racer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2016 (edited) Έφτασε λοιπόν η ώρα του πρώτου αγώνα στον Tango X! Η πίστα θα επιλεγεί με random τρόπο και θα ανακοινωθεί σε αυτό το thread στις 18:00 μαζί με τον κωδικό του server. Υπάρχει χρόνος δηλαδή μέχρι τις 19:30 για ελεύθερο practice. Timetable: 19:30 - 21:15 practice 21:15 - 21:30 qualifying 21:30 race (2min break) Server info: Grip 96% στο practice με 100% μεταφορά ανά session ώστε να καταλήγει στο ~98% στο τέλος του αγώνα Ώρα πίστας 10:00 και θερμοκρασία 25c, mid clear conditions Damage 50% Ο αγώνας θα έχει διάρκεια ~40 λεπτών, οι γύροι θα προσαρμοστούν ανάλογα με την πίστα που θα επιλεγεί Points system: 1st Place 25 Points 2nd Place 20 Points 3rd Place 16 Points 4th Place 14 Points 5th Place 12 Points 6th place 10 Points 7th Place 9 Points 8th Place 8 Points 9th Place 7 Points 10th Place 6 Points 11th Place 5 Points 12th Place 4 Points 13th Place 3 Points 14th Place 2 Points 15th Place 1 Points Οι 3 πρώτοι στον επόμενο αγώνα θα τρέχουν με ballast 40, 25 και 10KG αντίστοιχα Penalties: Μπορείτε να στείλετε reports με PM σε 'μένα ή στον @GoMaR Από τα 7 cuts και έπειτα, προστίθεται 1 sec στο συνολικό χρόνο για κάθε cut. Αυτό σημαίνει ότι αν κόψετε 15 φορές την πίστα, θα τιμωρηθείτε με 15 sec ποινή στο συνολικό σας χρόνο. Καλή μας αρχή και καλό αγώνα σε όλους! Racers shoutout: @racer @GoMaR @Oxide Burnedbrain @spyder @fatalara @Lazy Dog @Georgiadis Giorgos @thazio @akis_z80 @liakjim @wolves @Aris Teidis @kyr.. @Anthemius @troffeo @uodvrhw @fuz10n @sosna @Stathis1 @Thodoris1884 @geovas77 @GeoF1 @khr1s @socratis_7 Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 9, 2016 από racer 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάρτιος 9, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 Καλή αρχή λοιπόν! Προβλέπω σφαγή και τρομερές μάχες!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάρτιος 9, 2016 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 Δε μπορώ να συνδεθώ στο steam σήμερα.. Ελπίζω να φτιαχτεί αργότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάρτιος 9, 2016 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 (edited) Καλη αρχη @Oxide Burnedbrain τωρα μολις συνδεθηκα μια χαρα(αν και μου εκανε κατι κουλα νωριτερα) Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 9, 2016 από Lazy Dog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Μάρτιος 9, 2016 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 Θα κάνει κανείς broadcasting μέσω steam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 9, 2016 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 θα δούμε Μήπως κάνει ο Τάσος με την άπειρη σύνδεση που έχει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάρτιος 9, 2016 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 Still nothing Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 9, 2016 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 μηπως πρεπει να αλλαξεις το ονομα του φακελου σου στο directory? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάρτιος 9, 2016 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 Τι εννοείς? Χθες μια χαρα συνδεόμουν και τις άλλες μερες επίσης. Δεν άλλαξα τίποτα απολύτως στο διάστημα αυτό,λογικά κάποιο πρόβλημα θα έχει το steam και να επηρεάζει συγκεκριμένη ομάδα χρηστών,μέσα σε αυτούς και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 9, 2016 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 (edited) program files (x86) / steam/ userdata κανε τον φακελο rename (πχ προσθεσε ενα τελευταιο γραμμα) και ανοιξε το steam btw : προς ολους , καντε add τον Τασο στο steam και μπορειτε να κανετε broadcasting. Tasotza το ονομα του Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 9, 2016 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάρτιος 9, 2016 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 Το έκανα αλλά τίποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Μάρτιος 9, 2016 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 Τώρα που άνοιξα το steam μου έκανε update και δουλεύει μια χαρά, έκανα και το Τάσο add to friends. Oxide δοκίμασες restart στο modem; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 9, 2016 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 (edited) Η πιστα ειναι : Nurburing Sprint password : tango1 Προσοχη στις στροφες 4-7-9-10 στις 19:30 γινεται restart ο σερβερ σε συνθηκες αγωνα! στατιστικα του σερβερ : http://manager.rackservice.org:50424/sessionstat @racer @GoMaR @Oxide Burnedbrain @spyder @fatalara @Lazy Dog @Georgiadis Giorgos @thazio @akis_z80 @liakjim @wolves @Aris Teidis @kyr.. @Anthemius @troffeo @uodvrhw @fuz10n @sosna @Stathis1 @Thodoris1884 @geovas77 @GeoF1 @khr1s @socratis_7 Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 9, 2016 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάρτιος 9, 2016 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 Έκανα restart to modem,έκανα καινούργια εγκατάσταση το steam,έκανα το rename του Ιάσωνα,δοκίμασα και στο netbook που το έχω εγκατεστημένο αλλά τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 9, 2016 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 Θα κάνω εγώ stream, το δοκιμάσαμε και έπαιξε κανονικά. Κάντε με add στο steam: tasotza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
socratis_7 Μάρτιος 9, 2016 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 Καλησπέρα στη παρέα . Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να τρέξω σήμερα (σας ζηλεύω) λόγω μετακόμισης αυτο τον καιρό . Την επόμενη Τετάρτη θα είμαι μέσα θέλω να πιστεύω . Καλό race να έχετε . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris1884 Μάρτιος 9, 2016 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 Μπράβο guys good race.@akis_z80 Είχες καλύτερο ρυθμό στον αγώνα αν είχαμε 3-4 laps ακόμα δεν την γλύτωνα. @liakjim Είχα κρατήσει απόσταση τουλαχιστον 3 secs πίσω σου στο qual. Στα μισά του λαπ ύστερα από αρκετά λαθη που έκανες σε έφτασα εύκολα. Αποψη μου ειναι απο τι στιγμή που έχεις κάνει κακό λαπ να με αφήσεις να περάσω. Δεν το έκανες και εγώ για να μη χάσω τον χρόνο μου έπεσα πάνω σου, sorry για αυτό. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 9, 2016 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 (edited) http://simresults.net/160309-5Ye http://manager.rackservice.org:50424/sessiondetails?sessionid=401# replay: https://www.dropbox.com/s/kaory3z50u4z47o/bmw_m3_e30%40nurburgring-sprint_Tango%20Race%201.rar?dl=0 βασει αυτου θα κανουμε τα ρεπορτς! Οι στροφες που θα ελεγξουμε για cuts Θα ειναι οι 2,4,6,7,9,10 Reports για συμβαντα του αγωνα σε πμ στον Τασο η εμενα. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 9, 2016 από GoMaR 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Μάρτιος 9, 2016 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 1ο μου race με shifter! Μπορεί να είμαι 2-3 sec πιο αργός απ´ ότι με τα paddles (λέμε τώρα και καλά δικαιολογίες), αλλά έχει άλλη χάρη! Δεν έλειψαν τα λάθη, αλλά κάποιοι έκαναν πιο χοντρά λάθη από εμένα και έτσι τερμάτισα στη 10δα! Για άλλη μια φορά, ευχαριστήθηκα μάχες με τον thazio! Μπράβο σε όλους για τη συμμετοχή και στον Θοδωρή, για άλλη μια φορά, για τη νίκη του! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Μάρτιος 9, 2016 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 Μπράβο σε όλους, επεισοδιακός αγώνας για πολλούς, είχα ωραία μάχη με το Δημήτρη σόρρυ που σε χτύπησα στο τέλος της ευθείας. Πρέπει να το φτιάξουν αυτό, να χτυπάς τον άλλο με 7χ.ω. και να φέρνουν και οι 2 σβούρες λες και ήταν 70χ.ω. Αν δεν είχα την ατυχία στην αρχή που ο thazio με ακούμπησε απο πίσω και έκανα σβούρα ίσως να ήμουν καμμιά θέση παραπάνω. Δεν με πειράζει το ευχαριστήθηκα και η μπέμπα είναι σούπερ μόνο που πρέπει να τη πηγαίνεις με το πλάι Μπράβο και πάλι στούς 3 πρώτους. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts