Jump to content

usb συνδεση

Sir_Builder

Recommended Posts

Το κουτι μου (coolermaster stacker) εχει εξοδους usb στην προσοψη.Για να τις συνδεσω πρεπει να βγαλω το φις των usb που ειναι πισω και να συνδεσω τις μπροστα?Και αν ναι εχει μονο μια υποδοχη για usb πως θα συνδεσω και τις τρεις usb που εχει μπροστα το stacker?Γινεται να εχω και τις πισω και τις μπροστα?

Για ποια μητρική μιλάμε; Σε μια DFI nf4 που έστησα πρόσφατα, αναγκαστικά συνδέσαμε τα 4 από τα 6 USB του Stacker, καθώς στην συγκεκριμένη μητρική (δεν έχω δει άλλη nf4 από κοντά) τα 10 USB2.0 του chipset υλοποιούνται ως εξής: 3 ζευγάρια πίσω στο panel της μητρικής με τις άλλες εξόδους και άλλα 2 ζευγάρια τα οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς μέσω των 2 headers πάνω στην μητρική.

Τα USBιά τα αναφέρω ως "ζευγάρια", γιατί έτσι υφίστανται, πχ: για τα 4 επιπλεόν USB, υπάρχουν 2 δεκάπινες υποδοχές στην μητρική, κι επίσης στο Stacker με τις 6 θέσεις USB θα δεις 3 καλωδιάκια από πίσω.

Εχω την msi 875p neo-fis2r και εχει μονο μια υποδοχη για usb (κιτρινη) στην οποια συνδεω τις πισω θυρες.Εκτος απο αυτο εχει αλλες 6 θυρες πισω ενσωματωμενες στη motherboard.

Για να συνδεσω τις μπροστα πρεπει υποθετω να βγαλω τις 2 πισω και να συνδεσω μονο τις 2 μπροστα?

post-2197-1416071748,8024_thumb.jpg

Συγνωμη για να καταλαβω,εχει 6 θυρες η μητρικη απο πισω κι εχεις βαλει κι αλλες 2(συνολο 8???)Ποσες χρειαζεσαι?Σαφως αν δεν εχεις αλλη υποδοχη στη μητρικη για usb θα πρεπει να βγαλεις τις 2 πισω και να τις συνδεσεις μπροστα.

Αρχική απάντηση από Sir_Builder

Εχω την msi 875p neo-fis2r και εχει μονο μια υποδοχη για usb (κιτρινη) στην οποια συνδεω τις πισω θυρες.Εκτος απο αυτο εχει αλλες 6 θυρες πισω ενσωματωμενες στη motherboard.

Για να συνδεσω τις μπροστα πρεπει υποθετω να βγαλω τις 2 πισω και να συνδεσω μονο τις 2 μπροστα?

Ναι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.