jamesbond Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2016 γεια σας παιδια οπως λεει και ο τιτλος γινεται να κατεβαζω με κλειστο τον υπολογιστη?και οταν ανοιγω το μτορρεντ να μην μου εμφανιζει σε κατασταση ελεχθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 12, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2016 Πως θα γίνει να κατεβάζεις βρε αδερφέ με κλειστό τον υπολογιστή, αφού δεν υπάρχει σύστημα και σύνδεση εκείνη την ώρα; Μήπως εννοείς κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Μάρτιος 12, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2016 τη συνδεση αφου το ιντερνετ το εχω ανοιχτω οταν κλεινω το pc ayto me ton elenxo γινεται να το παραληψουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 12, 2016 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2016 πριν 20 λεπτά, το μέλος jamesbond έγραψε: τη συνδεση αφου το ιντερνετ το εχω ανοιχτω οταν κλεινω το pc ayto me ton elenxo γινεται να το παραληψουμε? Τα torrents σου δεν τα κατεβάζει το modem σου, αλλά το PC σου. Με κλειστό PC δεν κατεβαίνουν λοιπόν. Αυτό με τον έλεγχο ίσως έχει να κάνει με το πως κλείνεις το PC σου. Το κλείνεις από το shutdown κανονικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 12, 2016 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2016 Πάντως αν σε ενδιαφέρει να κατεβάζεις torrents με κλειστό τον υπολογιστή, υπάρχουν adsl modems που μπορούν να το κάνουν αυτό. Τους βάζεις εξωτερικό δίσκο, τα κατεβάζουν εκεί και μετά ή τα βλέπεις από το δίκτυο, ή τα αντιγράφεις όπου θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 12, 2016 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2016 Αν έχω καταλάβει το ερώτημα, μάλλον θα πρέπει να κλείνεις το πρόγραμμα για τα torrents πριν σβήσεις το PC. Κάτι δεν προλαβαίνει να ολοκληρωθεί σωστά, το πρόγραμμα κλείνει ολίγον βιαίως, όπως αν κοβόταν το ρεύμα, οπότε υποχρεώνεται σε επανέλεγχο των αρχείων. Αν του δώσεις χρόνο δεν θα το κάνει αυτό. Αν επιλέγεις να βάζεις το σύστημα σε αναμονή αντί να το κλείνεις εντελώς, πολύ περισσότερο αν συνηθίζεις να ανοίγεις και να κλείνεις συχνά τον υπολογιστή, ίσως πάλι να γλυτώνεις τον επανέλεγχο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Μάρτιος 12, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2016 (edited) από τον τερματισμό λειτουργίας τον κλείνω Αν θυμάμαι καλά νομίζω το κλείνω το μτορρεντ πριν κλείσω το πσ η καμιά φορά το έχω ανοιχτό και κλείνω το πσ Με ρουτερ του ΟΤΕ κάτι ZTE γίνεται τίποτα? Το ρουτερ μου έχει usb άμα θέλω εκεί βάζω το σκληρό? Τη ρύθμισης θέλει? Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 12, 2016 από jamesbond Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 12, 2016 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2016 Όχι, δε γίνεται με το router του πΟΤΕ. Ούτε με άλλα router. Υπάρχουν ειδικά μοντέλα στην αγορά που παρέχουν αυτή τη δυνατότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 12, 2016 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2016 Τσέκαρε μία και την υγεία του σκληρού σου για το θέμα με τον επανέλεγχο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 12, 2016 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2016 Παντα κανει επανελεγχο το mtorrent .... οποτε το ανοιγεις εκ νεου μετα απο restart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 12, 2016 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2016 'Οχι, δεν ισχύει το από πάνω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 12, 2016 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2016 Μια ζωη ετσι μου δουλευει .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 12, 2016 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2016 πριν 39 λεπτά, το μέλος kpetros έγραψε: Μια ζωη ετσι μου δουλευει .... Κάποιο θέμα έχεις κι εσύ, δεν σου κλείνει σωστά το process. Ποτέ δεν μου κάνει recheck από μόνο του σε 4-5 μηχανάκια ποτ το χρησιμοποιώ. Πλέον βέβαια χρησιμοποιώ το 2.x version Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 13, 2016 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2016 Ισως φταιει που ουτε εγω καθομαι να το κλεισω πριν το RR ,....οπως και να χει 2 λεπτα αναζητηση κανει , δεν ειναι θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάρτιος 13, 2016 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2016 το ότι το κλείνεις απότ το X στο παραθύρι δεν το κλείνεις ως διεργασία...Πήγαινε κάτω δεξιά δίπλα στο ρολόι, και κλείστο και από εκεί.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Μάρτιος 13, 2016 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2016 πριν 12 ώρες, το μέλος yanni έγραψε: Αν έχω καταλάβει το ερώτημα, μάλλον θα πρέπει να κλείνεις το πρόγραμμα για τα torrents πριν σβήσεις το PC. Κάτι δεν προλαβαίνει να ολοκληρωθεί σωστά, το πρόγραμμα κλείνει ολίγον βιαίως, όπως αν κοβόταν το ρεύμα, οπότε υποχρεώνεται σε επανέλεγχο των αρχείων. Αν του δώσεις χρόνο δεν θα το κάνει αυτό. ... Πολύ σωστά Γιάννη! πριν 10 ώρες, το μέλος jamesbond έγραψε: από τον τερματισμό λειτουργίας τον κλείνω Αν θυμάμαι καλά νομίζω το κλείνω το μτορρεντ πριν κλείσω το πσ η καμιά φορά το έχω ανοιχτό και κλείνω το πσ ... Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει. Πρόσεξε τι γράφει και ο sstav! πριν 22 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε: το ότι το κλείνεις απότ το X στο παραθύρι δεν το κλείνεις ως διεργασία...Πήγαινε κάτω δεξιά δίπλα στο ρολόι, και κλείστο και από εκεί.. Όντως, κάποια προγράμματα όπως το μtorrent, το skype δεν κλείνουν με τον "κλασικό" τρόπο κάνοντας κλικ πάνω δεξιά στο κόκκινο "x". πριν 8 ώρες, το μέλος jpavly έγραψε: Κάποιο θέμα έχεις κι εσύ, δεν σου κλείνει σωστά το process. Ποτέ δεν μου κάνει recheck από μόνο του σε 4-5 μηχανάκια ποτ το χρησιμοποιώ. Πλέον βέβαια χρησιμοποιώ το 2.x version Εδώ μια ερώτηση offtopic: Για το μtorrent μιλάς; Εγώ βλέπω version 3.4.5 (build 41865). Υπάρχει κάποιο θέμα με τις 3.x; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Μάρτιος 13, 2016 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2016 Και άμα το κλείσω δεν θα κάνει έλεγχο? Σπύρο λες να φταίει ο σκληρός είσαι σίγουρος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 13, 2016 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος TopCLR έγραψε: Εδώ μια ερώτηση offtopic: Για το μtorrent μιλάς; Εγώ βλέπω version 3.4.5 (build 41865). Υπάρχει κάποιο θέμα με τις 3.x; Πριν κανά χρόνο το μTorrent είχε τη λαμπρή ιδέα να συμπεριλάβει ένα bitcoin miner, ώστε να χρησιμοποιεί τις επιδόσεις των χρηστών για να βγάζει το μTorrent λεφτά. Έγινε χαμός και το απέσυρε, αλλά επειδή βλέπω processes στο 3 που μου τραβάνε ισχύ και δεν έχω το κεφάλι μου ήσυχο επέστρεψα στην έκδοση 2.2.x. πριν 3 λεπτά, το μέλος jamesbond έγραψε: Και άμα το κλείσω δεν θα κάνει έλεγχο? Σπύρο λες να φταίει ο σκληρός είσαι σίγουρος? Δοκίμασε το και δες και μόνος σου, δεν μπορεί να σου δώσει κανείς εγγύηση ότι η λύση θα λειτουργήσει στην περίπτωσή σου! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Μάρτιος 13, 2016 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2016 Όντως κάτι είχα διαβάσει εκείνο τον καιρό για το miner (αν θυμάμαι καλά ήταν εδω μέσα στις ειδήσεις ) και αγνοούσα τις προτροπές του για update (τότε είχα 2.x). Νόμισα το θέμα λήξαν (με "επρηζε" και το μtorrent) και προχώρησα αργότερα σε αναβάθμιση. Ευχαριστώ, θα το ψάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Μάρτιος 13, 2016 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2016 (edited) εμενα η εκδοση ειναι η 3.3 η ρυθμισεις δεν θελουν πειραγμα? η υγεια του δισκου ειναι 100% Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 13, 2016 από jamesbond Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts