Jump to content

ATEI VS TEI..AND THE WINNER IS...

billaras1234

Recommended Posts

διαβαστε αυτη τη σελιδα και κλαψτε συναδελφοι τειτζιδες

http://www.kalimera.gr/_NEA/cat_news/PREVIEW_newS_KALIMERA.asp?news_data_id=66864&news_category_id=&category_id=82

ειμαι τειτζης και ειμαι και κλαιω κλαιω....δωστε βαση στην τελευτεα γραμμη "και αν παραταθει...σπουδων"

ετσι λοιπον and the winner is ......AEI

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Και τι να λεει δλδ αυτο?Και εγω τειτζης ειμαι και?Οκ δεν θα αναλαβουμε δημοσιο εργο χωρις την τζιφρα καποιου αλλου....Ενω αλλιως ολα τα δημοσια εργα στα ποδια μας.....Ο καλος αγορι μου δεν χανεται ψαξιμο απλα θελει.

στη δουλεια μας εχουνε φαει κατι "κλωτσιες" κατι ΑΕ(Ρ)ΙΤΖΗΔΕΣ φιλε που δεν φανταζεσαι. Δεν μετραει τοσο πολυ το πτυχιο στις δουλειες εκει εξω, απο προσωπικη εμπειρια μετραει το τσαγανο ,οι γνωσεις, η ευστροφια, η ορεξη για δουλεια και ο χαρακτηρας . Τωρα στο δημοσιο μετρανε το ποσα χαρτια εχεις καρφιτσωσει στο βιογραφικο σου.

κοιτα , για να κανεις μια αιτηση για θεση στο δημοσιο ζητανε τα αντερα τους ( λεγε με φωτογραφικες προκυρηξεις). Πιστευω οτι οσο πιο πολλα πτυχια εχεις τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχεις. Στην ελλαδα ναι:D

παιδια θεωρω (φυσικα το λεω απο την αρχη οτι ειμαι τειτζης πληροφοτικης) οτι ηταν αναμενομενο αυτο,ι πιτα ειναι μια,τα στοματα ειναι ηδη πολλα(υπαρχουν πολλοι αειτζιδες) οποτε δεν λεει να βαλουμε και τους τειτζηδες μεσα στο κολπο..

σιγουρα για να μπεισ σε ενα αει ειναι πολυ πιο δυσκολο απο οτι σε ενα τει(τωρα για να τελειωσεις το τμημα το συζηταμε,γιατι υπαρχουν τμηματα τει που ειναι πολυ πιο δυσκολο να τα τελειωσεις απο οτι ενα αει)

δυστυχως η αποφαση σου λεει με απλα λογια οτι ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΤ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΝΟΒΕΛ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ SUN τα ιδια δικαιωματα με τα αει δεν τα εχεις...το κοβει μια και καλη(πραγμα πολυ αδικο πιστευω)

επισης με αυτη την αποφαση ξεχαστε μεταπτυχιακα στους τειτζιδες(οχι οτι τοσο καιρο μας επαιρναν) οποτε θα οδηγηθουν χιλιαδες παιδια να δινουν τα λ7 τους στους αγγλους ...αυτο ειναι καλο?οχι βεβαια...

τελος ειναι καλυτερο δηλαδη σε μερικους τομεις οπως η πληροφορικη να μπαινει μαθηματικος αει με επιμορφωση 40 εβδομαδων και να διδασκει υπολογιστες απο οτι ενασ πτυχιουχος τει πληροφορικης?(μιλαω για δημοσια εκπαιδευση)οχι βεβαια...

δυστυχως για αλλη μια φορα αποδειχτηκε οτι εμεις οι τειτζηδες ειμαστε κατωτεροι,το ακομη χειροτερο ειναι οτι τα ιεκ εχουν αρχισει και περνουν πολλα δικαιωματα και συντομα 2 χρονια σε ενα ιεκ=4χρονια σε τει....ενα πραγμα ρε παιδια γιατι εμεις οι ελληνες παντα καταφερνουμε να εφευρισκουμε εξυπναδες...γιατι σε αλλες χωρες υπαρχει μια κατηγορια "πανεπιστημια" και οχι 2?

το χειροτερο ομως απο ολα ειναι οτι διαπιστωσα αυτο που ηδη ειχα ακουσει: οτι ολοι εκεινοι οι αγωνες των τειτζηδων για την ανοτατοποιηση των τει υποκινιθηκαν απο τους καθηγητες των τει(που ειναι ολοι πτυχιουχο αει) και ως κυριο σκοπο ειχαν να εξισοροπηθει το μισθολογιο καθηγητων αει και τει(και μαλιστα το πετυχαν ως ενα πολυ καλο σημειο)..για τα παιδια τιποτα...

ποιος φταει?οι παραταξεις και τα μοσχαρια οι τειτζηδες που επιτελους δεν εχουν ξυπνησει

..

ε ρε συναδελφοι τειτζηδες ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ.

(τελος ειπωθηκε οτι μπορουμε να δωσουυμε εξετασεις για αει,προφανως εννοεις τις κατατακτηριες δηλαδη εγω με 4 χρονια στο τει+3 χρονια που θα μπω στο αει με κατατακτηριες(μπαινουν στο 2ο χρονο) συνολο 7 χρονια θα ειμαι ισος με εναν αει με 4 χρονια...δηλαδη εγω 4 χρονια στο τει εμαθα οσο ενας αει σε 1?μεγαλυτερη κοροιδια απο τισ κατατακτηριες δεν υπαρχει..καλυτερα να παο για μαστερ 1-2 χρονια)

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 10:05]

Καλα κανουν, δεν μπορει να ειναι ισα κι ομοια ενας που εχει ξεσκιστει σε ενα ΑΕΙ με εναν που εβγαλε χαλαρα ενα ΤΕΙ

Προφανως δεν εχεις σπουδασει στη ζωη σου εσυ !!!Εγω ειμαι τει τοπογραφιας στις Σερρες και εχω 30 ωρες εργαστηρια καθε εβδομαδα και αλλες ποσες θεωρις και αυτοι στο αριστοτελειο στο τοπογραφων δεν εχουν ουτε το 1/5 απο τα δικα μας...πλακα μας κανεις μου φενεται.....:blink:

Αρχική απάντηση από Panzos [Σήμερα, στις 12:51]

Προφανως δεν εχεις σπουδασει στη ζωη σου εσυ !!!Εγω ειμαι τει τοπογραφιας στις Σερρες και εχω 30 ωρες εργαστηρια καθε εβδομαδα και αλλες ποσες θεωρις και αυτοι στο αριστοτελειο στο τοπογραφων δεν εχουν ουτε το 1/5 απο τα δικα μας...πλακα μας κανεις μου φενεται.....:blink:

Γιατί δεν επέλεξες τότε να μπεις στο ΑΕΙ?

ΠΟΠΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΕΟ FLAME!!!!!

λοιπόν,

T.E.I. = Τώρα Είμαστε Ίσοι

A.E.I. = @ρχίδια Είμαστε Ίσοι

:hehe:

στα λοιπά συμφωνώ με τον unsto.

από κει και πέρα οι θέσεις εργασίας στην ελλάδα δεν έχουν να κάνουν με τα πτυχία,

αυτό είναι εντελώς άλλο θέμα όμως.

όσον αφορά τα εργαστήρια ΤΕΙ ΑΕΙ μην το σχολιάσουμε, βέβαια εξαρτάται και από τον τομέα!

/join #New_Flame

Από μια μεριά είναι σκληρό το γεγονός ότι από μια-δυο εξετάσεις στα 18 σου σταμπάρεται όλη η ζωή σου. Από την άλλη όμως άλλο ΤΕΙ άλλο ΑΕΙ. Το ζόρι που τρως για να βγάλεις ένα Πανεπιστήμιο είναι μεγαλύτερο.

Βέβαια στην Ελλάδα, ανάμεσα σε άλλα "όμορφα", έχουμε συνηθίσει να έχουμε άποψη για όλα και να λέμε "έλα μωρέ σιγά το δύσκολο να βγάλεις ένα Πανεπιστήμιο, είδα από το ΤΕΙ ότι είναι εύκολο". Και αντίστροφα "αφού έβγαλα πανεπιστήμιο, το ΤΕΙ το 'χω για πλάκα".

Η ουσία είναι ότι στην εποχή της εξειδίκευσης, δεν μπορεί να γίνει συνολική σύγκριση ανάμεσα στα ΤΕΙ και στα ΑΕΙ. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει διαχωρισμός των επαγγελμάτων που στοχεύουν.

Όλα αυτά βέβαια γίνονται για αυτούς που με τα χαρτιά (και όχι με τη δουλειά) θέλουν να τα παίρνουν και για αυτούς που θέλουν να κομπάζουν (από τη μία) και να υποβιβάζουν (από την άλλη).

ΤΕΙτζης - ΑΕΙτζης, αν είσαι καλός, δε χάνεσαι...

οτι και να γινει παλι το μεντεσε θα παρουμε γιατι ολο το μπαουλο ειναι ακριβο!α ρε φιλε τοπογραφε..εγω ειμαι πληροφορικη σερρων...

@tristeno προσωπικα δεν μπηκα σε αει γιατι διναμε 14 μαθηματα (το νεο συστημα πρωτη φουρια πειραματοζωα) και δεν εγραψα καλα σε μαθηματα οπως ιστορια,ιστορια των επιστημων,εκθεση,νεοελληνικα κειμενα,και αλλα πολλα που ΜΑΛΛΟΝ δεν εχουν σχεση με την πληροφορικη και ετσι παει το αει πληροφορικης ..τραλαλα τραλαλο!

και ρε παιδια δεν ημαστε ολοι συναδελφοι ,μην τρελαθουμε..διαβαστε λιγακι..το επιμελητηριο κυνυγησε την αποφαση αυτη που ως γνωστον αποτελειται απο αειτζηδες....και που το ειδατε το συναδελφοι ,σε ενα μεταπτυχιακο στην ελλαδα περνουν 90%αει και 10%τει(και αν..)...οποτε γιναμε και συναδελφοι?εγω νομιζα οτι ημασταν αντιπαλοι(enemy spotted και ετσι)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:11]

στη δουλεια μας εχουνε φαει κατι "κλωτσιες" κατι ΑΕ(Ρ)ΙΤΖΗΔΕΣ φιλε που δεν φανταζεσαι. Δεν μετραει τοσο πολυ το πτυχιο στις δουλειες εκει εξω, απο προσωπικη εμπειρια μετραει το τσαγανο ,οι γνωσεις, η ευστροφια, η ορεξη για δουλεια και ο χαρακτηρας . Τωρα στο δημοσιο μετρανε το ποσα χαρτια εχεις καρφιτσωσει στο βιογραφικο σου.

Αρχική απάντηση από papabasi [Σήμερα, στις 13:05]

ΤΕΙτζης - ΑΕΙτζης, αν είσαι καλός, δε χάνεσαι...

καπως ετσι.. αν εισαι καλος και κανεις για τη δουλεια, δεν χανεσαι στον ιδιωτικο τομεα.

αν σε ενδιαφερει το δημοσιο, θελεις τα τυπικα προσοντα.

Αρχική απάντηση από billaras1234 [Σήμερα, στις 13:09]

@tristeno προσωπικα δεν μπηκα σε αει γιατι διναμε 14 μαθηματα (το νεο συστημα πρωτη φουρια πειραματοζωα) και δεν εγραψα καλα σε μαθηματα οπως ιστορια,ιστορια των επιστημων,εκθεση,νεοελληνικα κειμενα,και αλλα πολλα που ΜΑΛΛΟΝ δεν εχουν σχεση με την πληροφορικη και ετσι παει το αει πληροφορικης ..τραλαλα τραλαλο!

ΟΛΟΙ δώσατε κάτω από ίδιες συνθήκες τα ίδια μαθήματα. Απλά άλλοι ήταν καλύτεροι, σε καλύτερη μέρα για να μην πω τυχεροί (που προσωπικά η τύχη δεν σε σώνει αν έχεις να δώσεις 14 μαθήματα). Το σύστημα των εξετάσεων για εισαγωγή στα ΑΕΙ ΤΕΙ είναι η μοναδική εξαίρεση διαγωνισμού σε αυτή την χώρα που κατά κανόνα δεν περνάει το "μέσο". Για τα μαθήματα που λες ότι δεν έχουν σχέση κάνεις μεγάλο λάθος.

Έχεις χρόνο για εξειδίκευση στο μέλλον. Σε αυτή την φάση είναι η τελευταία ευκαιρία που θα έχεις για γενικότερη μόρφωση και χωρίς ζόρι δεν μαθαίνεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.