kosmos890 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2016 H TV μου είναι η LG Μ2352. Σε αυτήν σύνδεα το usb drive CORSAIR Flash Voyager 4Gb και έβλεπα κανονικά τα αρχεία του. Πρόσφατα έκανα το usb drive bootable με την εφαρμογή Rufus Στην συνέχεια έκανα διαμόρφωση του usb drive (FAT32) με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται απο την TV (Εχω το μήνυμα "Πρόβλημα στην συσκευη USB") Το συγκεκριμένο usb drive δουλεύει κανονικά όταν το συνδέω σε PC Στην TV σύνδεσα άλλο usb drive (FAT32) και η TV το βλέπει Έχει συναντήσει κάποιος αντίστοιχο θέμα ; Που υπάρχει το πρόβλημα, στο drive, την TV ή το rufus ; Προσωπικά θεωρώ τα Corsair πολύ ανθεκτικά και αξιόπιστα αλλά ύστερα από αυτο το πρόβλημα δεν είμαι βεβαιος πως η αγορα ενός νέου corsair είναι η καλύτερη επιλογη. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 16, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 Αφού δούλευε κανονικά, είτε την ενοχλεί που είναι bootable, είτε που είναι fat32 (δεν ξέρω τι ήταν πριν). Για ποιό λόγο το θέλεις bootable; Πάρε ένα άλλο να κάνεις τη δουλειά σου και κράτα ένα για την τηλεόραση, καθαρό. 3€ ένα το 4GB... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmos890 Μάρτιος 16, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 (edited) 26 minutes ago, Wizard! said: Αφού δούλευε κανονικά, είτε την ενοχλεί που είναι bootable, είτε που είναι fat32 (δεν ξέρω τι ήταν πριν). Για ποιό λόγο το θέλεις bootable; Πάρε ένα άλλο να κάνεις τη δουλειά σου και κράτα ένα για την τηλεόραση, καθαρό. 3€ ένα το 4GB... @Wizard! To έκανα bootable για να τσεκάρω ένα notebook. Δεν το θέλω μόνιμα bootable Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 16, 2016 από kosmos890 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 16, 2016 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 Ε, ωραία. Κάνε τους ελέγχους και μετά κάντο όπως πριν και δοκίμασε πάλι. Κι όπως είπα, για να μην παιδεύεσαι, πάρε ένα δεύτερο και έχε το μόνιμα bootlable, 3€ κάνει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts