tommybertsen Μάρτιος 29, 2016 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2016 Ατομικη βομβα; Τζιχαντιστες; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 29, 2016 Author #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2016 Ομορφοι οι τζιχαντιστες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 29, 2016 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2016 wtf?!?! πόσο γρήγορα; πως τόσο γρήγορα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 29, 2016 Author #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2016 Απο Νεάπολη Θεσ/νικης ξεκινήσει και εφτασε με ελτα courier πριν λίγο στη πόρτα μου 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 29, 2016 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2016 Έχει ρωτήσει κανείς στο live chat, αν πάω να πάρω από εκεί αντί να το στείλουν λέτε να δίνουν καμία έκπτωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Μάρτιος 29, 2016 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2016 1 hour ago, FrOsT said: Έχει ρωτήσει κανείς στο live chat, αν πάω να πάρω από εκεί αντί να το στείλουν λέτε να δίνουν καμία έκπτωση; Ρώτα τη Selena ποτέ δε ξέρεις με τους Κινέζους... 4 hours ago, karmen1983 said: Ομορφοι οι τζιχαντιστες Μεγειές!Αναμένουμε εντυπώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 29, 2016 Author #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2016 Οι πρωτες ειναι πολυ καλες παντως. Απο αυτο γραφω μιας και δε το εχω αφησει απο τα χερια μου. Εχω παθει ενα σοκ μιας και απο note 2 βρεθηκα με αυτο που ειναι πολυ πιο συγχρονο. Θα παιξω καποιες μερες μαζι του και θα πω εντυπωσεις μετα. Παντως σιγουρα δε περιμενα να ειναι τοσο γρηγορο και να μη κολλαει πουθενα. Πχ με το note 2 οταν εκανε καποιο update ή καποιος μου μιλουσε σε εφαρμογη τυπου skype κολλαγε σα τρελο. Θα δειξει αλλα τα λεφτά δε δειχνει να τα κλαιω ισα-ισα χαλαλι του. Δεν αλλαξα και τη ρομ με την οποια ηρθε μιας και ολα λειτουργουν ρολοι. Οποτε νεοτερα εντος των ημερων 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 29, 2016 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2016 Πλεον το lagdroid εχει γινει κανονικο android Νταξει , 3GB Ram και μια βουτυρο ρομ , τα κανουν ολα σφαιρατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Απρίλιος 2, 2016 #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2016 Υπάρχει ακόμα ή του έχεις βγάλει τα εντόσθια . . . για review ?? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 2, 2016 Author #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2016 αχαχχαχααχαχ ζει και βασιλεύει ακόμα απλά υπομονή. Ειδικά εσύ κουφάλα ξέρεις πόσα έχω στο κεφάλι μου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boubou Απρίλιος 4, 2016 #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2016 Απο εσωτερικη καμερα λεεει τιποτα ? Η υστερει πολυ σε ποιοτιτα φωτογραφιας σε σχεση με την πραγματικοτητα ? πριν 21 ώρες, το μέλος Boubou έγραψε: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 4, 2016 Author #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2016 Με τον ορο εσωτερικη καμερα εννοεις σε εσωτερικο χωρο; Οριστε μερικες απο ενα κουτακι αναψυκτικου που ολοι εχουμε δει. Το σπιτι ειναι ψιλοταβανο και ο φωτισμος ειναι μονο μια λαμπα 100w στην οροφη Χωρις φλας και αυτοματο Με φλας και αυτοματο Manual ρυθμιση σε iso και white balance χωρις φλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 4, 2016 Author #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2016 Και απο τη μπροστινη χωρις φλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimogar Απρίλιος 7, 2016 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2016 Καλησπέρα στην παρέα του τόπικ. Εγώ έχω το nexus 5 και λεω το επόμενο μου να είναι κατι τέτοιο(xiaomi), μιας και δεν με βλέπω να παίρνω το επόμενο up. Με το nexus είμαι αρκετα εντυπωσιασμένος με τις φωτογραφίες που βγάζει σε συνήκες χαμηλού φωτισμού. Πως τα πάει το xiaomi σε αυτόν τον τομέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 8, 2016 Author #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Δε θα έλεγα ότι βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες βγάζει όμως ικανοποιητικές. Δες τις πιο πάνω και εδώ μία φώτο με φωτισμό καταστήματος Σε εξωτερικό χώρο έκανα κάποιες λήψεις σήμερα επίσης έκανα και μία λήψη απο εσωτερικό προς εξωτερικό χώρο. Οι φωτογραφίες έχουν γίνει απλά resize τίποτα άλλο. Ολες στο αυτόματο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimogar Απρίλιος 8, 2016 #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Μια χαρά είναι αυτες. Σε κάνα καφέ αν μπορέσεις και βγάλεις ξερω γω.... Δεν χρειάζεται να είναι πίσσα σκοτάδι αλλά κάπως σκοτεινά, θα ήσουν σούπερ..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 8, 2016 Author #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Θα περιμένεις να πάει 6 να κάνω τον εσπρέσο μου τότε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Απρίλιος 8, 2016 #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 On 07/04/2016 at 0:06 PM, optimogar said: Καλησπέρα στην παρέα του τόπικ. Εγώ έχω το nexus 5 και λεω το επόμενο μου να είναι κατι τέτοιο(xiaomi), μιας και δεν με βλέπω να παίρνω το επόμενο up. Με το nexus είμαι αρκετα εντυπωσιασμένος με τις φωτογραφίες που βγάζει σε συνήκες χαμηλού φωτισμού. Πως τα πάει το xiaomi σε αυτόν τον τομέα; Άμα είσαι εντυπωσιασμένος με το n5 που δεν φημίζεται κιόλας εγώ θα το χτυπούσα γιατί είναι άλλη κλάση το κινητό σε σχέση με το ν5. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 8, 2016 Author #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Χωρίς φως με ότι έχει η κουζίνα τέτοια ώρα απο ένα παράθυρο που υπάρχει (όλα Auto) Με αναμμένη τη λεντοταινία της κουζίνας 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimogar Απρίλιος 8, 2016 #60 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Ζάχαρη φαίνεται..........ψήθηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts