jimsid Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2016 Συμφορουμίτες και φίλοι καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αντιμετωπίσει κανείς προβλήματα με NVIDIA καρτα γραφικών και Windows 10. Από την στιγμή που αναβαθμίστηκα δεν μπορώ να πάιξω κανένα παιχνίδι. Μόλις πάει να φορτώσει το World of Tanks πχ μαυρη οθονη και κοκαλο ο Η/Υ. Για να επανελθει θελει κλεισιμο απο διακοπτη μονο. Drivers καρτας γραφικων οι τελευταιοι (αν και συμβαινει με ολες τις εκδοσεις το θεμα) Καρτα γραφικων GTS450 Λοιπον config H/Y i3 6100 @ 3,7 Mhz Ram 24 GB DDR4 @ 2133 Το ιδιο θεμα εχω και σε ενα AMD με GTS250 Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι σπαω το κεφαλι μου?? Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Μάρτιος 24, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 Για αρχη βγαλε τους τελευταιους drivers και γυρνα στους 362.00. Οι τελευταιοι εβγαλαν πολλα προβληματα παντου. Μηπως τα 10αρια εχουν εγκαταστησει κι αλλους drivers απο μονα τους μεσω των ενσωματωμενων updates τους; Κι αυτο εχει συμβει πολλες φορες σε 10αρια με αποτελεσμα τα προβληματα που αναφερεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 24, 2016 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 Βαλε DDU και κανε οτι σου λεει για να τους απεγκαταστησεις. Οταν το βαλεις πρωτη φορα θα σου πει να τικαρεις κατι για να σταματησει και τα αυτοματα updates που κανουν τα 10ρια σε σχεση με drivers nvidia. Εμενα τουλαχιστον ετσι εκανε. Και δε μου δημιουργησε ποτε προβληματα. Μετα καταφερα και εβαλα κανονικα τους drivers χειροκινητα. Βρες τους 361.91 για παραδειγμα (αυτους εχω εγω και δουλευουν μια χαρα ) , και βαλε τους χειροκινητα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Μάρτιος 24, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 Παιδια ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις. Θα δοκιμασω τις προτασεις σας μετα απο το τριημερο και θα σας δωσω feedback σιγουρα. Και παλι να περασετε καλα και καλο τριημερο σε όλους! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Μάρτιος 27, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2016 Δυστυχως παιδια εκανα και τις δυο προτασεις αλλα δεν ειχα θετικο αποτελεσμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Μάρτιος 28, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2016 Μαλλον με βλεπω να γυρναω στην παλια και σιγουρη αγκαλια των windows 7. Δοκιμασα να παιξω και truck simulator που απο απαιτησεις δεν ζηταει τιποτα και μια απο τα ιδια μαυρη οθονη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Μάρτιος 29, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2016 Η λυση βρεθηκε παιδια!!!!!! Ουτε drivers ουτε software!!!! Hardware!!!! Την ετρωγα απο θερμοκρασια. Ειχε εξανεμιστη ολη η θερμοαγωγιμη απο την καρτα γραφικων. μολις ελυσα την ψυκτρα καθαρισα τα υπολλειματα της ξερης πλεον θερμοαγωγιμης και εβαλα καινουρια επαιξαν τα παντα!!!!!!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts