Jump to content

Μερική αναβάθμιση συστήματος

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

έχω το παρακάτω σύστημα:

CROSAIR 750W

GIGABYTE GA890FXA UD5

AMD Phenom II X4 955

ATI RADEON 5870

GSKILL 4GB RAM

KINGSTONE 120GB SSD

WD 1TB

Σκέφτομαι να δώσω 200-250 ευρώ να βάλω 1-2 πραγματάκια πάνω να αρχίσω να τον αναβαθμίζω σιγα σιγά (βλέπετε δεν περισσεύουν για ολική τώρα) και σιγά σιγά μέχρι το καλοκαίρι να τελειώσω με όλο το σύστημα. Το έχω κυρίως για Gaming (πιο παλιά κυρίως γιατι τώρα δεν τραβάει :p) και γενική χρήση (Ταινίες, Ίντερνετ κλπ). Πριν 3-4 μέρες μου είχε κάνει κάποια κολπάκια (εκεί που έπαιζα, black screen, restart, και μετά ένω δούλευαν τα ανεμιστηράκια και η κάρτα, η οθόνη δεν άνοιγε). Εδω και 2 μέρες όμως έστρωσε. Χτές τον είχα όλη μερα σε στρεςς με δίαφορα προγράματα και ήταν κομπλέ. 

Τέλοσπάντων να μην τα πολυλογώ. Σκέφτομαι είτε να αρχίσω αγοράζοντας εναν I5 4460+mobo (250e) ή να έδινα ένα 50αρι παραπάνω και να έπερνα τον i5 6400 + mobo + ddr4 ram, με το σκεπτικό να αγοράσω μετα απο 2-3 μήνες μια αρκετά καλη κάρτα.

Διαφορετικά, έλεγα να πάρω μια XFX R9 380 (200Ε) και να αφήσω τα υπόλοια για πιο μετά.

Έχετε κάτι να προτείνετε??

Ευχαριστώ πολύ :)

Έγινε επεξεργασία από theo_chts

Η αλήθεια είναι οτι και εγώ προς τα εκεί κλείνω.. Τουλάχιστων να μπορώ να παίξω και κανα game.

Απλα δεν ήξερα αν άξιζε να δώσω τωρα 200ε για την κάρτα, ή να περίμενα λίγο (που θα είχα περισσοτερα λευτά) να πάρω κατι καλύτερο.

Αν και απ οτι φαίνεται προς την 380 καταλήγω