MaZzzZ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2016 Μαλλον κατι πειραξα και τωρα δεν bootαρει καν το pc. Το μηνυμα που μου βγαζει ειναι για αυτο εδω το αρχειο. windows/system32/winload.exe Υπαρχει τροπος να γλυτωσω το φορματ για τωρα? Το cd αλλα και το λειτουργικο που εχω ειναι windows 7, δοκιμασα να κανω boot μεσα απο το cd για να βρει σφαλματα και δεν κανει τιποτα, δεν ξερω αν φταιει επειδη το cd ειναι all in one με πολλες εκδοσεις μαζι δηλαδη. Οποοαδηποτε βοηθεια δεκτη γιατι δεν εχω ορεξη για φορματ γμτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 8, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2016 https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/1b2045b9-7fef-47f0-aea3-1e185fb7544c/fix-winloadexe-is-missing-or-corrupt-no-its-not?forum=itprovistasetup 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Μάρτιος 8, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2016 Σε ευχαριστω φιλε μου αλλα ολα αυτα απο το google τα κοιταξα εννοειται και δεν καταφερα κατι, δεν ξερω αν φταιει που το cd των windows που εχω ειναι all in one, δηλαδη εχει μεσα ολα τα 7αρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 8, 2016 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2016 Το all-in-one που λες indicates σπασμενα/πειρατικα παραθυρια, και δεν εχει να κανει με το repair system που εχει το cd. Λες πως μαλλον κατι πειραξες. Μπορεις να μας πεις τι ηταν αυτο που εκανες τελευταια πριν βγει το σφαλμα αυτο; Επισης εχεις κανονικα τα windows στο C:\Windows ή σε καποιο αλλο δισκο; Εχεις Dual Boot μηπως; Αν και δε τα πολυεμπιστευομαι , δοκιμασε και αυτο αν μπορεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Μάρτιος 8, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2016 Πρεπει να εκανα εκαθαριση του δισκου, τωρα τι ειχα επιλεξει απο εκει δεν πολυ θυμαμαι γιατι δεν μπορω να ανοιξω τον υπολογιστη, αν μπορουσα να τον ανοιξω θα εβλεπα γιατι θυμαμαι τα βηματα στο κυαλο μου πανω κατω. Αν δεν εχει να κανει με το repair τοτε δεν ξερω, γιατι προσπαθουσα να κανω repair με το cd και μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν υπαρχει cd η κατι τετοιο. Τα εχω κανονικα περασμενα και οχι δεν εχω καποιο dual boot. Αυτο που μου δινεις στο λινκ το ειδα αλλα δεν καταφερα να το κανω γιατι δεν μπορω να συνεχισω τα βηματα του repair για τον λογο που ειπα και πιο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 8, 2016 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2016 Για να κανεις bootable το CD ακολουθεις τα βηματα που σου λεει. Για να ξεκινησεις απο το CD πρεπει να πατησεις ειτε F11 (συνηθως) για να ανοιξεις τον boot manager της μητρικης και να επιλεξεις boot απο το CD, ειτε να θεσεις στο Bios πρωτο boot device το dvd-rom. Δεν γινεται να σου λεει οτι δεν υπαρχει CD οταν αυτο ειναι bootable. Αν δεν εχεις καποιο αλλο υπολογιστη να φτιαξεις bootable CD , τοτε πρεπει μαλλον να ψαξεις ολα τα πιθανα θεματα και λυσεις που εχει στον γουγλη και τελικως να προβεις σε φορματ αν δε τα καταφερεις. Δυστυχως αν δεν εχεις και αλλο υπολογιστη δε ξερω πως θα κανεις κανα Linux Live Usb/dvd για να μπορεσεις να σωσεις τα αρχεια σου, αν εχεις σημαντικα. ΓΙ'αυτο το λογο παντα εχω ενα linux usb , για παν ενδεχομενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Μάρτιος 8, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2016 Οκ σε ευχαριστω πολυ φιλε μου θα δω τι θα κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάρτιος 9, 2016 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2016 Αυτό που σε ενδιφέρει είναι πως μπαίνεις στον φάκελο boot και εκτελείς την εντολή bootsect. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts