Jump to content

Recommended Posts

Just now, TopCLR said:

Σιγά να μην τον πονέσεις όταν θα του πεις πως η 490 θα μοιράζει παστέλια στην...  1060!!! :D

αυτο ειναι βασισμενο που?

βρε αφήστε τα π@παρω firestrike φτιαγμένα για nvidia και πιάστε DX12 να πάμε παρακάτω !

παιδιά 300ευρώ τα έχω βάλει να αβγατίζουν άντε βγάλτε κάρτες !

• Like 1
20 minutes ago, ARMAGEDDON said:

παιδιά 300ευρώ τα έχω βάλει να αβγατίζουν άντε βγάλτε κάρτες !

Μόλις γίνουν απο το πολύ αβγάτισμα 1000, στείλε pm να σου ετοιμάσω μία GTX1080 μπάς και παίξεις κανά παιχνιδάκι... :hehe: 

2 minutes ago, Dj_ALeX said:

Μόλις γίνουν απο το πολύ αβγάτισμα 1000, στείλε pm να σου ετοιμάσω μία GTX1080 μπάς και παίξεις κανά παιχνιδάκι... :hehe: 

αν γίνουν 1000 θα πάω να κάνω αναβάθμιση τον παππού 920 :hehe:

1 hour ago, djleon said:

Πάντως μόλις δώσανε επίσημη κυκλκοφορία 29 Ιουνίου για Rx 470 και Rx 460... Τώρα για 480 θα δείξει.. :p

Άστες αυτές τις κάρτες δεν είναι για μάς...

6 minutes ago, ARMAGEDDON said:

αν γίνουν 1000 θα πάω να κάνω αναβάθμιση τον παππού 920 :hehe:

Δεν χρειάζεται... απο την στιγμή που βγήκε τότε ο 920 όλα τα άλλα CPU δεν κλάνουν τπτ μπροστά του... :hehe: Τι Haswell & Skylake και κουραφέξαλα... :haha: 

• Like 1

Η Rx8 mazda edition ποτε αποκαλυπτεται; :p 

Ειχα στο πισω μερος του μυαλου και κοκκινη, αλλα με τοση καθυστερηση μου φαινεται πως δυσκολακι... Μακαρι ομως να ειναι τουμπανακι η καρτα! (συμφερει τον ανταγωνισμο σε αυτη την κατηγορια! )

• Like 2
(edited)
1 hour ago, Dj_ALeX said:

Δεν χρειάζεται... απο την στιγμή που βγήκε τότε ο 920 όλα τα άλλα CPU δεν κλάνουν τπτ μπροστά του... :hehe: Τι Haswell & Skylake και κουραφέξαλα... :haha: 

i7 920 από 2.6 στα 4.2 και τα μυαλά στα κάγκελα τι να λέμε τώρα δείξε μου ένα cpu από τα 3.4~4Ghz να πηγαίνει με αέρα 5Ghz για πλάκα

(εδώ με σε benchmark έβγαζα καλύτερο score σε gpu παρά ο άλλος με i7 4770k και 390)

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

Καινουρια slides απο την AMD σταλθηκαν στο guru3d. ΔΕΝ βλεπουμε κατι καινουριο σε αυτα. 

Απλα ειπα να τα βαλω.

amd-polaris-guru3d-1.png

amd-polaris-guru3d-2.png

amd-polaris-guru3d-3.png

amd-polaris-guru3d-4.png

• Like 3
πριν 2 ώρες, το μέλος LocoDiceGR έγραψε:

αυτο ειναι βασισμενο που?

Πουθενά, μια υπόθεση έκανα.

Πες πως όντως η 490 είναι τούμπανο (μιας και ο Lazy dog ζήτησε τούμπανο κάρτα AMD) και περνάει πολύ την 1060. Όταν γυρίσει και πει στον seb "Η 490 μοιράζει παστέλια στην 1060", λες να ιδρώσει το αυτί του; Δεν έχει να δείξει πιο τούμπανες κάρτες (1070,1080);

(edited)
37 minutes ago, LocoDiceGR said:

Καινουρια slides απο την AMD σταλθηκαν στο guru3d. ΔΕΝ βλεπουμε κατι καινουριο σε αυτα. 

Απλα ειπα να τα βαλω.

amd-polaris-guru3d-1.png

HOTfixed:

amd-polaris-guru3d-1.png.7a24df55cb6278304164a1070577ec1e.png

Έλα να βάλουμε όλοι ένα χεράκι στα τμήμα PR και marketing της AMD!

Έγινε επεξεργασία από FrOsT
  • Like 2
Just now, FrOsT said:

HOTfixed:

amd-polaris-guru3d-1.png.7a24df55cb6278304164a1070577ec1e.png

Έλα να βάλουμε όλοι ένα χεράκι στο τμήμα PR της AMD!

χαχα, οντως το PR τους ειναι για κλαματα.

• Like 1
(edited)
πριν 5 λεπτά, το μέλος Physiciant έγραψε:

Θέλω να δω πότε θα ανακοινωθεί η κάρτα polaris 10 που θα έχει 299usd. Δώστε κάρτες στο λαοοοό!

ωσπου να ανακοινωθουν,εγω θα γινω psysiciant....φιλε physictian.

Έγινε επεξεργασία από koukoubetses

Πάντως οι 1024 stream processors στο Polaris 11, είναι αρκετοί για να δούμε αργότερα και κάποια RX450 με κομμένο το chip έχοντας ενεργούς 896 stream possessors.

Μας βλέπω να "σαπίζουμε" μπροστά από μία οθόνη βλέποντας εικασίες και reviews και περιμένοντας τη φίλη μας τη κόκκινη.. :lol::hehe::amen:

• Like 1