Jump to content

New Stacker

Michalis761416003192

Recommended Posts

• 3 months later...

Παιδια κανενα νεο για το καινουργιο Stacker ?

Ξερεται ποτε περιπου θα ερθει? Ειμαι σε φαση που ψαχνω για κουτι και λεω να παω στο πρωτο Stacker. Μηπως θα πρεπει να περιμενω?

παιδια ετσι οπως το δα στη φωτο δε μου αρεσει καθολου... χιλιες φορες το πρωτο κλασσικο STACKER. :)

12 θεσεις εχει

αλλα η μια ειναι κατειλειμενη απο το bay που φιλοξενη το κουμπι , τα εξωτερικα usb , το firewire και τις υποδοχες ηχου .

οποτε ειναι 11+1 που ειναι ετοιμο πανω στο μαμα stacker 1

11 ειναι υπερβολη , ποτε δεν θα τα χρειαστει κανενας.

εγω μετα σκεφτηκα οτι ειναι καλα που ειναι ανοιχτο ολο μπροστα γιατι θα εβαζα το διπλο ψυγειο εκει , με τα φιλτρα απο μπροστα .

αλλα και παλι υπαρχει περιμνα για τονπατο του κουτιου που εκει ειναι μια χαρα

επισης οι 4 σκληροι μπαινουν σε υποδοχη με ψυξη η οποια αντι να τρωει 4 θεσεις , τρωει μονο 3 και το ολο συστημα μπαινοβγαινει για την πλακα

στο στακερ2 πιστευω οτι το αδικειτε

κοιταξτε το φλασακι και θα καταλαβετε

ειναι πιο καλο ασχετα αν πολλοι , οπως και εγω προτιμαμε για διαφορους λογους το στακερ 1

καταρχας εχει καλητερη απαγωγη θερμοτητας , ειναι πιο ελαφρι , εχει παντου φιλτρα , παιρνει περισσοτερους ανεμιστηρες

ριχτα μια ματια απο κοντα και δειτε το φλασακι

cu

ενω το στακερ 1 που ειναι btx ready τι καταλαβαμε?

πρωτον η μετατροπη παιρνει πολυ ωρα και λυνεις σχεδον τα παντα

δευτερον οσοι εχουν στησει ηδη υδροψηξεις δεν θα ειναι τοσο ευκολη η μετατροπη

τριτον το παλινο πλεον παει απο τα δεξια , οποτε για να επιδεικνυετε το κουτι σας σε ολο τον κοσμο θα πρεπει να το φερετε απο την δεξια πλευρα του γραφειου σας (κακια)

τεταρτον ετσι και αλλιως ολα τα κουτια της αγορας δεν ειναι btx ready πραγμα που σημαινειοτι η αγορα δεν μας πιεζει για να μεταφερθουμε σε btx με το ζορι, αρα ακομα θα παρει πολυ καιρο η μεταφορα σε btx ,ασε που οι διαφορες μεταξυ atx και btx ειναι λιγες και οχι τοσο μεγαλης σημασιας

καμια προθεση επιθεσης απλα αυτα νομιζω εγω

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

ενω το στακερ 1 που ειναι btx ready τι καταλαβαμε?

πρωτον η μετατροπη παιρνει πολυ ωρα και λυνεις σχεδον τα παντα

δευτερον οσοι εχουν στησει ηδη υδροψηξεις δεν θα ειναι τοσο ευκολη η μετατροπη

τριτον το παλινο πλεον παει απο τα δεξια , οποτε για να επιδεικνυετε το κουτι σας σε ολο τον κοσμο θα πρεπει να το φερετε απο την δεξια πλευρα του γραφειου σας (κακια)

τεταρτον ετσι και αλλιως ολα τα κουτια της αγορας δεν ειναι btx ready πραγμα που σημαινειοτι η αγορα δεν μας πιεζει για να μεταφερθουμε σε btx με το ζορι, αρα ακομα θα παρει πολυ καιρο η μεταφορα σε btx ,ασε που οι διαφορες μεταξυ atx και btx ειναι λιγες και οχι τοσο μεγαλης σημασιας

καμια προθεση επιθεσης απλα αυτα νομιζω εγω

1για την μετατροπη ομως δεν χρειαζεται να πληρωσεις παραπανω...

2οταν πας σε btx ουτως ή αλλως θα τα βγαλεις ολα αρα στηνεις κανονικοτατα την υδροψυξη σου

3δεν ειναι τοσο μεγαλη δουλεια η αλλαγη μεριας...πολλοι ειναι αυτοι που ηδη το εχουν δεξια...

4καποια στιγμη ομως αν γινουν btx raady θα εισαι ετοιμος...

εγω θα του δωσω ενα τεραστιο προβαδισμα εναντι του παλιου για τους εξης λογους:

1)φουλ αλουμινιο.

2)αφαιρουμενη πορτα ωστε να παρει την μορφη ενος ΛιανΛι στην προσοψη(μετα την προσθηση πανελ κλπ πιστευω θα δεχνει κουκλα

3)μπρακετ με υποδοχες παντου οποτε τερμα οι βιδες τα κατσαβιδια κλπ.

4)συρταρακι σκληρων και δισκετας αψογα μελετημενο και παραμετροποιησιμο οπως γουσταρει ο καθενας

οι μονες μου επιφυλαξεις εχουν να κανουν

α)με τον πλαινο υποδοχεα ανεμιστηρων στην περιπτωση που καποιος θελησει να αφησει απλα παραθυρο εκει.

β)με το εαν ειναι ευκολο να βαλει καποιος δικο του πλεξυγκλας χωρις τρυπηματα μιας και υπαρχουν ηδη ετοιμα τα κουμπωματα του υποδοχεα.

γ)ο απαιτουμενος χωρος στο πατωμα για τοποθετηση ψυγειου οπως και στο προηγουμενο στακερ

σε γενικες γραμμες πειστηκα οτι ειναι ενα προσεγμενο κουτι το οποιο μπορει να γινει κουκλα και το οποιο μπορει καποιος να το κρατησει πολυ-πολυ καιρο..........ελπιζω να το τσεκαρουμε συντομα και απο κοντα.

δυσκολα με κερδιζει κατι βλεποντας το μονο απο φωτογραφιες αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση το λεω καθαρα οτι ανυπομονω.

Αρχική απάντηση από tasosmos [Χθες, στις 22:16]

Συμφωνα με το φλασακι απο τη CM υποστηριζει και αυτο BTX.

Συμφωνα με την CM οχι...

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

δηλαδη? στο φλασακι δειχνει καθαρα οτι το υποστηριζει.

ναι με την τροποποιηση του back panel

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 00:44]

ναι με την τροποποιηση του back panel

Ναι ομως ολα τα απαραιτητα parts δινονται μαζι με το case ετσι δεν ειναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.