Jump to content

Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

Recommended Posts

Αν αρχίσουν να σκάνε και άλλα μοντέλα με παρόμοιες επιδόσεις σε overclock/θερμοκρασίες, ίσως τελικά η GlobalFoundries να άρχισε να παραδίδει GPUs με την ποιότητα που περίμενε αρχικά να λάβει η AMD, αλλά προφανώς δεν έλαβε(και βρεθήκαμε να διαβάζουμε για 90W+ από το PCIe).

• Like 2

Αν και έρχονται Vega Mega Sega σε λίγο, παρήγγειλα XFX GTR 480 8G στα 300€ για να παίξω Titanfall.
Μιας και το επόμενο upgrade για το μηχάνημα θα είναι οθόνη, νομίζω είναι η χρυσή τομή για 1080p που είμαι τώρα και για το 1440p που θα έχω μετά (όταν αλλάξω).
Για λίγο καιρό θα μείνει και η 480 με την νέα οθόνη μελλοντικά. Όπως το έχω τώρα στο μυαλό μου, μία διετία θα μείνει η κάρτα στο σύστημα.

Επίσης, όποιος έχει κέφι....

• Like 5

Το καλό το PCB είναι αυτό στις GTR εκδόσεις και όχι στις RS.
Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο προμηθευτής τους δεν έχει απόθεμα και ότι θα έχει περίπου σε 10 μέρες.
Είμαι σε αναμονή λοιπόν. Εάν στις 25 δεν έχω απάντηση  θα πάρω ότι βρω από ετοιμοπαράδοτη 470 4GB.

Τα καλύτερα PCB για τις RX 480 8GB είναι της HIS, / XFX_GTR (το ίδιο PCB έχουν) και της ASUS STRIX.

(ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ GIGABYTE)

Έγινε επεξεργασία από winters

πριν 3 ώρες, το μέλος winters έγραψε:

Το καλό το PCB είναι αυτό στις GTR εκδόσεις και όχι στις RS.
Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο προμηθευτής τους δεν έχει απόθεμα και ότι θα έχει περίπου σε 10 μέρες.
Είμαι σε αναμονή λοιπόν. Εάν στις 25 δεν έχω απάντηση  θα πάρω ότι βρω από ετοιμοπαράδοτη 470 4GB.

Τα καλύτερα PCB για τις RX 480 8GB είναι της HIS, / XFX_GTR (το ίδιο PCB έχουν) και της ASUS STRIX.

(ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ GIGABYTE)

Αυτά τα pcb είναι σίγουρο ότι καταναλώνουν 100 watt,δ εν βλέπω να έχει διασταυρωθεί το βίντεο με την xfx πιο πάνω.

πριν 21 ώρες, το μέλος winters έγραψε:

Αν και έρχονται Vega Mega Sega σε λίγο, παρήγγειλα XFX GTR 480 8G στα 300€ για να παίξω Titanfall.
Μιας και το επόμενο upgrade για το μηχάνημα θα είναι οθόνη, νομίζω είναι η χρυσή τομή για 1080p που είμαι τώρα και για το 1440p που θα έχω μετά (όταν αλλάξω).
Για λίγο καιρό θα μείνει και η 480 με την νέα οθόνη μελλοντικά. Όπως το έχω τώρα στο μυαλό μου, μία διετία θα μείνει η κάρτα στο σύστημα.

Επίσης, όποιος έχει κέφι....

Ή msi λείπει....

http://wccftech.com/amd-polaris-revisions-performance-per-watt/

Σύμφωνα με το άρθρο έριξαν την κατανάλωση σε όλη την σειρά RX400. Ίσως οι κάρτες να μην βγουν με αυτά τα νούμερα στην Desktop αγορά αλλά είναι σημαντικό να ξέρουμε πως μπορούν να το κάνουν. Δίνει την αίσθηση πως το Vega είναι επιτεύξιμο :amen:

επίσης η rx 480 GTR σε ένα βίντεο ποιο πίσω δεν πέρναγε τα 100watt σε πλήρη φορτίο σύμφωνα με το afterburner ....

και παίδες να δούμε τι θα γίνει ότι πολλά μπορεί να κάνει το ξέρει , το θέμα είναι το τι κάνει τελικά ...

πάμε για ΠΑΚΕΤΟ - Έτσι το έχει σκεφτεί μέχρι στιγμής η amd ...

Spoiler

VEGA + ZEN 16 Threads = Next GAMING PLATFORM ... NGP (το κάνω copyright γιατί τώρα το σκέφτηκα :p )  , και μπορεί να το πω και NGpPC - next gaming platform pc για να είναι ποιο ουάου :D ή PCNGP  ή Amd PC NGP

είναι περασμένη η ώρα και γράφω μπούρδες :D

Το VEGA εχω υποψια οτι για κανα τριμηνο θα ειναι King GPU.Αμφιβαλλω αν θα χεις κατω απο 800ευρω παντως.Οταν εβγαζε κατι δυνατο η AMD το χτυπαγε στη τιμη για να μαζεψει και χασουρα απο market share.Για το Zen επισης ειμαι αισιοδοξος αν κρινω απ το περιεργο cannonlake vs skylake boost  σαν να "χεστηκε" λιγο η Intela πανω της μου φαινεται και βγαζει καβατζα τεχνολογια μην επαναληφθει το AthlonXP vs P4 σκηνικο...

για πείτε μου μια καλή δικαιολογία γιατί κάποιος να πάρει στα 230 ευρώ μια rx 470 4gb αντί για μια rx480 4gb στα 250ευρώ τιμές ελλάδα μιλάω

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

2 hours ago, ARMAGEDDON said:

για πείτε μου μια καλή δικαιολογία γιατί κάποιος να πάρει στα 230 ευρώ μια rx 470 4gb αντί για μια rx480 4gb στα 250ευρώ τιμές ελλάδα μιλάω

gtx 1060 3gb 225 τιμή Ελλάδας δεν υπάρχει δικαιολογία να πάρεις 470/480 4gb

:D

2 minutes ago, sped25 said:

gtx 1060 3gb 225 τιμή Ελλάδας δεν υπάρχει δικαιολογία να πάρεις 470/480 4gb

Δεν υπάρχει δικαιολογία στα τέλη του 2016 να πάρεις κάρτα με 3GB. Πολύ περισσότερο όταν δεν υπάρχουν άλλα μοντέλα με 3GB ώστε να δημιουργηθεί μια ικανοποιητικά μεγάλη βάση χρηστών για να την λογαριάζουν οι δημιουργοί παιχνιδιών. Αν θέλεις Nvidia πας καρφί στην έκδοση με τα 6GB.

• Like 2