XMorsX Μάρτιος 21, 2016 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2016 (edited) H Qnix QX2710 Multi Hot δεν χρησιμοποιει PWM dimming χαμηλης συχνοτητας και υπερχρονιζεται στα 87Hz παρολο που ειναι multi-input. Εχει σχεδον τοσο καλη εικονα οσο οι παραπανω Crossover, αλλα εχει 20ms input lag (πανω απο 1frame, λιγοτερο απο 2 ομως, oποτε αν και δε μπορει να θεωρηθει delay-free ουτε απαγορευτικη για gaming ειναι) και μεγαλυτερα responce times. Θα μπορουσε να αποτελεσει καλυτερη αγορα για gaming απο την crossover 27s αν δεν γινεται να εκμεταλλευτουμε το Freesync της τελευταιας. http://www.ebay.com/itm/Perfect-Pixel-QNIX-QX2710-MULTI-HOT-27-LED-2560x1440-HDMI-FPS-PC-Monitor-Matte-/400981771527 Θεωρω παντω οτι η Crossover 27s + amd gpu (390 ή παρομοια τουλαχιστον) δινει την καλυτερη εμπειρια αυτη τη στιγμη απο τις κορεατικες επιλογες, εφοσον η 2795QHD δεν ειναι διαθεσιμη (και για οσο διαστημα συμβαινει αυτο). Aκομη και να γινει διαθεσιμη ομως, μονο οσοι εχουν nVidia gpus και δεν μπορουν να εκμεταλλευτουν το Freesync εχουν ευκολη επιλογη υπερ της 2795qhd. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 21, 2016 από XMorsX Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 29, 2016 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2016 Ήρθε η 27S Freedom. Πρώτες εντυπώσεις, μακράν καλύτερη ποιότητα χρωμάτων από την Qnix QX2710. Κανένα dead pixel κι ελάχιστο bleeding που φαίνεται μόνο σε κατάμαυρο background. Δεν έχω δοκιμάσει το Freesync ακόμα μιας και δεν έχω DP καλώδιο. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Μάρτιος 29, 2016 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2016 (edited) Να αρχισουμε να ζηλευουμε δηλαδη? Kαλοδουλευτη. Ειναι γεγονος απο οτι διαβαζω παντως οτι οι νεες κορεατικες με το AHVA panel εχουν πολυ καλυτερα color presets και απο τους προκατοχους τους αλλα και απο τις περισσοτερες οθονες του εμποριου γενικοτερα. Α και πολυ σημαντικο. Περιμενουμε φωτογραφιες. EDIT: Εδω review για τα presets. http://playwares.com/dpreview/48792248# Εχω την εντυπωση οτι στις multi-input οθονες το freesync ενεργοποιειται και μεσω hdmi. To δοκιμασες? Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 29, 2016 από XMorsX Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel Μάρτιος 30, 2016 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 17 hours ago, DJD said: Ήρθε η 27S Freedom. Πρώτες εντυπώσεις, μακράν καλύτερη ποιότητα χρωμάτων από την Qnix QX2710. Κανένα dead pixel κι ελάχιστο bleeding που φαίνεται μόνο σε κατάμαυρο background. Δεν έχω δοκιμάσει το Freesync ακόμα μιας και δεν έχω DP καλώδιο. Να υποθέσω ότι μένεις εξωτερικό ε?Μόνο ο dream-seller την έχει ακόμη ή την έφερε και κανένας άλλος που στέλνει Ελλάδα?Αν βρείτε κάτι ενημερώστε παίδες γιατί αρχίζουν οι ζέστες και η παλιά crossover θ'αρχίσει πάλι τα τρελλάς της και θα τη στείλω απ'το μπαλκόνι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 30, 2016 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος raziel έγραψε: Να υποθέσω ότι μένεις εξωτερικό ε?Μόνο ο dream-seller την έχει ακόμη ή την έφερε και κανένας άλλος που στέλνει Ελλάδα?Αν βρείτε κάτι ενημερώστε παίδες γιατί αρχίζουν οι ζέστες και η παλιά crossover θ'αρχίσει πάλι τα τρελλάς της και θα τη στείλω απ'το μπαλκόνι Ναι εξωτερικό είμαι. Μπορώ να βοηθήσω αν ενδιαφέρεσαι, αλλά με το τελωνείο και τα μεταφορικά από εδώ που μαι υπολόγιζε κανα 100-120ευρώ ακομα, οπότε μάλλον δε σε συμφέρει. πριν 11 ώρες, το μέλος XMorsX έγραψε: Να αρχισουμε να ζηλευουμε δηλαδη? Kαλοδουλευτη. Ειναι γεγονος απο οτι διαβαζω παντως οτι οι νεες κορεατικες με το AHVA panel εχουν πολυ καλυτερα color presets και απο τους προκατοχους τους αλλα και απο τις περισσοτερες οθονες του εμποριου γενικοτερα. Α και πολυ σημαντικο. Περιμενουμε φωτογραφιες. EDIT: Εδω review για τα presets. http://playwares.com/dpreview/48792248# Εχω την εντυπωση οτι στις multi-input οθονες το freesync ενεργοποιειται και μεσω hdmi. To δοκιμασες? Ευχαριστώ, και hdmi δοκιμάσα αλλά no go. Η κάρτα δε βλέπει την οθόνη σαν να έχει freesync, οπότε υποθέτω θέλει DP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Μάρτιος 30, 2016 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 Nαι μαλλον εχω αδικο που νομιζα οτι και το hdmi δουλευει, μονο στις νεες οθονες με Gsync συμβαινει αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 2, 2016 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2016 Και πάνω που ήρθε, βγήκε αυτή: http://www.ebay.co.uk/itm/Crossover-27-FAST-144-27-2560x1440-144Hz-WQHD-AH-VA-PIB-PBP-DP-Monitor-Remote-/322059256359?hash=item4afc3a4227. Ολόιδια στα 144hz :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Απρίλιος 2, 2016 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2016 Mην το πιστευεις αν δεν την δοκιμασει καποιος πρωτα. Και η crossover και η qnix εχουν πει ψεματα στο παρελθον για το αν οι οθονες τους ειναι flicker-free και αν υπερχρονιζονται χωρις να χανουν frames. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts