liakjim Μάρτιος 23, 2016 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2016 Παρομοίως, ούτε θυμάμαι πόσες φορές άφησα γκάζι για να αυτο-τιμωρηθώ. Μέτριος αγώνας. Άρη εγώ φταίω, συγγνώμη. Άθλια εκκίνηση (κλασικά). Κάκιστο consistency (αυτά παθαίνεις όταν έχεις το μυαλό σου αλλού). Κάποιες μάχες με Γιώργο και Θέμη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Μάρτιος 23, 2016 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2016 Παράθεση Κάκιστο consistency (αυτά παθαίνεις όταν έχεις το μυαλό σου αλλού). rF2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάρτιος 23, 2016 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2016 Ούτε ξέρω πόσες φορές πάτησα εκτός,ίσως πολλές,ίσως λίγες,χάθηκα στην πορωση με τη κόντρα που είχαμε με τον arkoudadi. Πόσους γύρους τον είχα απο πίσω,τον έφτανα,μέχρι την πόρτα τον πλησίαζα και μετά πάλι πίσω στη τιμωρία μου. Στη στροφή που φαίνεται να κάνω drift η κατάληξη είναι ότι πέφτω πάνω του με 130+ χιλιόμετρα Gomar,όχι μη πιάνεις το πληκτρολόγιο για να μου ρίξεις ποινή,τον περίμενα να με περάσει πάλι,αμέσως εσύ! Imola,η πίστα που μου αρέσει ενώ θα έπρεπε να τη συχαίνομαι. Ποτέ δε θα καταφέρω μου φαίνεται να τη μάθω, με δυσκολεύει όσο καμία άλλη και δε μπορώ να καταλάβω τι διάολο κάνω λάθος. Συγχαρητήρια σε όλους,το επίπεδο έχει ανέβει και χαίρομαι πολύ για τη κοινότητα μας. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 24, 2016 Author #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 (edited) Δημήτρη, υπομονή..φεγγάρι είναι θα περάσει 14,5 second ποινή στον Άκη Επειδή βγήκε πρώτος christian, Επειδή έπεσες πανω του, θα φάει ποινή ο Γιώργος Γιατί βρισκόταν μπροστά σου Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 24, 2016 από GoMaR 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάρτιος 24, 2016 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 3 hours ago, GoMaR said: Επειδή έπεσες πανω του, θα φάει ποινή ο Γιώργος Γιατί βρισκόταν μπροστά σου Την επόμενη φορά να μου ρίξεις και μπλε σημαία!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris1884 Μάρτιος 24, 2016 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 Φάνηκε το ballast σε αυτη τη πίστα δεν τράβαγε το εργαλείο. Κράτησα την 3η θέση με νύχια και με δόντια έχοντας τον Τάσο κολλημένο πίσω μου μέχρι final lap. Good job Τάσο! Συγχαρητήρια στον Άκη το είπε και το έκανε, πρώτος με διαφορά. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 24, 2016 Author #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 Καλως με βρηκε παλι.. Καιρος βαρυς, ωρα για ποινες Χαρ χαρ.. Καθε cut θα ανανεωνω το google sheet. https://docs.google.com/spreadsheets/d/11BaQq8XnvRE3_Fb8tjFh_Xed9MLmNsXQIxSz0NMuGKE/edit#gid=1374078611 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 24, 2016 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 2 χρόνια???????????????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα +14.5δευτ ο Άκης? Ίσα ίσα να τον περάσεις ε? χεχε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 24, 2016 Author #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 λοιπον τερμα τα αστεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 24, 2016 Author #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 δεν εχει ενδιαφερον....Μαθατε απο το μαστιγιο μου φαινεται 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 24, 2016 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 Imola Final Results Rankings after race 3 https://docs.google.com/spreadsheets/d/11BaQq8XnvRE3_Fb8tjFh_Xed9MLmNsXQIxSz0NMuGKE/edit?usp=sharing Φωτογραφίες από cuts: https://www.dropbox.com/sh/lrb7cktmnw64k86/AABEdrcT83CIUCCueyY8zaJEa?dl=0 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Μάρτιος 24, 2016 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 Άσε τις φωτογραφίες ! Ποινές θέλω να δω ! Προτείνω εμένα σαν αλητάρχη, δεν ξέρω τα παιδιά που τρέχουν, οι αποφάσεις μου θα είναι δίκαιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 24, 2016 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 O fatalara προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να χάσει θέση 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 24, 2016 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2016 (edited) Ετρεχε ο Ηλιας, μαζι μας, ΜΕΣΑ στην πιστα; ελα ρε... δεν τον ειδα καθολου... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 24, 2016 από wolves 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 25, 2016 Author #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2016 (edited) καταρχήν συγχαρητήρια στον Άκη.το πε και το έκανε.Στην αρχή είχα λίγο πιο γρήγορο ρυθμό και στην προσπάθεια μου να τον περάσω στην πρώτη στροφή, πάτησα χορτάρι και βγήκα εκτός.Μετά Δεν ήμουν τόσο σταθερός (βγήκα και δυο φορές αν θυμάμαι) , ενω ο Άκης το αντίθετο και με ένοιαζε να διατηρήσω την δεύτερη θέση. μπράβο στον Θοδωρή που με βάρος η Όχι δείχνει να μη τον νοιάζει και μπράβο σε όλα τα παιδιά! είδα αρκετά λάθη από διάφορους οδηγούς αλλά reports δεν είδαμε Μου φαίνεται στο επόμενο θα πέφτουν ποινές χωρίς τα reports σας Και κάτι τελευταίο σαν παράπονο. με στεναχωρεί με τις τόσες απουσίες που έχουμε αλλα τσαντιζομαι Επίσης που κάποιοι είναι πραγματικά στην κοσμαρα τους και δεν εχουν καν την θέληση να ενημερώσουν για την απουσία τους.δείχνει έλλειψη σεβασμού προς όλους. καταλάβαινα τον thazio όταν ελιωνε για τα σκινς και με το cup Και κάποιοι τον έγραφαν κανονικότατα. Γιατί δηλώνεις συμμετοχή αν δε τρέχεις;;;ffs υ.γ μην αρχίσουν οι γνωστοί "μα εγώ σου είπα ότι δεν" Δεν αναφέρομαι σε σας Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 25, 2016 από GoMaR 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 25, 2016 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2016 Ιάσονα, τα cuts αυτά είναι με το μετέπειτα τυχόν άφημα του γκαζιού από τον οδηγό, ή όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 25, 2016 Author #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2016 αυτο δεν μπορώ με απόλυτη ακρίβεια να το δω Γιατί στο ρεπλεη το πενταλ δε φαίνεται σωστά.τρεμοπαιζει. δε μέτρησα αρκετά που σε εξόδους ηταν με αναποδα τιμονια και εχαναν χρόνο.αλλα Όπως εχουμε πει λόγω χρονοβόρας διαδικασίας αν κάποιος έχει ενσταση να μας το δείξει με βίντεο.για αυτο ποσταρουμε και την ώρα.είναι απο το ρεπλεη του αρκούδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 25, 2016 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2016 Να πάρει, τσάμπα αυτοτιμωρήθηκα κ έχασα πολύ χρόνο. Θα ορκιζόμουν πως είχα πολύ περισσότερα cuts από ένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 25, 2016 Author #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2016 ΠΟΛΛΑ περασματα ηταν πανω στο όριο που νομίζατε οτι εχετε κανει cut!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 25, 2016 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2016 Γ@μημένο παιχνίδι με τα γ@μημένα κ@λο-όρια και τα ακόμα πιο γ@μημένα penalties. Να δω πότε θα τα φτιάξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts