f117 Μάρτιος 16, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 μάλιστα!κρίμα!κ είχες 65 βαθμούς φαντάσω σε overcloking έτσι?όχι default!?πόσους βαθμούς κόβουν δλδ?GR!δεν έχω λεφτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Μάρτιος 16, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Εγω παντως σημερα πηρα την silent cat 9cm την εβαλα πανω στο tower 112 και δεν την ακουω σχεδον καθολου πολυ αθορυβη μου φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsa Μάρτιος 17, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 χωρις overclocking, μονο το super-pi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Μάρτιος 18, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Λοιπον, μονοδρομοι για αεροψυξη: coolermaster Hyper 47 για κορυφαια αποδοση και ΑΘΟΡΥΒΗ λειτουργεια, την εχω σε εναν P4 2.8 @ 3.6 me 1.725 Βολτ, idle 33 βαθμους και load 48-50 .Το ανεμιστηρι γυρναει στις 1300 στροφες και ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!Η Thermalright Xp 120 αλουμινενια απο την αλλη βγαζει 2-3 βαθμους ποιο κατω αλλα με ανεμιστηρι στις 2500 που ακουγετε (οχι πολυ βεβαια)Ακουσα και για την Tower οτι ειναι καλη αλλα ζορικη στο mounting καθος ειναι νταγλαρι και πανβαρια.. Επισης θελει να βγαλεις την μητρικη ενω οι αλλες 2 που ανεφερα δεν θελουν κατι τετοιο, μπενουν με κλιψακια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 21, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2005 Για να μην ανοίγω καινούργιο thread ρωτάω εδώ.. Χθες το βράδυ ήθελα να "σωπάσω" έναν ανεμιστήρα για να μην τον ακούω το βράδυ. Το υ έβαλα λοιπόν ένα πανάκι ανάμεσα στις φτερωτές και σταμάτησε. όταν γύρισα από την δουλειά και έβγαλα το πανάκι ...δεν γύριζε..έκανα restart, τον έβγαλα άπό το ρεύμα αλλά τίποτα..... Λέτε να "σώπασε" μια για πάντα;;;Δεν είναι και η πρώτη φορά που το κάνω αυτό σε fans, (και με περισσότερη ώρα μάλιστα) και γυρίζαν κανονικά μετα..... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 21, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2005 δεν ειμαι σιγουρος αν ''σωπασε'' μια για παντααλλα δοκιμασε να του δωσεις στροφες με το χερι!εμενα ενα fan ειχε σταματησει απο τετοιο τροποκαι δεν ξεκιναγε μετα. εκανα αυτο που σου ειπα καιξεκινησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάρτιος 21, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2005 Η Gigabyte 3D Rocket Cooler Pro πως σας φαίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 22, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από daospi Η Gigabyte 3D Rocket Cooler Pro πως σας φαίνεται; δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα μου φαινεται πως ειχα διαβασειοτι κανει λιγο θορυβο. ξερει κανεις κατι παραπανω απο εμενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάρτιος 22, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 και αθορυβη δεν πρεπει να ειναι και δεν πρεπει να λεει τπτ το ιδιαιτερο απο επιδοσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάρτιος 22, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Για ρίξτε μια ματιά στο http://www.hardcoreware.net/reviews/review-234-1.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάρτιος 22, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 και εγω τη 7000cu έχω αυτή να πάρεις είναι πολύ αθόρυβη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 22, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από daospi Για ρίξτε μια ματιά στο http://www.hardcoreware.net/reviews/review-234-1.htm Fan Speed: 2500 ~ 4000 rpmFan Noise: 23.7 ~ 37.2 dBARated Voltage: 6.3 ~ 12 VRated Current: 0.5 AVoltage Rating: 4.0 ~ 12.0 V37.2dBA δεν ειναι και λιγα!!!παντως εχει και γαμω την σχεδιαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Μάρτιος 23, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Snips Για να μην ανοίγω καινούργιο thread ρωτάω εδώ.. Χθες το βράδυ ήθελα να "σωπάσω" έναν ανεμιστήρα για να μην τον ακούω το βράδυ. Το υ έβαλα λοιπόν ένα πανάκι ανάμεσα στις φτερωτές και σταμάτησε. όταν γύρισα από την δουλειά και έβγαλα το πανάκι ...δεν γύριζε..έκανα restart, τον έβγαλα άπό το ρεύμα αλλά τίποτα..... Λέτε να "σώπασε" μια για πάντα;;;Δεν είναι και η πρώτη φορά που το κάνω αυτό σε fans, (και με περισσότερη ώρα μάλιστα) και γυρίζαν κανονικά μετα..... :( Πολυ ποντιακος ο τροπος που εφαρμοζεις για να σταματας τα ανεμηστηρια σου. Καλυτερα να τα βγαζεις απο το ρευμα. Πολυ πιθανο να τον "εκαψες" τον ανεμιστηρα. παρολο που εσυ σταματησες τα πτερυγια του αυτος συνεχισε να περνει ρευμα και προσπαθουσε να γυρισει, ισος να υπερθερμανθηκε κ να καικε το μοτερ (εξαρτατε τι στυλ μοτερ εχει) μπορει κανα πινειο ( αν ειναι απο αυτους που γυρνανε με ηλεκτρομαγνητικα πινεια) να χαλασε.. μπορει πολλα παντος πολυ πιθανο να τον σωπασες μια για παντα... Μπορει να εκαψες την εξοδο ρευματος του ανεμιστηρα απο την μητρικη, δοκιμασε να το βαλεις σε αλλη εισοδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 23, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 εγω προτεινω ΧΡ90 γιατι αν μετα αλλαξεις μητρικη και δε κουμπωνει η 120ρα τοτε θα κλαις , ασε που ειναι πολυ καλη η 90ρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Απρίλιος 3, 2005 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Εγω προτεινω αυτην... πατα μεεεεε!!! η αυτην πατα με 2!! μαζι με χαλυβδινα στηριγματα για αποφυγη απροοπτων...χεχε!! :) :) λοιπον χωρις πλακα τωρα...xp-120 η αντε την 90αρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 3, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 wow!!! τι θηρεια ειναι αυτα??? τρελος που ειναι ο κοσμος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Απρίλιος 3, 2005 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ Πιστευω οτι ειναι καλυτερη η tower 112 Καλα ρε ΓΙΩΡΓΟ εχει τρυπες η motherboard σου για να βαλεις την Tower?? Eμενα δεν εχει!!! Μηπως θυμασε ποσο κανει η motherboard σου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 3, 2005 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Καλα ρε ΓΙΩΡΓΟ εχει τρυπες η motherboard σου για να βαλεις την Tower?? Eμενα δεν εχει!!! Μηπως θυμασε ποσο κανει η motherboard σου?? οι abit, epox έχουν σίγουρα. και μια παλιά asus που είχα επίσης είχε. η msi k7n2 δεν έχει. οι τιμές σε nf2 παίζουν στα 70-80 ευρώ νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Απρίλιος 4, 2005 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 00:01] wow!!! τι θηρεια ειναι αυτα??? τρελος που ειναι ο κοσμος!!! Πραγματι ομορφα και επιβλητικα, αλλα υπαρχει και καποιο οριο. Πιστευω οτι απο ενα σημειο και μετα, θεωρητε υπερβολη κατι τετοιο...και μ@λακια...αλλωστε ετσι για να σπασουμε πλακα τα ποσταρα!! :D :D ΥΓ παντως αυτη που δεν ειναι zalman, η αλλη η γκριζωπη που γραφει fozen cpu ειναι ΠΟΛΥ φθηνη! καπου στα 45 ευρω βγαινει η ισοτιμια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 28, 2005 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [21-03-2005 21:25] Για να μην ανοίγω καινούργιο thread ρωτάω εδώ.. Χθες το βράδυ ήθελα να "σωπάσω" έναν ανεμιστήρα για να μην τον ακούω το βράδυ. Το υ έβαλα λοιπόν ένα πανάκι ανάμεσα στις φτερωτές και σταμάτησε. όταν γύρισα από την δουλειά και έβγαλα το πανάκι ...δεν γύριζε..έκανα restart, τον έβγαλα άπό το ρεύμα αλλά τίποτα..... Λέτε να "σώπασε" μια για πάντα;;;Δεν είναι και η πρώτη φορά που το κάνω αυτό σε fans, (και με περισσότερη ώρα μάλιστα) και γυρίζαν κανονικά μετα..... :( ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΡΥΩΜΑ! Φίλε Snips αυτή η περίπτωση μου ακούγεται Κλασικό Κρύωμα γιατί και εγώ στο παρελθόν έπαθα κάτι παρόμοιο μόνο που το πρόλαβα διότι το σκέπασα και με ένα κουβερτάκι. Εσύ από ότι κατάλαβα το άφησες για πολλές ώρες μόνο με ένα σεντονάκι και κρύωσε. Εσύ το βράδυ με τι σκεπάζεσαι με σεντονάκι; Δε νομίζω, άλλωστε δεν είναι ακόμα και η εποχή. Α... να μην ξεχάσω να σου πω και για μία παρόμοια περίπτωση φίλου που πριν φύγει ταξίδι έβαλε στα ανεμιστηράκια του εσωθερμικά μπλουζάκια και βαμβακερά ζιπουνάκια, άφησε τα καλοριφέρ στο φουλ και τα κλιματιστικά αναμμένα στο ζεστό αέρα. Και έτσι μόλις γύρισε τα βρήκε σε πολύ καλή κατάσταση και το λογαριασμό της ΔΕΗ παραφουσκωμένο. Δεν πειράζει όμως χαλάλι....αλλά μόλις τους φόρεσε τα ανοιξιάτικα ρουχαλάκια τα έπιασε φτάρνισμα με αποτέλεσμα να κανουν περισσότερο θόρυβο και το χειρότερο η κατάσταση τους χειροτέρεψε τα πήγε στο νοσοκομείο ετοιμαθάνατα και οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά εκτός από μία νοσοκόμα που σήκωσε τα πόδια ψηλά και αμέσως τα καημένα αναθάρησαν και κέρδισαν το στοίχημα με τη ζωή!!! Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.