Skinny13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2005 Μια απλη ερωτηση Καθως αδειαζα-γεμιζα το συστημα πολλες φορες αναρωτηθηκα αν το φρεον που απελευθερωνω ειναι επικινδυνο για την υγεια, ξερει καποιος αν πραγματι ειναι η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 εγω παντως αφηνω ανοικτο ενα παραθυρο καλου κακου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Μάρτιος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Οχι δεν ειναι αμεσα επικυνδινο για την υγεια.Ειναι επικυνδινο για το οζον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 http://www.newton.dep.anl.gov/askasci/gen99/gen99633.htm δεν νομίζω να είναι ιδιαίτερα προβληματικό για σένα όσο για το όζον Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάρτιος 10, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Δώσε και σε μας λίγο πράμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Μάρτιος 10, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 εκανα το θρεντ επειδη εχω πονοκεφαλο και ειπα μηπως ειναι απο το φρεον...1,5 kg 404 απελευθερωσα σημερα ρε γμτ...(ελπιζω να μην το διαβασει αυτο κανενας οικολογος...)ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΠΟΙΕΙ ΤΟ Ο/C ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ OZON! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Μάρτιος 10, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από R@tNET Δώσε και σε μας λίγο πράμα... εχει ο Σολδατος και η ΕΨΕΜ τονους οζον και μεγαλη ποικιλια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 10, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny13 εκανα το θρεντ επειδη εχω πονοκεφαλο και ειπα μηπως ειναι απο το φρεον... 1,5 kg 404 απελευθερωσα σημερα ρε γμτ...(ελπιζω να μην το διαβασει αυτο κανενας οικολογος...) ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΠΟΙΕΙ ΤΟ Ο/C ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ OZON! κανονικά θα πρεπε να σε κράξω, αλλά στη χαρίζω πράσινη πόλη :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Μάρτιος 10, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 απο το παραπανω λινκ Special Hazard Precautions: ACUTE: INHALATION OF VAPORS MAY CONTRIBUTE TO THE OCCURRENCE OF IRREGULAR HEARTBEAT (FP N). EYES: IRRITATION WITH DISCOMFORT, TEARING OR BLURRING OF VISION. SKIN: CONTACT MAY CAUSE FROSTBITE. INHALATION: MAY CAUSE TEMPORARY NERVOUS SYSTEM DEPRESSION WITH ANESTHETIC EFFECTS SUCH AS DIZZINESS, HEADACHE, CONFUSION, INCOORDINATION AND LOSS OF CONSCIOUSNESS; TEMPORARY ALTERATION OF HEART'S ELECTRICAL ACTIVITY WITH IRREGULAR PULSE, PALPITATIONS OR INADEQUATE CIRCULATION OR EFFECTS OF EXCLUSION OF OXYGEN. CHRONIC: NONE LISTED BY MANUFACTURER. οσον αφορα το r12 προφανως καποια μακροχρονια μελετη δεν εχει γινει για να μας αποδειξει κατι τετοιο Αρχική απάντηση από sotirisπράσινη πόλη :flower: μαζι σου! ισα ισα που μπαινει περισσοτερη ακτινοβολια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.