spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2016 Εχω μια παλια asrock με το 780G η οποια σταματησε -οπως φαινεται- να δινει εικονα και να δουλευει γενικοτερα μαλλον. Ανεμιστηρακια κτλ γυρνανε κανονικα αλλα στην οθονη σημα δε παει. Εχω δοκιμασει διαφορετικο τροφοδοτικο, οθονη, καλωδιο vga, εχω βαλει δυο pcie καρτες γραφικων αλλα δεν. Θα δοκιμασω αργοτερα cpu και μνημες αλλα δε νομιζω να ειναι απο εκει το προβλημα. Υπαρχει κατι αλλο που δεν εχω σκεφτει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάρτιος 8, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2016 μπαταρία μητρικής; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Μάρτιος 9, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 thnx man! Ουτε που θα μου περναγε απο το μυαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Μάρτιος 9, 2016 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 Κάνε και ένα reset bios σε default με το jumper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts