Sir_Builder Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2005 Το κουτι μου (coolermaster stacker) εχει εξοδους usb στην προσοψη.Για να τις συνδεσω πρεπει να βγαλω το φις των usb που ειναι πισω και να συνδεσω τις μπροστα?Και αν ναι εχει μονο μια υποδοχη για usb πως θα συνδεσω και τις τρεις usb που εχει μπροστα το stacker?Γινεται να εχω και τις πισω και τις μπροστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Για ποια μητρική μιλάμε; Σε μια DFI nf4 που έστησα πρόσφατα, αναγκαστικά συνδέσαμε τα 4 από τα 6 USB του Stacker, καθώς στην συγκεκριμένη μητρική (δεν έχω δει άλλη nf4 από κοντά) τα 10 USB2.0 του chipset υλοποιούνται ως εξής: 3 ζευγάρια πίσω στο panel της μητρικής με τις άλλες εξόδους και άλλα 2 ζευγάρια τα οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς μέσω των 2 headers πάνω στην μητρική.Τα USBιά τα αναφέρω ως "ζευγάρια", γιατί έτσι υφίστανται, πχ: για τα 4 επιπλεόν USB, υπάρχουν 2 δεκάπινες υποδοχές στην μητρική, κι επίσης στο Stacker με τις 6 θέσεις USB θα δεις 3 καλωδιάκια από πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Εχω την msi 875p neo-fis2r και εχει μονο μια υποδοχη για usb (κιτρινη) στην οποια συνδεω τις πισω θυρες.Εκτος απο αυτο εχει αλλες 6 θυρες πισω ενσωματωμενες στη motherboard. Για να συνδεσω τις μπροστα πρεπει υποθετω να βγαλω τις 2 πισω και να συνδεσω μονο τις 2 μπροστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Συγνωμη για να καταλαβω,εχει 6 θυρες η μητρικη απο πισω κι εχεις βαλει κι αλλες 2(συνολο 8???)Ποσες χρειαζεσαι?Σαφως αν δεν εχεις αλλη υποδοχη στη μητρικη για usb θα πρεπει να βγαλεις τις 2 πισω και να τις συνδεσεις μπροστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 10, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Sir_Builder Εχω την msi 875p neo-fis2r και εχει μονο μια υποδοχη για usb (κιτρινη) στην οποια συνδεω τις πισω θυρες.Εκτος απο αυτο εχει αλλες 6 θυρες πισω ενσωματωμενες στη motherboard.Για να συνδεσω τις μπροστα πρεπει υποθετω να βγαλω τις 2 πισω και να συνδεσω μονο τις 2 μπροστα? Ναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.