GoMaR Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2016 Κλήρωση και ανακοίνωση πίστας στις 18:00 Timetable: 19:30 - 21:15 practice 21:15 - 21:30 qualifying 21:35 race (4min break) Server info: Grip 96% στο practice με 100% μεταφορά ανά session ώστε να καταλήγει στο ~98% στο τέλος του αγώνα Ώρα πίστας 10:00 και θερμοκρασία 25c, mid clear conditions Damage 50% Ο αγώνας θα έχει διάρκεια ~40 λεπτών, οι γύροι θα προσαρμοστούν ανάλογα με την πίστα που θα επιλεγεί Πίνακας με βαθμολογίες και ποινές θα τα δείτε σε αυτό το λινκ:https://docs.google.com/spreadsheets/d/11BaQq8XnvRE3_Fb8tjFh_Xed9MLmNsXQIxSz0NMuGKE/edit#gid=738486040 Εδώ βλέπετε τη γενική κατάταξη και τα ballast που αντιστοιχούν για κάθε οδηγό για τον 2ο αγώνα Επίσης : Θα αυξηθεί το lap gain ωστε να μη ξεκινάει ο αγώνας με 100% grip. Θα αυξηθεί το Wait race time σε 4 λεπτά Θα αυξηθεί το race over time για να τελειώνουν όλοι Απαγορεύεται το back to pits κατα τη διάρκεια των qualify Θα γίνει πιλοτική χρήση του προγράμματος Cutter για να μη φάω πάλι ενα 6ωρο μιας και έφυγα απο το κάστρο μου @racer @GoMaR @Oxide Burnedbrain @spyder @fatalara @Lazy Dog @Georgiadis Giorgos @thazio @akis_z80 @liakjim @wolves @Aris Teidis @kyr.. @Anthemius @troffeo @uodvrhw @fuz10n @sosna @Stathis1 @Thodoris1884 @geovas77 @GeoF1 @khr1s @socratis_7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάρτιος 16, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 Θα τις βάλετε στην κλητωρίδα... κληρωτίδα (τις πίστες..) ??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 16, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 (edited) And the winner is : Silverstone - National Password : tango2 Ο σερβερ ειναι ετοιμος και στις 19:30 θα γινει ρεσταρτ. 19:30 - 21:15 practice 21:15 - 21:30 qualifying 21:35 race (4min break) 37laps Υποχρεωτικο TS με εξαιρεση αυτοι που δεν εχουν. Αυτη τη φορα πιστευω να ειναι σωστοι οι χρονοι @racer @GoMaR @Oxide Burnedbrain @spyder @fatalara @Lazy Dog @Georgiadis Giorgos @thazio @akis_z80 @liakjim @wolves @Aris Teidis @kyr.. @Anthemius @troffeo @uodvrhw @fuz10n @sosna @Stathis1 @Thodoris1884 @geovas77 @GeoF1 @khr1s @socratis_7 Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 16, 2016 από GoMaR 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khr1s Μάρτιος 16, 2016 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 Καποια πληροφορια για το teamspeak γιατι δεν εχω ξαναμπει μαζι σας ? Εχουμε δικο μας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 16, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 Εχεις pm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 16, 2016 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 Δυστυχως (ευτυχως) το 3μερο εγινε 5μερο και επιστρεφω τελικα αυριο, οποτε μπορειτε να παλεψετε πλεον ησυχοι για την 1η θεση. Σας την χαριζω για αυτη τη φορα. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάρτιος 16, 2016 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 Ιασονα επιτηδες το κανεις δεν γινεται(κ0λ0πιστα) @GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάρτιος 16, 2016 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 1 hour ago, GoMaR said: Υποχρεωτικο TS με εξαιρεση αυτοι που δεν εχουν Φωτογραφικός κανονισμός για τον Θοδωρή eleor ρε theodore πότε θα βάλεις τσ να ουμ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση khr1s Μάρτιος 16, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 Ωραιος αγωνας παιδια! Αν και τελευταιος (με διαφορα), ειχα λιγες μαχες κυριως λογω λαθων των πιο μπροστα στους 5-6 πρωτους γυρους. Μετα εφαγα αρκετους γυρους απο ολους σχεδον. Ελπιζω να μην εκανα βλακεια και χαλασα καμια μαχη ενω ειχα μπλε σημαια, ηξερα οτι δεν ειχα κατι να παρω απο τον αγωνα και εκοβα πολυ οταν περνουσατε μονο 1-2 φορες κρατησα αγωνιστικη γραμμη ενω ειχα ποιο γρηγορο αυτοκινητο πισω μου και ελπιζω να μην ενοχλησα. Οπως και να χει χαρηκα για την πρωτη μου εμφανιση στο online του Assetto και χαρηκα που ειδα οτι το επιπεδο των παιδιων ειναι υψηλο οποτε εχω δρομο ακομα για να εχω πραγματικες μαχες για θεσεις Δεν τα βαζουμε κατω λογω θεσης, τουλαχιστον τερματησα χωρις επαφη Θα τα πουμε στον επομενο αγωνα 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάρτιος 16, 2016 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 Race Replay: https://www.dropbox.com/s/r3khtf4wblpmxug/bmw_m3_e30%40silverstone-national_Tango%20Race%202.rar?dl=0 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Μάρτιος 16, 2016 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 WTB DRAMA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 16, 2016 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 Αντε τελειωνετε.... Πειτε αποτελεσμα, ποιος κοπανησε ποιον κλπ, κλπ.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάρτιος 16, 2016 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 χαχαχαχαχα κάτσε θέλουν σκέψη αυτά τα πράγματα... Πρέπει να ανεβούν βίντεο!! Από παρασκευή και μετά θα αρχίσει το μουχαμπέτι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάρτιος 16, 2016 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 Μπράβο @Thodoris1884 για τη νίκη αλλά και γενικά σε όλους για τον πολύ καθαρό αγώνα. Οι διαφορές παρά τη μεγάλη διάρκεια του race ήταν σχετικά μικρές. Θα επιστρέψω δριμύτερος την επόμενη Τετάρτη και αυτό είναι δέσμευση (όλο έτσι λέω)! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 16, 2016 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 simresults δεν εχουμε γιατι δεν τα εγραψε ο σερβερ οποτε μονο απο δω:http://manager.rackservice.org:50424/sessionstat 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Μάρτιος 16, 2016 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 Simresults έχουμε http://simresults.net/160316-5hc 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Μάρτιος 16, 2016 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 Μπράβο στο πόντιουμ όπως πάντα άπιαστοι και μπράβο σε όλους που είμασταν καλύτεροι σήμερα. Λιγότερες αγκαλιές με τα kerbs αλλά οι επαφές πάντα υπάρχουν. Μάχη με το Fatalara τους πρώτους 2 γύρους όπου στο τελευταίο S το ψιλέχασε τον πέρασα ξυστά αλλά κάποιοι πέσανε πάνω του. Μετά σκληρή μάχη με LazyDog, έκανα λάθη με έφτασε, μετά πάτησα λίγο το νίτρο και ξέφυγα Μετά με τον racer, αλλάξαμε για λίγο θέσεις αλλά ήταν πιο γρήγορος. Τον Aρη ίσως τρόμαξα στην είσοδο του S που αντέδρασε αμέσως προς τ'αριστερά και πέρασα δεξιά του, μάλλον είχε δεί τη μπλέ σημαία έγκαιρα. Είδα και λίγο το replay και ο άτυχος του αγώνα είναι ο GoMaR, μαγνήτη έχει η μπέμπα σου; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 17, 2016 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2016 (edited) οταν το επαθα διαολιστηκα ασχημα γιατι θα παλευα για την 3η θεση(ηλπιζα δλδ).αλλα ειδα μετα το replay και το λαθος μου ηταν πως δεν επρεπε να κλειστω προς τη γραμμη του οπως και ο Σωκρατης επρεπε να αφησει γκαζι.. anyway Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 17, 2016 από GoMaR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάρτιος 17, 2016 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2016 (edited) Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και σε όσους πήραν μέρος! Καλός ο αγώνας για μένα, αλλά μετά τους πρώτους 10 γύρους, αφού κατάφερα να βρω έναν σταθερό ρυθμό, γιατί μέχρι εκεί είχα τουλάχιστον 3-4 εξόδους και δύο περιστατικά στα οποία δεν θα μείνω γιατί τα θεωρώ "αγωνιστικά", μόνο δυο λογάκια: Στάθη @Stathis1 λυπάμαι για την επαφή μας αλλά θεωρώ ότι δεν έφταιξα (ούτε εσύ φυσικά) - γι' αυτό και δεν σε περίμενα - γιατί μοιάζει ότι έχασες λίγο τον έλεγχο σε μια κατάσταση όπου πήγες να εκμεταλλευτείς τράκο από προπορευόμενα αυτοκίνητα. Σε τέτοιες περιπτώσεις αν δεν κόψεις συνήθως την πατάς και εσύ... Γιώργο @GeoF1 κρίμα για το "στούκο" μας και κρίμα που διέκοψες τον αγώνα σου! Να υποθέσω ότι εξ' αιτίας της μπλε σημαίας πολύ κοντά πίσω σου έχασες τα φρένα στη στροφή και έπεσες πάνω μου. Για να μην αγχώνεσαι, δεν με πείραξε (παρ' όλο που έβγαλα το επιφώνημα στο ΤS) γιατί είχα ήδη καταστρέψει μόνος μου τον αγώνα από πριν οπότε συνέχισα cool! Κρίμα όμως που διακόπηκε ο δικός σου αγώνας. 12 hours ago, khr1s said: Ελπιζω να μην εκανα βλακεια και χαλασα καμια μαχη ενω ειχα μπλε σημαια, ηξερα οτι δεν ειχα κατι να παρω απο τον αγωνα και εκοβα πολυ οταν περνουσατε μονο 1-2 φορες κρατησα αγωνιστικη γραμμη ενω ειχα ποιο γρηγορο αυτοκινητο πισω μου και ελπιζω να μην ενοχλησα. Θα τα πουμε στον επομενο αγωνα Συγχαρητήρια για την πρώτη σου εμφάνιση, ήσουν άψογος - gentleman και ελπίζω να μην σε πίεσα και εγώ με λάθος τρόπο γιατί παρ' όλες τις εξόδους μου ήλπιζα να πιάσω πίσω τη θέση (κατατακτήριες) μου. Μόλις εγκλιματιστείς στο Assetto θα ανέβει πολύ η επίδοσή σου και από εκεί και πέρα θα είναι θέμα προπόνησης. Εγώ δεν έχω χρόνο πια γι' αυτό και παθαίνω αυτά που παθαίνω... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 17, 2016 από Aris Teidis 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάρτιος 17, 2016 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2016 Κακος αγωνας για μενα(βαθμολογικα). Παρολα ταυτα το διασκεδασα αρκετα(αν κ τη μισω την συγκεκριμενη) Καθολου ρυθμος κ αστεια λαθη. Δεν καταφερα να βρω πατηματα Nevertheless it was worth it 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts