Jump to content

καλη ψυξη για cpu με αθορυβο ανεμιστηρακι!

Bobi Rhoads

Recommended Posts

οπως και ο τιτλος του θεματος λεει........ψαχνω να βρω την καλυτερη ψυχτρα

με βαση την αποδοση ψυξης, και να ειχει πανω και εναν πολυ καλο και ταυτοχρονα

αθορυβο ανεμιστηρα!

ολα αυτα για cpu p4 LGA775 3.2 64bit.

ευχαριστω!

Υ.Γ.:ολα αυτα να συνδιαζονται με βαση και την καλη και προσητη τιμη!

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από tristeno

Για ποιά μητρική μιλάμε?

Abit AG8

και πιστευω πως η xp-120 ειναι πολυ καλη!

το θεμα ειναι να βρεις και εναν αθορυβο αλλα καλο ανεμιστηρα!

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads

Abit AG8

και πιστευω πως η xp-120 ειναι πολυ καλη!

το θεμα ειναι να βρεις και εναν αθορυβο αλλα καλο ανεμιστηρα!

xp-120 κι απο μενα....και βαλε εναν καλο 12αρη...πχ εναν sunon ή εναν papst....κατα προτιμηση 38μμ...και στα 5 βολτ και αποδοση θα εχεις και δεν θα ακους κιχ.... ;)

ΧΡ-120. Τίποτα άλλο δε σου λέω. Πραγματικά αξίζουν τα 70 Ευρώ που θα δώσεις αν την πάρεις!

Αν έχεις προβλήματα ασυμβατότητας, πάρε XP-90. Εϊναι εξίσου καλή. Η διαφορά είναι μόνο 2-4 βαθμούς πιο πάνω. Εγώ έχω XP-90 με Thermaltake Smart fan 90 mm ρυθμισμένο στις ~1700 σ.α.λ. και δεν ακούγεται τίποτα! Πιο πολύ ακούγεται ο σκληρός δίσκος!

Οι ψύκτρες της Thermalright, σύμφωνα με τα reviews πάντα, αλλά και από προσωπική εμπειρία, είναι μονόδρομος στο θέμα "ψύξη CPU"! ’ντε και .."διπλό-δρομος" αν βάλεις και τη Zalman... :)

Δές και αυτό και για ανεμιστήρα εδώ .

Αν θελεις αθορυβη και απιστευτα αποδοτικη παρε την Coolrmaster Ηυπερ 48.

7+ βαθμους κατω απο την SP 94 που εχω και ο ανεμιστηρας στις 1300 στροφες.. δεν ακους τιποτα, τωρα με ενοχλει το τροφοδοτικο μου απο θορυβο..

καλη πρεπει να ειναι!

τωρα που ειπες για τροφοδοτικο!αν κατεβασουμε με καποιο

τροπο τις στροφες του τροφοδοτικου ετσι ωστε να μην ακουγεται σχεδον

καθολου, κανουμε καλο?υπαρχει περιπτωση να υπαρχει προβλημα?

Νομίζω ότι δεν θα σου προκαλέσει προβλήματα αυτό...

Αν όμως το παρακάνεις, το τροφοδοτικό μπορεί να ζεσταίνεται πολύ κατά τη διάρκεια λειτουργίας του και να μην είναι πια σταθερό το σύστημά σου.

καλησπέρα σας και απο μένα !!και εγώ λέω να πάρω μια ψύκτρα για την CPU (AMD 64 3200+ 754) !στα 2,2 Ghz που είναι η default συχνότητα πίανω 51 C στον επεξεργαστή FULL LOAD και ΙDLE στους 34 C.Πώς σας φαίνοντε τα νούμερα?λέω να πάρω την XP-90 Thermaltake (43 χωρίς ανεμιστηράκι) αλλά μου φαίνονται αρκετά τα λεφτά κ θέλω να πάρω και ψύκτρα για την VGA!#!γιαυτό σκέφτομαι κ για την Arctic Cooling Freezer 64 (30 ) !στα πόσα C θα πέσω με το ένα κ πόσα με το άλλο cooler?ευχαριστωωω

τη freezer την ειχα βαλει εγω αλλα ειχε χαλια αποδοση. Σε full load βαραγε 65 βαθμους με ambient 35 μεσα στο κουτι.

Κατι με τα heatpipes δεν πολυδουλευει....

Αυτο που εκανα ομως με τη freezer ηταν να παρω το fan της (που ειναι αθορυβο) και να το βαλω πανω στη stock ψυκτρα του amd. Τωρα εχω και καλες θερμοκρασιες και πολυ λιγο θορυβο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.