SlotKiller Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2005 Εμφανιστηκε χθες ενα τεστ σε Ταϊβανεζικο φορουμ του 4200+ San Diego που θα ειναι διαθεσιμος στις 12 Απριλιου, ο νεος πυρινας φαινεται να τα παει καλα, αλλα δυστυχως δεν εγινε μεγαλο o/c αφου εδωσαν μεχρι 1,4vcore, τον ανεβασαν μεχρι 2850 απο 2600 και τα timings ηταν χαλια......ειμαι πολυ περιεργος τι θα κανει με καλες UTT!!! :drool: http://www.coolaler.com/ipb/index.php?showtopic=43303 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Ναι...αλλα ΠΟΤΕΕΕΕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Απρίλιος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Αυτός ουσιαστικά δεν είναι ίδιος με τον FX-55; Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από planetman Αυτός ουσιαστικά δεν είναι ίδιος με τον FX-55; αλλα με 90nm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Απρίλιος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αναμενουμε......με ο χερι στη σκανδαλη...η μαλλον στη τσεπη????:cry: ξερει κανενας τιμες???και για Venice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Θα είναι αρκετά ακριβότεροι από τους αντίστοιχους winchester. 220 περίπου ο 3200+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Ναι...αλλα ΠΟΤΕΕΕΕ? Καλά, εσύ δεν ετοιμάζεσαι για Dothan και τον αντάπτορα της ASUS;Και με μέτρο το spam, δεν χρειάζεται να κάνεις 35 posts για να ρωτάς πότε θα ρθούνε. Σου υπόσχομαι ότι όταν θα κυκλοφορήσουν θα το βάλουμε στα news του TheLab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τσιλιμπηθρας Απρίλιος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Bird [Σήμερα, στις 16:39] Αναμενουμε......με ο χερι στη σκανδαλη...η μαλλον στη τσεπη????:cry: ξερει κανενας τιμες???και για Venice? Ο Venice 3800+ έχει γύρο στα 375 δολάρια ή κάτι τέτοιο πάντως από 350-400 δολάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Καλά, εσύ δεν ετοιμάζεσαι για Dothan και τον αντάπτορα της ASUS;Και με μέτρο το spam, δεν χρειάζεται να κάνεις 35 posts για να ρωτάς πότε θα ρθούνε. Σου υπόσχομαι ότι όταν θα κυκλοφορήσουν θα το βάλουμε στα news του TheLab. Συγνωμη...η απαντηση μου ειναι πριν 10 μερες....εσενα το μοναδικο σου προβλημα σε ολο το φορουμ ειναι οι ερωτησεις μου και το τι θα αγορασω?Γιατι δεν βλεπω να εχεις αλλου αρνητικη σταση,παραμονο σε εμενα και σε οτι γραφω....και ουτε εχω κανει 35 ποστ για να ρωτησω ποτε θα ερθουνε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 20:42] Συγνωμη...η απαντηση μου ειναι πριν 10 μερες....εσενα το μοναδικο σου προβλημα σε ολο το φορουμ ειναι οι ερωτησεις μου και το τι θα αγορασω?Γιατι δεν βλεπω να εχεις αλλου αρνητικη σταση,παραμονο σε εμενα και σε οτι γραφω....και ουτε εχω κανει 35 ποστ για να ρωτησω ποτε θα ερθουνε.... Δεν το λέω για να σε μαλώσω κι ούτε σε απειλώ. Απλά λέω ότι γίνεσαι λίγο κουραστικός. Όποιο thread ανοίξω να δω, και να'σου έρχεται ο 4200+ που παρήγγειλα, και να κι ο dual core FX που είναι στον δρόμο, και που θα βρω τον αντάπτορα της ASUS για τον Dothan...Δεν κάνεις κάτι ενάντια στους κανονισμούς του φόρουμ, απλά γεμίζεις τα θέματα με ίδια ή παρόμοια επαναλαμβανόμενα posts βρε αδερφέ...Και αν νομίζεις ότι τηρώ αρνητική στάση *μόνο* προς εσένα, τότε δεν βλέπεις καλά. Τηρώ αρνητική στάση σε posts. Τώρα, αν αυτά τα posts γίνονται από 2-3 συγκεκριμένα άτομα, λογικό δεν είναι να νομίζουν ότι τα έχω μαζί τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Απρίλιος 19, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Store_Code=M&Screen=SRCH&Search=Rev.+E+%28939%29 Για να σας λυθουνε οι απορριες..... συγνωμη αν φερνω δυσαρεστα νεα... σκεφτειτε οτι εχω και γνωστο στις US που επιστρεφει ελλαδα την Μ Πεμπτη....... αλλα φαινεται πως δεν μπορω να τον εκμεταλευτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Μάλλον γιατί περιμένει να τους πάρει από εκεί που ψάχνουν όλοι ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Απρίλιος 20, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 εγω επιστρέφω 7 Μαίου απο μέρος στο οποίο τα cpu και οτιδήποτε hitech εμφανίζεται πρώτα εκεί και μετά στο "αμέρικα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 20, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Έτσι. Να δούμε ποιός θα τους έχει πρώτος ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Απρίλιος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 08:48] Έτσι. Να δούμε ποιός θα τους έχει πρώτος ;-) ...και ετσι να δουμε πιος θα τους παρει και δοκιμασει πρωτος.... Για να δουμε τι μαπανανες εεεε πουλια ηθελα να πω θα πιασουμε και αυτη τη φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 20, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 μου φαινεται μερικοι δεν μαθανε το μαθημα τους με τις πρωτες μπανανες και θελουνε και δευτερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Απρίλιος 20, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 μπανάνα-ξεμπανάνα θα δούμε στην πράξη, μακάρι να κυκλοφορήσουν σύντομα 3500+ san diego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.