adpanos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2016 (edited) Παιδιά για την δουλειά μου έχω δημιουργήσει XLSM πρότυπα αρχεια από τα οποία με μακροεντολές δημιουργώ συγκεκριμένα βιβλία για κάθε ημερερολογιακή ημέρα και δίνω τις εξαρτήσεις μεταξύ τους. Αφού ολοκληρώσω την ημερίσια εργασια, περνάω σε access τους πίνακες των δεδομένων που δημιουργήθηκαν. Πλέον χρειάζεται η ταυτόχρονη χρήση και ενημέρωση των βιβλίων από 2 άλλα σημεία (pc) του δικτύου. Πως μπορώ να φτιάξω κάτι τέτοιο ? Θέλω δηλαδή να ενημερώνεται άμεσα το ανοιγμένο φίλο εργασίας σε κάθε pc ώστε να φαίνονται άμεσα οι εργασίες , προσθήκες αλλαγές,, που βρίσκονται σε εξέλιξη στο κάθε ένα από τα άλλα pc και το ανάποδο. Πάντα για το σύνολο των βιβλίων που είναι ανοιγμένα στον υπολογιστή αποθήκευσης . Υπάρχει λύση ? ps. Αν ενεργοποιήσω την δυνατότητα της κοινής χρήσης του βιβλιόυ εργασίας από άλλο pc, μπορώ να έχω πρόσβαση από το δεύτερο, αλλά δεν έχω άμεση ενημέρωση των δεδομένων .... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 19, 2016 από adpanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ditsikts Απρίλιος 1, 2016 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2016 Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κάποια cloud υπηρεσία πχ gdrive. Η να κάνεις share το φάκελο που έχεις στα excel στο δικτυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts