Battosai Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2005 Έχω πρόβλημα με ένα hp pavillion ze5700. Κάθε τόσο μου πετάει μπλε οθόνη που γράφει Kernel_Data_Inpage_Error. Καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Battosai Έχω πρόβλημα με ένα hp pavillion ze5700. Κάθε τόσο μου πετάει μπλε οθόνη που γράφει Kernel_Data_Error. Καμιά ιδέα; σε windows? δεν κάνεις καμιά επανεγκατάσταση των win? ps πήρες laptop?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Μάρτιος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Το laptop είναι της δουλειάς. Αγοράστηκε πριν 6 μήνες αλλά έχουν χάσει την εγγύηση. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ιδιαίτερα. Θα σταλθεί μάλλον για επισκευή. Για επαναγκατάσταση το σκέφτηκα και εγώ αλλά είπα μήπως το πρόβλημα είναι hardware. Επιπλέον θα πρέπει να κρατηθεί και backup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 lol, με τίποτα δεν ασχολείσαι ρε Battosai, απορώ γιατί σε πληρώνουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Μάρτιος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 To be there.... [billis mode] Τι έχεις μαζί μου? Κυνηγάς τα post μου για να μου την πεις? [/billis mode off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 φίλε θα σε κάνω αναφορά στον administrator αυτού του site, πρόσεχε τα λόγια σου :hehe: το χω ξεσκίσει στο off topic τελευταία, μια σοβαρή απάντηση δεν έχω δώσει... τα μειονεκτήματα των forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Μάρτιος 10, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Ναι γιατί εγώ πάω πίσω...Τελικά καμιά ιδέα τι προκαλεί αυτό το error; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Μάρτιος 20, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Anyone????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Stop 0x00000077 or KERNEL_ STACK_INPAGE_ ERROR, 964αυτό δεν είναι?αγόρασε αυτό το βιβλίο:Microsoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.