επιμελητηριο σκεφτηκε να "χωθει". Τι θελω να πω... Και εμεις εχουμε χασει τα επαγγελματικα μας δικαιωματα, αλλα δεν βγαινουμε να ανοιγουμε thread και ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΙΣΟΤΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ. Αυτα ειναι καραγκιοζιλικια... Ηρεμησε και σκεψου λογικα χωρις να ισοπεδωνεις τα παντα, χρησιμοποιωντας ακραια παραδειγματα....

Βεβαια απο την αλλη εγω δεν ξερω τιποτα... μονο οτι μου λεει ο καθηγητης μου γιατι καθομαστε με τις ωωωωωωωωρες και συζηταμε τετοια θεματα -αλλη δουλεια δεν εχουμε αλλωστε- (μετ/κος ειμαι με 1000ευρω/μηνα και οπου ναναι θα δωσω σε κανα ΤΕΙτζη να γραψει το διδακτορικο μου γιατι club-αρω ασυστολα και δεν εχω χρονο για τετοια).

Τελος ο καθηγητηας θελει να το παιξει καλος μπροστα μου και μου τα περιγραφει ολα ωραια γιατι εχει την αναγκη μου αλλωστε....

Αρχική απάντηση από billaras1234

γιατι ασ πουμε οτι εγω εχω μπαμπα αρχιτεκτονα και μαθαινω απο πρωτο χερι να σχεδιαζω οικοδομες...και γινομαι αστερι σε αυτο,τι σημαινει οτι πρεπει να βαζω σφραγιδες για τις πολυκατοικιες χωρις πτυχιο?

οχι δε θα μπορεις γιατι δε θα εχεις την αναλογη αδεια του αρχιτεκτονα και σφραγιδα και υπογραφη και μητρωω μηχανικου στο ΤΕΕ.

αυτο που λεει ομως ο Σωτηρης ειναι οτι στην πληροφορικη δεν υπαρχουν αδειες και σφραγιδες και υπογραφες. ο καθενας κανει οτι του αρεσει. και ας μην εχει σπουδασει πληροφορικη.

αυτο που κανει το πτυχιο ειναι να σου δινει την αντιστοιχη αδεια ασκησης επαγγελματος.

ο αρχιτεκτονας αν δε παρει την αδεια και δε γραφτει στο ΤΕΕ, με το πτυχιο μονο δε σηκωνει οικοδομες.

το ιδιο και ο ηλεκτρολογος, μηχανολογος ,λογιστης, γιατρος, και πολλα αλλα.

Αρχική απάντηση από billaras1234

5)μπορεις ομως να δικτυωσεις και μια ολοκληρη πολη εχοντας μονο πτυχιο δημοτικου..

καταλαβες?τα γενικά κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα μετράνε πιο πολύ ιδιωτικο τομεα και οχι στο δημοσιο,μπορω να σου γραψω δεκαδες παραδειγματα..σκεψου το λιγο

καταρχην τι ενωεις να δικτυωσεις μια ολοκληρη πολη?

αν ενωεις να περαστουν καλωδια τυπου οτε σε δημοσιους χωρους τοτε θα πρεπει να

1)αν θα ειναι για οφελως ιδιωτη να αναθεσει ο ιδιωτης το εργο σε μια ΑΕ η οποια θα εχει τη δομη της ΑΕ και θα φτιαξει τα σχεδια να τα παραδωσει στο υπουργειο και στην πυροσβεστικη και στην αστυνομια απο οπου πρεπει να παρει σφραγιδες και υπογραφες

τα σχεδια αυτα πρεπει να εχουν α)αρχιτεκτονικη μελετη β)μηχανολογικη μελετη γ)ηλεκτρολογικη μελετη που προβλεπονται, και να εχουν σφραγιδες και υπογραφες απο μηχανικο ΚΑΙ υπομηχανικο.

αφου παρθουν ολες οι αδειες απο το δημο και ολα αυτα

θα φερει η εταιρια το συνεργειο και θα αρχισει να περναει καλωδια.

τωρα δε ξερω τι ενωεις να δικτυωσεις μια πολη αλλα αν ενωεις τα παραπανω σου ειπα πως γινεται.

ea6gka> φιλε ******* 3000 ευρω ειναι καλα λ7,κανε 4 πτυχιακες το χρονο εισαι καλυμμενοσ,και μιλαμε για μαυρα λ7 ετσι?γιουπι!

sln>ρε φιλε το εχουμε χασει εντελως μου φαινεται,,το ελαχιστο ποσο για ερευνητικο προγραμμα που ζητανε σαν επιχορηγηση ειναι 200-300 χιλιαδες ευρω,μην ξεχνας οτι τα μαστερ πληροφορικης τα πληρωνεις(ειναι 5000-6000ευρω)..ρε σι φιλε πρεπει να σε στειλουμε στο υπουργειο οικονομικων..παει μας εκαψες ολους...να βγαζει ο καθηγητης 90000?ρε φιλε,που καν εκαναν και καμια ανακαλυψη...το ξερεις οτι ενα νομπελ σου δινει 1μιλλιον δολλαρια?και εσυ μου λες να περνει ο καθηγητης 90000?ρε τι ειναι?για τα αναλωσιμα δεν μπορω να μιλησω αλλα να ξερεις οτι σε γενικες γραμμες τα παιρνουν χονδρικης και ειναι πολυ φρτηνοτερα(αλλα αν βαλεις και τις μιζες γ@μισε τα)ειναι χειροτερα και απο λιανικισ)μου λες δεν θα ταξιδευει και τουριστικη θεση....λοιπον λοιπον εγω θελω πρωτη θεση αεροπλανο,σουιτα προεδρικη με τζακουζι,σαμπανια,δυο π@#@@#νες για το βραδυ και ειμαι ενταξει να παω σε ενα συνεδριο...μουαχαχαχα ρε συ πρεπει να σε στειλουμε επειγοντως στο υπουργειο οικονομικων να μας κανεις τον προυπολογισμο....οσο για τα μηχανηματα υπολογιστες ναι ναι ναι τα ξερουμε αυτα...ο καθε καθηγητης εχει παρει και απο εναν σπιτι και εναν στο γραφειο του...ναι ναι ναι...

και αν σασ εφαγαν τα δικαιωματα και καθεστε δικος σας προβλημα ..αν εσεις σασ αρεσει να σασ γ!@@!νε και να καθεστε δεν σημαινει οτι ολοι ετσι κανουν....αυτο το λες και χαιρεσε?αντι να ζητας αυτα που σου ανηκουν καθεσε και δεχεσε την αδικια?

και τελος γιατι μαλλον σε βλ@κ@ επεσα τα ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ,εχουμε γεμισει με εξυπνουν σαπιουσ σαν αφτα που μου λεσ και δεν γινετε καθολου ερευνα στην ελλαδα...ο καθε καθηγητης με το που περνει τα λ7 για την ερευνα περνει και καινουργιο αμαξι ...βρε ουστ και παλι βρε ουστ...

αναρωτιεμαι αν ακους τι λες?το κρατος ,δηλαδη εγω και εσυ να πληρωνει λεφτα με τους φορους για να ταξιδευει ο αλλος πρωτη θεση με σαμπανια και χαβιαρι?καλα πασ καλα?ρε παιδια τι λεει τουτος? εκει που γελασα περισσοτερο ειναι που λες "Ε να μην παντελωνιασει και κανα 10ρικο ο τιτσερ???Λογικο νουμερο " ρε σι ΜΟΝΟ 10?ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ 30 ΧΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ,ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ,ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ .....ρε εισαι παλαβος?τι ειναι τα χιλιαρικα?πετσετακια?10 χηνες ο αλλος για να βγαλει χρειαζεται χρονο ολοκλιρο σκληρης δουλειας ...βρε ουσττττττττττττττττττττττττττ

προσπαθεις να με πεισεις οτι δεν βγαινει εργο επειδη ολοι ειναι λαμογια και κρατανε τα λ7 για την παρτυ τους ...και εγω σου λεω οτι εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ,ετσι γινεται...αλλα εσυ πασ να με πεισεις οτι ειναι και σωστο?ρε που ειναι ο τριανταφυλλοπουλος ρε ?

και μπραβο κοροιδο...περνε 1000ευρω εσυ να περνει ο καθηγητης σου 90000...

και το ξαναλεω τα μεταπτυχιακα πληροφορικης τα πληρωνεις,(βαλε και τις επιχορηγησεις)ουλαλα!porsche θα χτυπησουν ολοι οι καθηγητες...!να μην χτυπησουν την νεα carrera?και ενα ταξιδακι στο παρισι?εισαι για κλαματα ρε φιλε...εντελως για κλαματα...

Τι διαολο??? Που τα εγραψα εγω ολα αυτα??? Που εγραψα οτι ο καθηγητης καλα κανει και παιρνει 90Κ απο τα 100??? Που εγραψα οτι ο... ??? Που εγραψα ... ??? Που εγραψα... ???

Αντε γεια ρε φιλε... Ουτε απο που να ξεκινησω δεν εχω... Με αποστομωσες...

Ασε νομιζα οτι ειχα να κανω με σοβαρο ανθρωπο.... Τωρα εβαλες και του συνταξιουχους/ανεργους σε ενα thread για τα ΑΕΙ/ΤΕΙ

ciao......

Εχεις δικιο! Εγω φταιω που ασχοληθηκα να γραψω 5 ρεαλιστικα πραγματα.... Παω να φτιαξω μια οικοδομη με τον μπαμπα μου τον αρχιτεκτονα... ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!

ρε φιλε δεν εγραψες

"Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι πρεπει να φτανει περισσοτερο απο το 50% στα χερια των φοιτητων?? Εχεις πλακα ρε φιλε... Ετσι για το αστειο της υποθεσης λοιπον ας υποθεσουμε οτι εγω σαν καθηγητης παιρνω 100.000 ευρω/ενα χρονο απο προγραμμα (επειδη εγλειψα τον ταδε μανατζαραιο). Κατ'αρχην, αν εγω θελω να ξαναπαρω λεφτα οσο ειμαι καθηγητης ΔΕΝ πρεπει να παντελωνιασω τα 90.000!!! Αλλιως δεν ξαναεχει γκαφρα"

τυφλος ειμαι?" καθηγητης πρεπει να παει και σε περισσοτερα, αν θελει να γλυψει κι αλλους μανατζαραιους και να εχει λεφτα και του χρονου να πληρωσει, οποτε βαλε καμμια 4-5Κ το συνεδριο (δεν θα ταξιδευει και τουριστικη θεση). και βαλε απο 2-3 συνεδρια" ειπαμε α θεση...

και το αλλο ". Ε να μην παντελωνιασει και κανα 10ρικο ο τιτσερ??? Λογικο νουμερο. Σου βαζω 20 επειδη ειναι λαμογιο.."αυτο πιστευω οτι ειναι το ποιο ρεαλιστικο πραγμα που ειπωθηκε σε ολη την συζητηση ενα 10αρικο ειναι οκ για τον τιτσερ!ειναι λογικο!

και "Και εμεις εχουμε χασει τα επαγγελματικα μας δικαιωματα, αλλα δεν βγαινουμε να ανοιγουμε thread και ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΙΣΟΤΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ. Αυτα ειναι καραγκιοζιλικια... Ηρεμησε και σκεψου λογικα χωρις να ισοπεδωνεις τα παντα, χρησιμοποιωντας ακραια παραδειγματα...." ειναι καραγκιοζιλικι να ζητας ρε συ να εχεις το ιδιο δικαιωμα στην εργασια με τον διπλα σου?

re stamatas αυτο ειναι το νοημα και δεν καταλαβαινεις λεει οτι ΚΑΛΑ κανουν και δεν υπαρχουν κατοχυρωμενα δικαιωματα γιατι υπαρχει κοσμος που τα ξερει και ασ μην εχει πτυχιο και εγω λεω οτι πρεπει να κατοχυρωθουν τα δικαιωματα για να μπορουμε και εμεις οι πληροφορικαριοι να ειμαστε κατοχυρομενοι οπως οι αλλοι(πχ πολιτικου μηχανικοι ακομη και οι κρεοπωληδες!)

ποιος εχει δικιο?

αυτα που σου εγραψα δεν γινονται μονο στην δικη μου σχολη γινονται σε ολες γιατι οι αποφασεις αυτες ειναι του υπουργειου και ισχυουν παντου...

τελος ισως το παραδειγμα μου για να δικτυωσεις μια πολη δεν ηταλ το καλυτερο να σου πω ενα που ξερω...ηθελε ενας δημος να βαλει υπολογιστες σε 5 σχολεια ,μιλαμε για καλο χρημα ετσι?ξερεις ποιος ανελαβε τιν δουλεια (δεν χρειαζετε ουτε αε )..ενα μαγαζακι (κοινως οε εταιρεια) που οι ιδιοκτητες που οι ιδιοι τα περασαν δεν ειχαν πτυχιο...αυτο σημαινει ελλεψη κατοχυρωμενων επαγγελματικων δικαιωματων .θα επρεπε η εγκαασταση να γινει απο πτυχιουχο και μονο με την δικη του υπογραφη...καταλαβαμε?

παιδια καταλαβαινω οτι η συζητηση δεν βγαζει πουθενα και δεν εχει νοημα να μαλωνουμε μεταξυ μας,τουλαχιστον να συμφωνησουμε οτι εστω μια μεριδα απο τειητζιδες αξιζει να γινει αει (να πουμε το 10% για να μαστε χαρουμενοι?) και οποτε ναι θα επρεπε αυτοι να ανοτατοποιηθουν γιατι θα ηταν αδικο απεναντι σε καποιους αλλους αει που δεν αξιζουν να ειναι αει...τουλαχιστον

συμφωνουμε σε αυτο?

και οτι θα επρεπε να κατοχυροθουν τα δικαιωματα των πληροφορικαριων σε ολουσ τουσ τομεισ(πχ εκπαιδευση ιδιωτικη και δημοσια) για ειναι δικαιο απεναντι στους υπολοιπους που εχουν κατοχυρωσει τα δικα τους(οπως οι γιατροι και μηχανικοι)

συμφωνουμε σε αυτο?

θα πρεπει να γινεται καλυτερος ελεγχος στο που πανε τα λ7 που δινονται στα ιδρυματα,για να μειωθουν οι μιζες

συμφωνουμε σε αυτο?

θα πρεπει να επιτραπουν σε καποια τει(ασ πουμε 5% των τει της χωρας)

να κανουν μεταπτυχιακα μονα τους χωρις τη συμπραξη αει

συμφωνουμε σε αυτο?

ε ρε παιδια αν γινουν αυτα,η χωρα θα παει αυτοματος 30 χρονια μπροστα στον χωρο της εκπαιδευσης

Αυτο που ειπα....

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 11:48]

Κατ'αρχην, αν εγω θελω να ξαναπαρω λεφτα οσο ειμαι καθηγητης ΔΕΝ πρεπει να παντελωνιασω τα 90.000!!!

το πηρες και το εκανες....

Αρχική απάντηση από billaras1234 [Σήμερα, στις 12:20]

και εσυ μου λες να περνει ο καθηγητης 90000?

:confused: :confused: :confused:

Αυτο που ειπα....

Ε να μην παντελωνιασει και κανα 10ρικο ο τιτσερ??? Λογικο νουμερο. Σου βαζω 20 επειδη ειναι λαμογιο...

το πηρες και το εκανες....

Αρχική απάντηση από billaras1234 [Σήμερα, στις 12:20]

εγω θελω πρωτη θεση αεροπλανο,σουιτα προεδρικη με τζακουζι,σαμπανια,δυο π@#@@#νες για το βραδυ και ειμαι ενταξει να παω σε ενα συνεδριο...

ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ 30 ΧΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ,ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ,ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ .....

Ξεχασες τους αναπηρους...

Τα 10κ λεγεται μισθος του καθηγητη που "τρεχει" το προγραμμα. ΑΝ εγω παντελωνιαζω 7000 το χρονο απο το προγραμμα πιστευεις οτι ειναι παραλογα τα 10-20 που θα φαει ο καθηγητης?? Μαλλον πιστευεις οτι το κανει για την ψυχη της μανας του να κυνηγαει προγραμματα.... Μηπως επειδη βαριεται να καθεται ολη μερα... λεει τι να κανω να περασει η ωρα??? Ας κυνηγησω κανα προγραμμα να πληρωσω τους μετ/κους μου!! Να κατσει με τον μισθο του και να μην πληρωνεται επειδη κανει κατι εξτρα απο το να κανει μαθημα?? Εσυ οταν γινεις καθηγητης και παρει ενα προγραμμα μην κρατησεις φραγκο για τον εαυτο σου! Δωστα ολα στους φοιτητες σου νεε μου! Μπραβο σου.... Θα εισαι ο μοναδικος ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που δεν θα πληρωνεσαι για αυτο που κανεις!!!

Μπορω να το γεμισω με quotes αλλα δεν θελω. Μου κανει τρομερη εντυπωση που δεν καταλαβαινεις ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που γραφω......

............. Και τα πανεπιστημια τον εχουνε πιει στεγνα απο τα Πολυτεχνεια. Το ΤΣΜΕΔΕ, ΤΕΕ, νταβατζιλικωνουνε τον καθε αποφοιτο πολυτεχνειου με >150ευρω το μηνα εχουνε γινει πανισχυροι και εχουν κατοχυρωσει ολα τα δικαιωματα στους πολυτεχνιτες ........

Ολοι κατοχυρωμενοι εκτος απο τους Μηχανικους Η/Υ:cry:

Αρχική απάντηση από billaras1234 [Σήμερα, στις 00:41]

...."ΑΕΙ πληροφορικής υπάρχει. αν δεν σου αρέσει το ΤΕΙ, να έμπαινες εκεί"ρε φιλε τωρα αυτο τι ηταν?μας ξεσκισε το συστημα οχι δεν θελαμε να μπουμε εκει..αρκετες φορες δεν εχει σημασια τι θελεις αλλα που σε βαζουν

Οσα δεν φτανει η αλεπου........

Αρχική απάντηση από ea6gka

πολυ ακυρο ποστ απο μερους σου:TD:

Ισως και να ειναι αλλα δεν μπορω να ακουω και παραλογα πραγματα, οι πανελληνιες ειναι πανελληνιες αν προετοιμαστεις σωστα περνας εκει που θες, τα αλλα ειναι δικαιολογιες. Καλο ειναι να εχουμε αυτογνωσια.

συμφωνω με την αυτογνωσια και την παραλογια μερικων πραγματων που εχουν λεχθει αλλα και τετοιου ειδους σχολια ειναι απαραδεκτα για μενα. Το μονο που κανουν ειναι να συντηρουν τη κοντρα

Η κοντρα συντηρειται ετσι κι αλλιως και δεν πιστευω να σταματησει ποτε απο την στιγμη που το ζητημα ειναι αρκετα υποκειμενικο τα ατομα απο τα ΤΕΙ λενε τα δικα τους, αυτοι απο τα πανεπιστημια τα δικα τους και εμεις(πολυτεχνειο) τα δικα μας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.