Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Μάρτιος 19, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #101 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 Καλημέρα σε όλους (ναι μολις ξύπνησα καθικια ) Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ήρθαν στη κοπή και εύχομαι στην επόμενη να είμαστε ακόμα περισσότεροι. Το μαγαζί ήταν εξαιρετικό όπως και η εξυπηρέτηση και η ατμοσφαίρα. Χάρηκα πολύ που είδα παλιούς, αλλά και που γνώρισα για πρώτη φορά "παλιούς" μεν, αλλά "νέους" δε, στη κοπή της πίτας. Είχαμε και κάποιους που όπως είπαν, εμφανίζονται μόνο όταν έχουν προβλήματα , αλλά ήταν ευχάριστη έκπληξη. Γελάσαμε πολύ, ήπιαμε αρκετά, φάγαμε κιόλας, ε και ναι θα το πω έφαγα μια από τις πιο νόστιμες πίτες της ζωής μου. Σαν ευχή θα ευχηθώ σε όλους υγεια, ευτυχία και ότι εξάρτημα επιθυμείτε να βρεθεί στο κουτί σας Επίσης, να πω ότι θα ήθελα να κάνουμε πιο συχνά τέτοιες συναντήσεις και να μη το αφήνουμε για μια φορά το χρόνο στη κοπή. ΥΓ @GoMaR το νου σου εσύ ε; 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 19, 2016 Author #102 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 πριν 50 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Την άλλη φορά παρακαλώ ένα μεγάλο στρογγυλό τραπέζι για 30-50 άτομα και αφού μαζευτούμε όλοι να φορέσουμε και καρτελάκια μπλουζάκια με τα παρατσούκλια μας και να ξεκινήσουμε την σύσκεψη (κοπή της πίτας) ! Fixed 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάρτιος 19, 2016 #103 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 Αψογη η εκδηλωση παιδια παντα τετοια και ευχαριστουμε πολυ για τα δωρα! Να κανονισουμε και καμια "δελαμπομασα" ετσι για να γουσταρουμε.. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 19, 2016 Author #104 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 πριν 4 λεπτά, το μέλος csaris έγραψε: Αψογη η εκδηλωση παιδια παντα τετοια και ευχαριστουμε πολυ για τα δωρα! Να κανονισουμε και καμια "δελαμπομασα" ετσι για να γουσταρουμε.. Preparations are on the way για τη μάσα 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 19, 2016 #105 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 (edited) Καλά !!! Και η πιο πίτα ...ever! ! ! ! Μαλακή σαν τούρτα και νόστιμη σαν τέτοια ! ! Εγώ την κατάλυσα με το κουταλάκι του καφέ, είχε μια (σλουουρρρπ! ! !) επικάλυψη που δήλωνε -από μακριά- πλήρη ασυμβατότητα με το μουστάκι ! Πράγματι πολύ ζεστή ατμόσφαιρα το μαγαζί και εξυπηρέτηση ανάλογη. Χάρηκα που τα είπαμε από κοντά με παλιούς και νέους (έστω και αν κάποιοι είναι αρχαίοι ! ) φίλους και να το επαναλάβουμε, επί στρογγυλής τραπέζης ( Βεβαίως! Βεβαίως ! ) ! Περί Λαμπομάσας, αισθάνομαι ... από πάντα έτοιμος ! ! ! Άντε και του χρόνου με την ΙΔΙΑ πίτα παρακαλώ ! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 19, 2016 από Seafalco 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάρτιος 19, 2016 #106 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 (edited) 38 minutes ago, jpavly said: Preparations are on the way για τη μάσα pizza hut, simple burgers, la pasteria και λοιπα.... Οπως ειπε και ο Seafalco η πίτα τα έσπαγε άσχημα... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 19, 2016 από sebastian 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jpavly Μάρτιος 19, 2016 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #107 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 Photos by @GoMaR on the way! @Dj_ALeX με τα γλυκά @GoMaR Οι παρέες στο μαγαζί! Έρχεται η πίτα! @jpavly + @karmen1983 επί τω έργω για την κοπή! @karmen1983 + Choco = LFE Άλλος ένας φωτογράφος @PetrosD, χρωστάς pics φιλαράκ Ο τυχερός με το φλουρί, κέρδισε το Corsair RM750i! Ώπα, αυτό δεν είναι πίτα 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 19, 2016 #108 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 Μαμω την τυχη μου , πιο μακρια δε μπορουσα να βρισκομαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 19, 2016 #109 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 πριν 46 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Μαμω την τυχη μου , πιο μακρια δε μπορουσα να βρισκομαι Ναι. Στο τριεθνές 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 19, 2016 #110 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 1 hour ago, tommybertsen said: Μαμω την τυχη μου , πιο μακρια δε μπορουσα να βρισκομαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 19, 2016 #111 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 1 minute ago, Wizard! said: Spoiler Θα μπορουσα και στα Νησιά Φερόε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Μάρτιος 19, 2016 #112 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 (edited) @jpavly Εάν δεν εχεις πρόβλημα επέτρεψέ μου να σου συστήσω ένα μέρος για την επόμενη συνάντηση! Πραγματικά θα μας φτιάξω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!! Ας το απάνω μου που λένε! ? Πραγματικά ΕΓΓΥΗΩΜΑΙ ποιοτικότατο φαγητό και φιλοξενία (και όχι μόνον)! Με μεγάλη μου χαρά εάν θέλεις να το οργανώσουμε! ? Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 19, 2016 από Dj_ALeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 19, 2016 Author #113 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 πριν 4 λεπτά, το μέλος Dj_ALeX έγραψε: @jpavly Εαν δεν εχεις πρόβλημα επέτρεψε μου να σου συστήσω ένα μέρος για την επόμενη συνάντηση! Πραγματικά θα μας φτιάξω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!! Ας το απάνω μου που λένε! ? Πραγματικά ΕΓΓΥΗΩΜΑΙ ποιοτικότατο φαγητό και φιλοξενία (και όχι μόνον)! Με μεγάλη μου χαρά εάν θέλεις να το οργανώσουμε! ? Θα μου στείλεις ένα Πμ με την πρόταση σου και το συζητάμε, μας βλέπω στα Νησιά Φερόε αλλιώς lol 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Μάρτιος 19, 2016 #114 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 Σε λίγη ώρα θα την έχεις! ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Μάρτιος 19, 2016 #115 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 (edited) 10 hours ago, GoMaR said: ευχαριστούμε και τον dj alex για τ τα γλυκά λόγω γενεθλίων(Πολύχρονος και πάλι!!) My pleasure babe! 6 hours ago, ARMAGEDDON said: Πωωω ήταν και ο atiman εκεί και δεν τον πήρα πρέφα Καλααά σε άλλο μαγαζί είχες πάει τι στο... EDIT: θα τα έβαζα στο απο πάνω πόστ αλλά για κάποιο λόγο το edit είναι απενεργοποιημένο! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 19, 2016 από Dj_ALeX 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 19, 2016 #116 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 Teaser... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 20, 2016 #117 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2016 πριν 12 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Μαμω την τυχη μου , πιο μακρια δε μπορουσα να βρισκομαι Να μαζευτούμε οι βόρειοι και να τους κάνουμε πέσιμο. Βάζω αμάξι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 20, 2016 #118 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2016 Διόδια και βενζίνες ποιος βάζει ειναι το θέμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 20, 2016 #119 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2016 πριν 9 λεπτά, το μέλος artyom έγραψε: Διόδια και βενζίνες ποιος βάζει ειναι το θέμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 20, 2016 #120 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος artyom έγραψε: Διόδια και βενζίνες ποιος βάζει ειναι το θέμα. Αυτός.1-0 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts