HellhammeR Αύγουστος 23, 2016 #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2016 Απο εποχές Ivy Bridge ρε Δημήτρη κάνεις topics για να πάρεις Intel, πάρτο αγόρι μου να ηρεμήσει η ψυχή σου. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Αύγουστος 27, 2016 Author #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2016 Η παραγγελία έγινε... Στάλθηκε από το Vienna μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Αύγουστος 30, 2016 Author #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 Καλημέρα το eshop με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες η RAM που παράγγειλα και δεν υπάρχουν ούτε στην σελίδα πλέον...επειδή λέω να παραγγείλω από το ίδιο κατάστημα και RAM και mb από eshop ποια RAM να πάρω? Έχω δει αυτές της 2 Στάλθηκε από το Vienna μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 30, 2016 #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 Οι πρώτες είναι μια χαρά λίγο καλύτερες βασει specs (latency ) αλλά πρακτικά είναι ψηλότερες (με γομαρι ψύκτρα ίσως να έχεις θεμα) και οι aegis είναι low profile . Οποίες και να πάρεις νομίζω διαφορά δε θα δεις . Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Αύγουστος 30, 2016 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 H πραγματικότητα ειναι ότι ΟΠΟΙΕΣ και να πάρεις, γενικά, δε θα δεις καμια διαφορά . Αν χωράνε οι πρώτες τσακω τες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Αύγουστος 30, 2016 Author #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 Οι πρώτες είναι μια χαρά [emoji4] λίγο καλύτερες βασει specs (latency ) αλλά πρακτικά είναι ψηλότερες (με γομαρι ψύκτρα ίσως να έχεις θεμα) και οι aegis είναι low profile . Οποίες και να πάρεις νομίζω διαφορά δε θα δεις . Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείς ότι δεν θα χωράνε αν βάλω μεγάλη ψυκτρα? Στάλθηκε από το Vienna μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 30, 2016 #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 Εξαρταται απο την ψυκτρα. Ορισμενες ψυκτρες που ειναι γομαρια, εχουν θεμα με τα πρωτα 2 slot. Συνηθως ομως βαζεις 2 dimm μνημων , οποτε θεμα δε θα εχεις με καμμια απο τις 2. Οποια σου "καθεται" καλυτερα τσιμπα. Τις ripjaws V 3000 τις εχει φιλη μου με μητρικη asrock + 6600K και παιζουν τζετ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Αύγουστος 30, 2016 Author #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 Παράγγειλα την κόκκινη τελικά.. Θέλω να ρωτήσω κάτι... Αν πάρω τον 6600K εκτός το gaming θα μπορώ να κάνω καμιά επεξεργασία βίντεο κάνα photoshop? Στάλθηκε από το Vienna μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 30, 2016 #69 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 Εδω μπορω εγω με τον ι5 4590 , με τον 6600Κ δε θα μπορεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Αύγουστος 30, 2016 Author #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 Δλδ αυτό το κάτι παραπάνω που κερδίζεις με τον 6700Κ τι είναι στην ουσία? Στάλθηκε από το Vienna μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 30, 2016 #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 To Hyperthreading ειναι που κανει την διαφορα και δινει το κατι παραπανω σε εφαρμογες γραφειου (του ειδους που θες) , και σε πολυ ελαχιστα games , δινει επισης το κατι παραπανω. Αν παιζεις competitive online και εισαι ψειρας, ο ι7 θα δωσει το κατι παραπανω, διαφορετικα δε τον χρειαζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Αύγουστος 30, 2016 Author #72 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 Αχα οκ... Από Amazon να παραγγείλω τον επεξεργαστή αξίζει η είναι ίδιες τιμές? Στάλθηκε από το Vienna μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 30, 2016 #73 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 Δε ξερω αν αξιζει, βλεπω διαφορες τιμες στο amazon.co.uk, δεν εχω ψωνισει απο εκει ποτέ ομως. Στο κιτρινο παιζει στα 268€. Σε σκρουτζομαγαζα κανα 10ρικο πιο κατω με μεταφορικα. Απο οπου σε βολευει θα τον παρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Αύγουστος 30, 2016 Author #74 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 Στο digital Master έχει 243 με δωρεάν μεταφορικά... http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?utm_source=xml&utm_medium=a&utm_campaign=b&ElementID=4bdd6488-9d8a-4f6c-a6e1-d22312bf059a ο 6600Κ και 353 ο 6700Κ είναι αξιόπιστο μαγαζί αυτό? Στάλθηκε από το Vienna μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 30, 2016 #75 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 Δεν ξερω... Καποιοι λενε οτι ειναι καποιοι οχι... Αν κρινω απο τη βαθμολογια, ειναι λοττο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Αύγουστος 30, 2016 Author #76 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 Όταν λες λοττο εννοείς ότι είναι καλό? Στάλθηκε από το Vienna μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 31, 2016 #77 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2016 Οχι οτι ειναι gamble εννοει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 31, 2016 #78 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2016 πριν 10 ώρες, το μέλος Darap21 έγραψε: Όταν λες λοττο εννοείς ότι είναι καλό? Στάλθηκε από το Vienna μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οτι βασει μαρτυριων , αλλοι εχουν καλη και αλλη κακη εμπειρια απο το εν λογω καταστημα. Αν θες το δοκιμαζεις και ουσιαστικα περιμενεις να εισαι απο τους τυχερους της πρωτης κατηγοριας (με την καλη εμπειρια). Γι'αυτο λεω λοττο ΥΓ: Προσωπικη εμπειρια δεν εχω απο το καταστημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 31, 2016 #79 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2016 (edited) Έχω κάνει 5 αγορές από digitalmaster, στην μια παραγγελία που ήταν 2 ζευγάρια powerline είχαν βάλει το 1, μετά από τηλ. που τους έκανα χωρίς να μου τα ζαλίσουν έστειλαν και το 2ο. Για αγορά cpu πρόκειται, σφραγισμένος 99,9% κομπλέ θα είναι. CPU και να έχεις θέμα λίγο δύσκολο. Πρόσεχε εσύ στην τοποθέτηση του. Ψύκτρα έχεις οπότε δεν θα χρειαστείς. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 31, 2016 από idonthave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 1, 2016 Author #80 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2016 Η Cryorig H7 δε υπάρχει πλέον διαθέσιμη τώρα τι ψύκτρα να πάρω..? Είπα να μην δώσω το 100αρι για την R1.. Στάλθηκε από το Vienna μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts