Jump to content

Recommended Posts

Τελικά , Asus και Asrock , έχουν βγάλει 590 κάρτες στην αγορά ?

ή είναι ακόμη στα χαρτιά ?

πριν 12 ώρες, το μέλος idonthave έγραψε:

Η Asus , σε ελάχιστα καταστήματα δείχνει διαθεσιμότητα (τώρα πρόσφατα π.χ. overclockers.uk) αλλά στην πράξη , κανείς δέν έχει τέτοια κάρτα στα χέρια του.

και μου κάνει εντύπωση , γιατί όλα τα site και οι reviewers , είχαν στην κατοχή τους δείγματα μόνο από XFX , Sapphire , Powercolor

(edited)
πριν 11 λεπτά, το μέλος TASOS έγραψε:

Η Asus , σε ελάχιστα καταστήματα δείχνει διαθεσιμότητα (τώρα πρόσφατα π.χ. overclockers.uk) αλλά στην πράξη , κανείς δέν έχει τέτοια κάρτα στα χέρια του.

και μου κάνει εντύπωση , γιατί όλα τα site και οι reviewers , είχαν στην κατοχή τους δείγματα μόνο από XFX , Sapphire , Powercolor

Τις τρεις εταιρείες είχα δει κι εγώ ότι είχαν βγάλει την 590 (περίπου 2 βδομάδες πριν που κοίταζα για την 570) και τώρα που ρώτησες είδα 

και την asus, ούτε msi, gigabyte έχουν βγάλει κάτι.

*Μπορεί να θέλουν να σπρώξουν "όποιο απόθεμα" (αν) τους έχει μείνει σε 570/580 και μετά να βγάλουν και οι υπόλοιποι,

δεν το έχω ψάξει αν είναι κάτι άλλο.

Έγινε επεξεργασία από idonthave

Το πιο πιθανο ειναι να ζητησαν καποιοι partners να βγαλει κατι η amd λογω γιορτων

Δεν βλεπω αλλο λογο υπαρξης της 590. Filler μεχρι να βγει η νεα σειρα

πριν 24 λεπτά, το μέλος Lazy Dog έγραψε:

Filler μεχρι να βγει η νεα σειρα

Πρόσεξε τι θα πεις:p....

• Haha 1
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...