Jump to content

Recommended Posts

Πειτε μου μονο οτι παιζετε με τις τιμονιερες, να πηδηχτω απο το παραθυρο.... :hehe:

• Like 2
  On 11/3/2016 at 10:54 ΠΜ, το μέλος wolves έγραψε:

Πειτε μου μονο οτι παιζετε με τις τιμονιερες, να πηδηχτω απο το παραθυρο.... :hehe:

Expand  

Έχουμε φτιάξει και setup!!

R u in? Πρέπει να φτιάξουμε 5άδα :D

• Like 1
(edited)

Κοιτα, το παρακολουθω γενικως το game.

Ειναι αρκετα "τιμιο" το παιχνιδι για αυτα που ζηταει και φαινεται αρκετα διασκεδαστικο.

Το εβαλα wishlist, αλλα για αγορα θα δουμε ποτε ;)

Απο οτι ειδα ετοιμαζουν και μπασκετακι mode... καλο και αυτο.

Έγινε επεξεργασία από wolves
  • Like 4

Το έχω σε PS4 αλλά δεν παίζει με  Fanatec CSW οπότε δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, άσε που τα αυτοκίνητα δεν έχουν ταχύτητες οπότε πάει στράφι και το H-Shifter :hehe:

ΥΓ Πέρα από τα αστεία το παιχνίδι είναι φανταστικό και παρόλο που φαίνεται απλό έχει με τεράστιο skill cap, υπάρχουν τύποι που τους έχω δεί να κάνουν απίστευτα πράγματα !!!

• Like 1
(edited)

Το game είναι ότι καλύτερο!!! και προς ενημέρωση όλων, έχει και cross platform ;)

Τα μάθατε τα νέα??? Έχουμε 4ο @GoMaR

Έγινε επεξεργασία από Georgiadis Giorgos
  • Like 2
  • 1 month later...

Κατεβηκε και αγοραστηκε απο μενα.

Το πιο διασκεδαστικο multiplayer παιχνιδι που εχω παιξει.Ειτε μονος ειτε με παρεα.Βγαινει και το μπασκετ σημερα. :D

• Like 3

Πρώτες εντυπώσεις απο το μπασκετάκι!!

Είναι δύσκολο να βάλεις καλάθι, και ας έχει τεράστιο καλάθι!

Πέφτει πολύ aerial γιατί μόνο έτσι ουσιαστικά μπορείς να βάλεις "εύκολα" καλάθια!

Συμβουλή!! Να πηδάτε πάντα για jump ball γιατί μας κάρφωσαν αρκετά καλάθια έτσι :p

• Like 1
  • 2 weeks later...