serpico75 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2016 (edited) Το hotmail account μου δουλεύει κανονικά, αλλά μόνο για να λαμβάνω mails. Για να στέλνω, η κα Microsoft θέλει να κάνει verification πως δεν είμαι ρομπότ μέσω κινητού. Να στείλω ένα κινητό, να στείλει στο κινητό ένα verification code, το οποίο θα συμπληρώσω στη σελίδα, και να προχωρήσω. Δεν της αρέσει ο captcha που έχει όλος ο κόσμος τού verify. Τέλος πάντως, ας μην το σχολιάσουμε περαιτέρω..... Δεν θέλω να στείλω κινητό, για δικούς μου λόγους. Ξέρετε κανένα trick να το ξεπεράσω αυτό το στάδιο, και να μπορώ και πάλι να στέλνω mails? Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 18, 2016 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 21, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2016 Να πάρεις ένα καρτοκινητό και να το χρησιμοποιήσεις για επιβεβαίωση. Εναλλακτικά στήνεις τον δικό σου mail server και ξεγνοιάζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Μάρτιος 21, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2016 πριν 9 ώρες, το μέλος trendy έγραψε: Εναλλακτικά στήνεις τον δικό σου mail server και ξεγνοιάζεις. Κάποιο(α) link(s) για να κάνω μία αρχή με αυτούς τούς mail servers; Μπορώ να φτιάξω με αυτούς όποιας μορφής mail θέλω; Μπορώ να φτιάξω mail address π.χ. test@nikos.gr ή κάτι σχετικό; Το χρειάζομαι πολύ αυτό που αναφέρεις περί mails sever. Οποιαδήποτε βοήθεια πολύτιμη (links, pdfs, κ.λπ. κ.λπ.)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 22, 2016 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2016 Χρησιμοποίησα αυτόν τον οδηγό. Είναι για raspberry, αλλά τα αρχεία ρυθμίσεων είναι τα ίδια. Γενικά ο συνδυασμός postfix για mta και dovecot για imap είναι στανταράκι αυτές τις μέρες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts