Jump to content

drivers για ATI....

haris1984

Recommended Posts

παιδια...πηρα κι εγω μια ΑΤΙ για πρωτη φορα...το θυμα ονομαζεται x800xl...

βεβαια...μιας και πρωταρης με ΑΤΙ δεν εχω βρει καμποσα πραγματα ακομα...

εψαξα λιγο στο εργαστηρι αλλα δεν βρηκα κατι κατατοπιστικο...

κατεβασα τους τελευταιους drivers(με 56αρι...για να απολαμβανω το κατεβασμα) και τα drivers με το control center δεν μου αρεσαν...μου φανηκαν πολυ βαρια...ενω τα κλασσικα με το control panel δεν καταφερα να βρω καποια πραγματα....

λοιπον...

το vpu recover που βρισκεται στα drivers ωστε να απενεργοποιηθει?

που ειναι αυτο το overdrive??? :devil:

ευχαριστω παιδες...

Για να απενεργοποιήσεις το vpu recover πήγαινε στον πίνακα ελέγχου>οθόνη>ρυθμίσεις>για προχωριμένους>vpu recover και απενεργοποίησε το απο εκεί......Αν θες να κάνεις o/c κατέβασε απο τα εργαλεία του Λάμπη το radlinker και ξεκίνα.......Welcome to ATi club!!:)

Ειναι θεμα bad setup oπωσ το βλεπω και σε εμενα εκανε διαφορα κολπα παλια το Catalyst Control Panel, μεχρι που βρηκα και ακολουθησα τον εξης απλο οδηγο

1) Uninstall the current ATI control panel in Add/Remove Programs.

2) Reboot up into Safe Mode.

3) Uninstall both display devices show in Device Manager. Then DO NOT reboot.

4) Using Windows Explorer, locate and delete any ATI folders found in C: and also those in C:\Program Files. DO NOT reboot yet.

5) In the Registry delete any ATI folders and keys found in the HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE section.

6) Close all open windows and reboot while pressing F8 so you can get to the menu where you can select to boot up in Standard VGA mode and do so.

7) Install new driver. Reboot.

8) Install new ATI Control Panel. Reboot.

Το ξερω πως ειναι ταλαιπωρια, αλλα οσες φορες δοκιμασα, την απλη μεθοδο uninstall => reboot => install new driver pack ειχα τετοια προβληματα.

Δοκιμασε το και πες μου αν σου δουλεψε σωστα.

Καλη τυχη :)

Edit: Απο προσωπικη εμπειρια με την 9700pro που εχω, μη κατεβασεις τους 5.3. Αμα διαβασεις το bug report, θα καταλαβεις και μονος σου, εμενα μου εβγαλαν ενα καρο προβληματα και τους εστιλα αβλεπη.

Απο προσωπικη εμπειρια με την 9700pro που εχω, μη κατεβασεις τους 5.3. Αμα διαβασεις το bug report, θα καταλαβεις και μονος σου, εμενα μου εβγαλαν ενα καρο προβληματα και τους εστιλα αβλεπη.

Οι 5.3 τελειοι δεν ειναι αλλα δουλευουν μια χαρα

Εχει περασει τουλαχιστον κατι μερες απο τοτε που τους περασα και δεν εχω παρατηρησει κανενα προβλημα ως τωρα

Ισως αυτα τα προβληματα να συμβαινουν μονο στην παλιοτερη γενια με το Radeon 9xxx

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.